A este som sa dost zabaval na filme Hellboy a Aliens (dvojka) ... a ked som bol mladsi, tak som zral vsetky filmy s kungfu tematikou ... a z tohoto bdobia sa mi brutalne pacil film Shogun Mayeda ( Kabuto v originale). Dobrych filmov je kopec ...
Fear and Loathing in Las Vegas
Dogma
Jay & Silent Bob strikes back
Brians life
Strach a hnus v Las Vegas je vazne husty film...(hlavne ked to dokazes istym sposobom pochopit a nieco podobne len v lahsej forme si zazil )
Ak sa ti lubil Jay & Silent Bob...kukni si Harold & Kumar goes to Whitecastle ... u nas to bolo nechutne prelozene ako Zahulime a uvidime.
Ja som bol uplne v ... z Blueberry a Deadman .Celkom sa mi lubili aj vsetky diely Matrixu, Animatrix, Nightwatch, Daywatch, Kontrol (revizori), ... je toho vela.
Zboznujem Simpsonovcov a Futuramu.
Tych fasa filmikov je vazne vela...no a veci okolo Monty Phytons
Ani netusim preco takato tema na mt biker, ale ked je, tak tu je aj moj prispevok. Uplne najsamlepsi film pre mna je STUDENY MESIAC a CEMENTOVA ZAHRADA. Ale ten prvy je najsam lepsi. A teraz som zvedavy, ci sa niekto chyti na taketo filmove lahodky.
Teraz som si spomenul...nebola Cementova zahrada o nejakych surodencoch co im umrela matka, oni ju susili doma a pritom spolu sukali? Hmmm, mas vyhradene pozoruhodne filmove temy.
REQUIEM FOR A DREAM
pupendo
pernikova vez
krajinka
dedictvi, aneb *****igutentag (+rozne ceske filmy)
microcosmos
13 rozhovorov o tom istom
...momentalne ma ine nenapadaju
REQUIEM FOR A DREAM
pupendo
pernikova vez
krajinka
microcosmos
vlastne hocijake "nehollywoodovky"
REQUIEM FOR A DREAM som videl vcera, na CSFD to dostavalo vysoke hodnotenia a same super komentare takze som sa tesil, ale docela ma to sklamalo...
Je to dobry film, ale nie tak vyborny ako som ocakaval.
REQUIEM FOR A DREAM som videl vcera, na CSFD to dostavalo vysoke hodnotenia a same super komentare takze som sa tesil, ale docela ma to sklamalo...
hodnotenie kazdeho filmu je subjektivne, takze aspon ja sa recenziami neriadim...z mojho pohladu jeden z najlepsich filmov, ake som videl + genialn soundtrack(mam stiahnuty)
Teraz som si spomenul...nebola Cementova zahrada o nejakych surodencoch co im umrela matka, oni ju susili doma a pritom spolu sukali? Hmmm, mas vyhradene pozoruhodne filmove temy.
jj, tusim to bolo natocene podla nejakej knihy...inak, ked to napises takto, tak to znie ozaj divne, ale prave v tom bol podla mna vtip, ze to, co by mohlo vyzerat za normalnych okolnosti uchylne, je za istych okolnosti pochopitelne...
REQUIEM FOR A DREAM velmi dobry film, tiez sa mi dost pacil, inak butterfly efect, naposledy som kukal inside man-tiez dobre, v zajati teroru, forest gump, 50x a ...., 60 sekund v zajati diabla - velmi dobre, hodne rad kukam tazke filmy, ale mam slabu pamat na nazvy, tak si nepamatam, inak este rozpravky a dokumenty a katastroficke filmy, komedky malo, ale ked uz tak niekto to rad blond a v podstate vsetko s jimom C.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moznosti, ako to cele mohlo byt, je vela...
Ale spat k filmom- ten Leon bol fakt super, este z mojich oblubenych Leavin´Las Vegas, Mesto anjelov, Pulp Fiction, Plaz, Tanecnica v tme...
Dogma
Jay & Silent Bob strikes back
Brians life
Strach a hnus v Las Vegas je vazne husty film...(hlavne ked to dokazes istym sposobom pochopit a nieco podobne len v lahsej forme si zazil
Ak sa ti lubil Jay & Silent Bob...kukni si Harold & Kumar goes to Whitecastle ... u nas to bolo nechutne prelozene ako Zahulime a uvidime.
Ja som bol uplne v ... z Blueberry a Deadman .Celkom sa mi lubili aj vsetky diely Matrixu, Animatrix, Nightwatch, Daywatch, Kontrol (revizori), ... je toho vela.
Zboznujem Simpsonovcov a Futuramu.
Tych fasa filmikov je vazne vela...no a veci okolo Monty Phytons
pupendo
pernikova vez
krajinka
microcosmos
pupendo
pernikova vez
krajinka
microcosmos
Jedna ruka fakt netleská.
hodnotenie kazdeho filmu je subjektivne, takze aspon ja sa recenziami neriadim...z mojho pohladu jeden z najlepsich filmov, ake som videl
butterfly effect
jj, tusim to bolo natocene podla nejakej knihy...inak, ked to napises takto, tak to znie ozaj divne, ale prave v tom bol podla mna vtip, ze to, co by mohlo vyzerat za normalnych okolnosti uchylne, je za istych okolnosti pochopitelne...