To odporucane poradie ma zmysel pre tych, co Star Wars nevideli a nevedia ako tie diely na seba nadvazuju.
Raz davno davali na nejakej Pro 7 vsetky diely po sebe podla chronologickeho poradia, zacal som pozerat epizodu 1 a po polhodine som to vypol. Bola to neskutocna nuda. A cely ten diel je uplny odpad, na com sa zhoduju aj vsetci fanusikovia. Podobne negativne hodnotenie maju aj ostatne diely z "prequel" trilogie. Takze ak niekto zacne tymito dielmi, je velka sanca ze sa na cely Star Wars vykasle lebo tieto filmy z 90 rokov su dost ubohe.
a zase ked vezmem take lokalnejsie csfd, kde syndrom "old school kult je jednicka a vsetko novsie len jeho prznenie" je o cosi miernejsi su hodnotenia 80-90% pre celu sagu SW
jar jarova planeta je uboha, rovnako tak samotny jar jar, ale zase o tom potom
ani si to nevidel a hodnotis podla nazoru vacsiny, teda fanusikov
jediny dovod preco kukat v nechronologickom poradi je fakt, ze "luke im your father" by asi moc neprekvapilo, no zase na druhu stranu ked uvidis v prvom diely anakina skywalkera tak uz vies ze je to male stelesnene zlo, z ktoreho raz bude vader tak neviem
no kludne si necham vysvetlit ako logicky nenadvazuje pozeranie 1-2-3 pred 4-5-6
ps: z 90 rokov je akurat skryta hrozba
ps2: ak sa ti to nepaci tak sa ti to proste nepaci
no kludne si necham vysvetlit ako logicky nenadvazuje pozeranie 1-2-3 pred 4-5-6
V tom clanku mas na 5 stran zdovodnene preco je "Machete" order najlepsi. A kedze sa ujal aj u najvacsich hardcore SW fanatikov, nemal som dovod ho spochybnovat alebo hladat ine poradie. A po zhliadnuti tych dielov musim suhlasit ze ta (chronologicky) prva trilogia by ma skor odradila od dalsieho sledovania a takto tie najslabsie diely boli len akousi flashback vsuvkou pred velkym finale.
stale je to o tom istom, bavi ma to kuknem si vsetko, nebavi ma to? necham si pred VII len prebehnut obsah o com to bolo
mozeme sa tu bavit ze VII je zase len jeden velky prequel a az by nebol technicky taky dobry tak ho mozeme vynechat, ktory prakticky nic podstatne neukazal, hlavne teda par ikonickych postav aby sa do toho ludia dostali a nieco malo z tych novych
prequelova trilogia ma tiez svoj dej, je prakticky o tom ako sa z dobreho umyslu a maleho chlapca stane skaza
osobne ked som bol v kine na III. a 3/4 filmu prec uz som len cakal kedy tam navlecu zapletku, ze leia a luke sa nepoznaju, ze obiwan bude na tatooine, proste vsetko to natlacit do zaveru, aby to ako tak fungovalo a pasovalo na povodnu trilogiu
je to teda boj toho co vyspoiloval 4-5-6 na epizodu 1-2-3 nez by tomu bolo naopak
tie dovody ako 6kukat na zaver aby som mal sajnu co tam ti "jedi duchovia" znamenaju xD
hlavne ze vynechat epizodu I. pricom na QuiGona sa odkazuje epizoda III. a vysvetluje co tam pocas toho strazenia luka ten obi wan robil
zaroven sa divak ukrati s spoznanie ikonickej postavy darth maula
Niekto pozera Star Wars v poradi ako filmy vysli, iny v chronologickom poradi, a dalsi v "Machete" poradi. Mne sa to poradie pacilo. Druhykrat uz Star Wars "prvykrat" neuvidim takze to nemozem porovnat, a niesom taky fanusik aby som mohol obhajovat jedno alebo druhe poradie. Star Trek (novodoby) sa mi pacil daleko viac
suhlasim, super serial
btw neviem ci to tu uz bolo, ale odporucam tiez serial Forbrydelsen
prva seria sice zbytocne natiahnuta ako sopel na rukave, ale druha a tretia su ozaj top
tak pre mna jednoznacne prekvapenie v hlavnej kategorii. s o to s vacsim zaujmom si pozriem ten film. Alejandro González Iñárritu druhy rok za sebou to sa fakt podari malo komu. Leo konecne skoda mad maxa ze iba v malych kategoriach (dohromady 6) ale snad sa aspon ennio potesil v 87rokoch prveho oskara za hudbu. a prekvapili este vizualne efekty. Ex MACHINA
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Raz davno davali na nejakej Pro 7 vsetky diely po sebe podla chronologickeho poradia, zacal som pozerat epizodu 1 a po polhodine som to vypol. Bola to neskutocna nuda. A cely ten diel je uplny odpad, na com sa zhoduju aj vsetci fanusikovia. Podobne negativne hodnotenie maju aj ostatne diely z "prequel" trilogie. Takze ak niekto zacne tymito dielmi, je velka sanca ze sa na cely Star Wars vykasle lebo tieto filmy z 90 rokov su dost ubohe.
