pani a damy
aky ja vas najvacsi fetis ohladne bajkovania? nejake specialne ritualy?
bajkujete nahi? (ja nie) - zatial
bez coho by pre vas bajkovanie nebolo to spravne orechove?
Ja by som povedala ze po biku alebo ture nemoze byt nic lepsie ako suche tricko a 2 kofoly (spravne vychladene) Inak zaujimave temy sa tu zacinaju rozbiehat asi fakt ide jar - tak startujme biky
Tak pred jazdou vzdy skontrolujem bike, ci je vsetko dotiahnute, kolesa nafukane, retaz namazana a tak, to uz je taky "ritual" (ale to asi kazdy z nas) ... no a po jazde spravne vychladena kofola, alebo vynimocne, spravne vychladene tmave pivko
Jasne, kazdy den sa na neho pozeram so smutkom v ociach, ze sa na nom nemam cas previezt ... ale jeho cas sa uz blizi a dufam, ze si s nim tohto roku uzijem viac zabavy, ako minuly rok
no tak pred jazdou samozrejme kuknem na bike, v akom je stave, brzdy, radenie, tlak v dusiach, roztiahnem svaly poriadne sa ponatahujem a prvych 5 km dobre makam, aby som dobre zahrial.....
po vyjazde samozrejme kofolka, ajkeby nemala byt, niekedy mi robi problemy, samozrejme ocista biku a seba...
Pod fetis to celkom nepatri, ale jedina povera ktorej verim (pretoze sa mi to opakovane stalo), ze ak si vecer nachystam veci na rano tak urcite prsi. Jedinou vynimkou bolo ked som si vecer nachystal veci na rano a rano neprsalo - vtedy mi z pivnice ukradli bike.
pani a damy
Velavážený pán Quidoo.
Môj Fetiš je pred jazdou spomienka na Vašu partu ničitelov. Vždy si poviem. Snáď dnes nedopadnem ako Somík /salto vpred/, snáď neutrhnem ventil ako Slabý a snáď nerozbijem šálter ako Quidoo.
hehe
pani a damy
Velavážený pán Quidoo.
Môj Fetiš je pred jazdou spomienka na Vašu partu ničitelov. Vždy si poviem. Snáď dnes nedopadnem ako Somík /salto vpred/, snáď neutrhnem ventil ako Slabý a snáď nerozbijem šálter ako Quidoo.
hehe
O com vypravas kaaamo...
to bol len treti salter sezony
hm, ja nejake ritualy ani moc nemam.. pred jazdou skontrolujem bike (to je asi normalne), ale ked sa "vystveram" na nejaky kopec (tym nemyslim 10m kopcek nedaleko domu) tak si dam nejaku dobru dobosticku.. ta musi byt
na zaciatku znesiem bajk dole schodmi, bajkujem, na konci vynesiem bajk hore schodmi.. jo, a este ked vyletim zo vchodu tak skusam brzdy, ci brzdia. naposledy som skusal moc intenzivne prednu, lebo som ju chvylu predtym nastavoval, tak som preletel..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ako nazvete uchylaka, co si to rozdava s bikom ?
ako nazvete uchylaka, co si to rozdava s bikom ?
podla toho, s akym bajkom
napriklad fullofil
na zaver vyjazdu orosene pivooooooo
pri teplote pod 5°C : caj s rumooooooom
tak s tou metallicou suhlasim
Jasne, kazdy den sa na neho pozeram so smutkom v ociach, ze sa na nom nemam cas previezt
po vyjazde samozrejme kofolka, ajkeby nemala byt, niekedy mi robi problemy, samozrejme ocista biku a seba...
Velavážený pán Quidoo.
hehe
a ja vzdy teda skoro vzdy po vyjazde sa najem lebo som hladny ako vlk
Velavážený pán Quidoo.
hehe
O com vypravas kaaamo...
to bol len treti salter sezony