Vcera som si pozrel len tak zo zvedavosti film Konklave (2025) https://www.csfd.cz/film/1498351-konklave/prehled/. Cital som nejaku chvalu na ten film, tak som si chcel urobit vlastny nazor. Volbu papeza vo filme prezentovali ako kupcenie a vydieranie medzi zaujmovymi skupinami a kandidatmi, presne ako medzi nasimi politickymi stranami. Zaver filmu bol trocha uleteny, ked sa zistilo, ze za papeza vlastne zvolili "zenu" ,
takze ty si tam uz bol pritomny a vies ze to takto nefunguje ano?
Pisem ze "vo filme to tak prezentovali " aspon ja som to tak vnimal. A vobec ma to neprekvapuje, ak to tak je. lear1 Co je spoiler alert netusim. Som starsi clovek, taketo moderne vyrazy mi nic nehovoria, skus to napisat po slovensky, mozno pochopim.
tak to pardon, uz som to pochopil a upravil, ber to ako keby to tam ani nebolo
lol, este by to mal upravit aj petrik, ktory ta citoval
inak rozmyslam, ze ako sa to vobec moze stat, myslim ten koniec co si napisal ale nerozoberajte to uz, ked tak si to sam kuknem... lebo podla toho co si pisal mi to pripada ako komedia, nieco ako Agent v sukni
Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
kto necital knihu a chce ist na film, radsej nepozerajte trailer, resp. pozerajte len do 2:00 – dalej sa prezradza zbytocne vela
RTVS DNES
Pondelok 21.07.2025 20:30
Utorok 22.07. 23:50 Repríza
Film inšpirovaný skutočným príbehom Graema Obreeho, prezývaného Lietajúci Škót.
Biografická dráma, nakrútená v britsko-nemeckej koprodukcii, vychádza zo skutočného životného príbehu škótskeho cyklistu Graema Obreeho, ktorý v roku 1993 ohromil celý športový svet. Ako nezamestnaný amatér totiž prekonal svetový hodinový rekord na vlastnoručne skonštruovanom bicykli, ktorý zostavil zo železného šrotu. Graem, ktorý vyrastal v Ayrshire, bol vždy bojovník. Ale keď skrachoval jeho obchod s bicyklami, nemal peniaze ani sponzorov na to, aby si splnil svoj sen a mohol sa prihlásiť sa do svetovej cyklistickej súťaže. Napriek tomu sa nevzdal a nakoniec sa mu podarilo dostať sa na preteky do Nórska. Tým ale jeho osudový príbeh o nezlomnej ľudskej vôli sa ešte len začal...
Substance tu uz urcite bol, ale videl som to az minuly tyzden, a dokonca hned dvakrat, lebo to furt dookola toci hbo (aj prave teraz to davaju). Demi Moore absolutne skvela, pravom si zasluzila nominaciu na oscara, a mala to aj vyhrat. No a Margaret... ten druhy raz som si to pozrel iba kvoli nej
Substance tu uz urcite bol, ale videl som to az minuly tyzden, a dokonca hned dvakrat, lebo to furt dookola toci hbo (aj prave teraz to davaju). Demi Moore absolutne skvela, pravom si zasluzila nominaciu na oscara, a mala to aj vyhrat. No a Margaret... ten druhy raz som si to pozrel iba kvoli nej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pisem ze "vo filme to tak prezentovali " aspon ja som to tak vnimal. A vobec ma to neprekvapuje, ak to tak je.
lear1 Co je spoiler alert netusim. Som starsi clovek, taketo moderne vyrazy mi nic nehovoria, skus to napisat po slovensky, mozno pochopim.
lol, este by to mal upravit aj petrik, ktory ta citoval
inak rozmyslam, ze ako sa to vobec moze stat, myslim ten koniec co si napisal
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
kto necital knihu a chce ist na film, radsej nepozerajte trailer, resp. pozerajte len do 2:00 – dalej sa prezradza zbytocne vela
Komorne, surove. Protivojnove (aj ked niekto to moze chapat inak).
Je to z Iraku, ale ked si clovek uvedomi, ze vojna je len kusok na vychod...
RTVS DNES
Pondelok 21.07.2025 20:30
Utorok 22.07. 23:50 Repríza
Film inšpirovaný skutočným príbehom Graema Obreeho, prezývaného Lietajúci Škót.
Biografická dráma, nakrútená v britsko-nemeckej koprodukcii, vychádza zo skutočného životného príbehu škótskeho cyklistu Graema Obreeho, ktorý v roku 1993 ohromil celý športový svet. Ako nezamestnaný amatér totiž prekonal svetový hodinový rekord na vlastnoručne skonštruovanom bicykli, ktorý zostavil zo železného šrotu. Graem, ktorý vyrastal v Ayrshire, bol vždy bojovník. Ale keď skrachoval jeho obchod s bicyklami, nemal peniaze ani sponzorov na to, aby si splnil svoj sen a mohol sa prihlásiť sa do svetovej cyklistickej súťaže. Napriek tomu sa nevzdal a nakoniec sa mu podarilo dostať sa na preteky do Nórska. Tým ale jeho osudový príbeh o nezlomnej ľudskej vôli sa ešte len začal...
https://www.csfd.cz/film/1479706-substance/prehled/
vyborné, nové, teším, Trachtenberg ftw
https://www.csfd.cz/film/1479706-substance/prehled/
...len to mohli ukoncit o pol hodinu skor lebo to posunulo film, ktory sa tvaril vazne, do kategorie Army of Darkness