hodnotenie imdb:
epizoda 1: 6.5
2: 6.7
3: 7.6
4: 8.7
5: 8.8
6: 8.4
jar jarova planeta je uboha, rovnako tak samotny jar jar, ale zase o tom potom
ani si to nevidel a hodnotis podla nazoru vacsiny, teda fanusikov
jediny dovod preco kukat v nechronologickom poradi je fakt, ze "luke im your father" by asi moc neprekvapilo, no zase na druhu stranu ked uvidis v prvom diely anakina skywalkera tak uz vies ze je to male stelesnene zlo, z ktoreho raz bude vader tak neviem
ps: z 90 rokov je akurat skryta hrozba
ps2: ak sa ti to nepaci tak sa ti to proste nepaci
V tom clanku mas na 5 stran zdovodnene preco je "Machete" order najlepsi. A kedze sa ujal aj u najvacsich hardcore SW fanatikov, nemal som dovod ho spochybnovat alebo hladat ine poradie. A po zhliadnuti tych dielov musim suhlasit ze ta (chronologicky) prva trilogia by ma skor odradila od dalsieho sledovania a takto tie najslabsie diely boli len akousi flashback vsuvkou pred velkym finale.
https://www.youtube.com/watch?v=WMDXiU3XsZE
So Spacey velmi odporucam: http://www.csfd.cz/film/8411-obvykli-podezreli/prehled/
Paradny film s paradnou zapletkou.
mozeme sa tu bavit ze VII je zase len jeden velky prequel a az by nebol technicky taky dobry tak ho mozeme vynechat, ktory prakticky nic podstatne neukazal, hlavne teda par ikonickych postav aby sa do toho ludia dostali a nieco malo z tych novych
prequelova trilogia ma tiez svoj dej, je prakticky o tom ako sa z dobreho umyslu a maleho chlapca stane skaza
osobne ked som bol v kine na III. a 3/4 filmu prec uz som len cakal kedy tam navlecu zapletku, ze leia a luke sa nepoznaju, ze obiwan bude na tatooine, proste vsetko to natlacit do zaveru, aby to ako tak fungovalo a pasovalo na povodnu trilogiu
je to teda boj toho co vyspoiloval 4-5-6 na epizodu 1-2-3 nez by tomu bolo naopak
tie dovody ako 6kukat na zaver aby som mal sajnu co tam ti "jedi duchovia" znamenaju xD
hlavne ze vynechat epizodu I. pricom na QuiGona sa odkazuje epizoda III. a vysvetluje co tam pocas toho strazenia luka ten obi wan robil
zaroven sa divak ukrati s spoznanie ikonickej postavy darth maula
K Star Wars uz len jedine
Odporucam. Film o financnej krize podla skutocnosti. Miestami to vyzera jak nejake MLG video
http://www.csfd.cz/film/328151-spectre/prehled/
ja som dnes zacal pozerat druhu seriu. k...rva tento serial ma gule. proste bomba http://www.csfd.cz/film/305322-most/prehled/
Teraz kukam Dextra ale diky za tip. Pridam do zoznamu.
ja som dnes zacal pozerat druhu seriu. k...rva tento serial ma gule. proste bomba http://www.csfd.cz/film/305322-most/prehled/
suhlasim, super serial
btw neviem ci to tu uz bolo, ale odporucam tiez serial Forbrydelsen
prva seria sice zbytocne natiahnuta ako sopel na rukave, ale druha a tretia su ozaj top
Zatial si kratim cas britskym Shameless a ten je tiez genialny....