takze este raz jezus. Cele co napises je ze "elektromobilita v praxi" vyzera ako nejake konkretne auto kt tebe nevyhovuje a to je OK. Ale ked ini napisu ze "elektromobilita v praxi" s inym autom vyzera aj "takto", tak uz sa tu ides puknut znova, a ze jehovista som a prekrucam si fakty a tvoje slova.
No ty si panko, heeeej. Este ze si prekrutil/vlozil mi do pismenok aspon tak 3 veci a dal k tomu par urazok. By sa zislo si pozriet kde/co ako sam pises a kto ti na co reaguje nez tu zacnes urazat a pukat sa ze jaky si panko.
Ked nic ine, tak ludia ti nevedia citat myslienky, ze ked napises "a" tak vlastne myslis "4"....
A ked sa uz tak ohanas ze nemozem porovnavat - no neporovnaval som konu s tvojim renaultikom.
Ale teraz som to zo zvedavosti spravil (resp. odhadol, na zaklade rozmerov stareho: +20/+10/+30cm d/s/v voci kone): dostali sa na efektivitu tej kony co som napisal, pri o 40% mensej baterke, 100kg vyssej hmotnosti a "trocha" vacsie je to auto teda (napr. kone sesterska kia e-niro je este blizsie, a stale ma vyrazne lepsi dojazd, vsakze).
A hej, strasne si mi ublizil na mojom "elektrickom egu", normalne krvaca. Skoro ako perez s jeho 3-ma telesami...