Lokalizácia
Formulár sa odosiela
po tom co citam philJ koment na Star Wars sa musim smiat
za chvilku sa aj na zachod bude chodit podla internetoveho navodu, najprv sa urtiet a potom vykonat potrebu, ale na odporucenie skipnem stiahnutie nohavic.....

kazdopadne no offense, tie filmy sa nemusia pacit kazdemu, len ten "navod" ma pobavil, videl som ho uz predtym
Zobraziť komentár 14.02.2016 - 14:40:30
00
To odporucane poradie ma zmysel pre tych, co Star Wars nevideli a nevedia ako tie diely na seba nadvazuju.
Raz davno davali na nejakej Pro 7 vsetky diely po sebe podla chronologickeho poradia, zacal som pozerat epizodu 1 a po polhodine som to vypol. Bola to neskutocna nuda. A cely ten diel je uplny odpad, na com sa zhoduju aj vsetci fanusikovia. Podobne negativne hodnotenie maju aj ostatne diely z "prequel" trilogie. Takze ak niekto zacne tymito dielmi, je velka sanca ze sa na cely Star Wars vykasle lebo tieto filmy z 90 rokov su dost ubohe.

hodnotenie imdb:
epizoda 1: 6.5
2: 6.7
3: 7.6
4: 8.7
5: 8.8
6: 8.4
Zobraziť komentár 14.02.2016 - 15:06:43
00
a zase ked vezmem take lokalnejsie csfd, kde syndrom "old school kult je jednicka a vsetko novsie len jeho prznenie" je o cosi miernejsi su hodnotenia 80-90% pre celu sagu SW
jar jarova planeta je uboha, rovnako tak samotny jar jar, ale zase o tom potom
ani si to nevidel a hodnotis podla nazoru vacsiny, teda fanusikov
jediny dovod preco kukat v nechronologickom poradi je fakt, ze "luke im your father" by asi moc neprekvapilo, no zase na druhu stranu ked uvidis v prvom diely anakina skywalkera tak uz vies ze je to male stelesnene zlo, z ktoreho raz bude vader tak neviem :)
no kludne si necham vysvetlit ako logicky nenadvazuje pozeranie 1-2-3 pred 4-5-6
ps: z 90 rokov je akurat skryta hrozba
ps2: ak sa ti to nepaci tak sa ti to proste nepaci
Zobraziť komentár 14.02.2016 - 15:40:07
00
Dnes pozrieme film pre pamätníkov, Seven
Zobraziť komentár 14.02.2016 - 17:08:50
02
jeden z mojich obľúbených, Spacey je tam skvelý (mimo hlavnej dvojice)... pár dní dozadu som pozeral Americkú krásu, oscara teda dostal zaslúžene...
Zobraziť komentár 14.02.2016 - 18:14:33
02
arrow_leftYogisz napísal:
no kludne si necham vysvetlit ako logicky nenadvazuje pozeranie 1-2-3 pred 4-5-6

V tom clanku mas na 5 stran zdovodnene preco je "Machete" order najlepsi. A kedze sa ujal aj u najvacsich hardcore SW fanatikov, nemal som dovod ho spochybnovat alebo hladat ine poradie. A po zhliadnuti tych dielov musim suhlasit ze ta (chronologicky) prva trilogia by ma skor odradila od dalsieho sledovania a takto tie najslabsie diely boli len akousi flashback vsuvkou pred velkym finale.
Zobraziť komentár 14.02.2016 - 18:35:12
00
Včera na Filmbox+......Morvern Callar. Výborný film :y: .

https://www.youtube.com/watch?v=WMDXiU3XsZE
Zobraziť komentár 14.02.2016 - 18:45:20
00
arrow_leftLost napísal:
jeden z mojich obľúbených, Spacey je tam skvelý (mimo hlavnej dvojice)... pár dní dozadu som pozeral Americkú krásu, oscara teda dostal zaslúžene...

So Spacey velmi odporucam: http://www.csfd.cz/film/8411-obvykli-podezreli/prehled/
Paradny film s paradnou zapletkou.
Zobraziť komentár 14.02.2016 - 20:13:51
03
Náš rodinný film
Zobraziť komentár 14.02.2016 - 20:16:07
01
stale je to o tom istom, bavi ma to kuknem si vsetko, nebavi ma to? necham si pred VII len prebehnut obsah o com to bolo
mozeme sa tu bavit ze VII je zase len jeden velky prequel a az by nebol technicky taky dobry tak ho mozeme vynechat, ktory prakticky nic podstatne neukazal, hlavne teda par ikonickych postav aby sa do toho ludia dostali a nieco malo z tych novych

prequelova trilogia ma tiez svoj dej, je prakticky o tom ako sa z dobreho umyslu a maleho chlapca stane skaza

osobne ked som bol v kine na III. a 3/4 filmu prec uz som len cakal kedy tam navlecu zapletku, ze leia a luke sa nepoznaju, ze obiwan bude na tatooine, proste vsetko to natlacit do zaveru, aby to ako tak fungovalo a pasovalo na povodnu trilogiu
je to teda boj toho co vyspoiloval 4-5-6 na epizodu 1-2-3 nez by tomu bolo naopak

tie dovody ako 6kukat na zaver aby som mal sajnu co tam ti "jedi duchovia" znamenaju xD
hlavne ze vynechat epizodu I. pricom na QuiGona sa odkazuje epizoda III. a vysvetluje co tam pocas toho strazenia luka ten obi wan robil

zaroven sa divak ukrati s spoznanie ikonickej postavy darth maula
Zobraziť komentár 14.02.2016 - 21:13:27
00
Niekto pozera Star Wars v poradi ako filmy vysli, iny v chronologickom poradi, a dalsi v "Machete" poradi. Mne sa to poradie pacilo. Druhykrat uz Star Wars "prvykrat" neuvidim takze to nemozem porovnat, a niesom taky fanusik aby som mohol obhajovat jedno alebo druhe poradie. Star Trek (novodoby) sa mi pacil daleko viac :lol:

K Star Wars uz len jedine :lol: :

images-cdn.9gag.com
Zobraziť komentár 14.02.2016 - 21:37:54
01
http://www.csfd.cz/film/410755-sazka-na-nejistotu/prehled/
Odporucam. Film o financnej krize podla skutocnosti. Miestami to vyzera jak nejake MLG video :D ale paradny film :D
Zobraziť komentár 17.02.2016 - 22:10:56
00
Uz by to chcelo daky poriadny film. Toto je dalsi z radu americkych predrazenych keketin

http://www.csfd.cz/film/328151-spectre/prehled/
Zobraziť komentár 20.02.2016 - 20:15:12
00
ak si videl posledne tri s nim tak musis uznat ze boli o triedu lepsie ako tento diel

ja som dnes zacal pozerat druhu seriu. k...rva tento serial ma gule. proste bomba http://www.csfd.cz/film/305322-most/prehled/
Zobraziť komentár 20.02.2016 - 21:42:46
01
Hej, tento Bond bol najslabsi zatial. Teda aspon co si pamatam.

Teraz kukam Dextra ale diky za tip. Pridam do zoznamu.
Zobraziť komentár 20.02.2016 - 21:46:17
00
keyboard_arrow_up