Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ale ved tu mal aj predtym. Stara RS SID.
Zobraziť komentár 29.06.2010 - 11:11:09
00
Dnes mi Jožo volal, že chce, aby som mu tú tú vidlu nahodil. Je to nejaká RST za 200 €. Neviem, či jazdená, alebo nová, nevidel som ju.
Ešte ju nezaplatil, tak som mu povedal, nech ju vráti.
Musel som mu to nejako zdvôvodniť, tak som mu povedal, že nech vydrží do budúceho týždňa, že nech nevráža do biku už ani cent.
Že viem o riešení preňho.
Hovorili sme telefonicky,tak neviem ako sa tváril.
Hádam nebude nič tušiť....
Zobraziť komentár 29.06.2010 - 11:21:01
00
a jeje, nejaké novinky.. no tuším, že to je naplánované naozaj na čas.. tak snáď p. Orem vydrží pár dní a snáď sa poteší!! som zvedavá na reakciu!
Zobraziť komentár 29.06.2010 - 11:32:33
00
:y:
super, riesenie sa naslo...
len ziadnu paniku, lebo najhorsia smrt je z vydesenia
Zobraziť komentár 29.06.2010 - 11:34:25
00
200€ RST to musí byť asi jedine nová :o
dúfam že sa ju podarí vrátiť teda :) a dúfam že to vobec celé vypáli dobre nakoniec :)
Zobraziť komentár 29.06.2010 - 11:48:20
00
ako to tu citam ako nejaka detektivka :D drzim palce....
Zobraziť komentár 29.06.2010 - 12:12:33
00
Priatelia, nestresujte. LL má pravdu, veď Jozef tú vidličku využije. Veď on na tie presúvačky Zvolen-B.Bystrica-okolie lesy, hory- na huby určite nebude brávať svoj nový bicyklík. Ten bude mať na preteky.A na starom bude brázdiť blízke aj ďaleké okolie.
Dúfam, že už dnes večer sem dáme komplet information ohľadne bicyku. Nechceli sme písať, kým nie je ruka v rukáve.
Zobraziť komentár 29.06.2010 - 13:14:02
00
Chalani takto:
Jozef mal RS SID, ta bola nedavno zhodena z bajku, lebo bola nejaka ....nanič.
Mal aj druhú, resp. mu ju niekto dal už dávnejsie. Videl som ju u neho na dvore.

Ak si aj nieco kupil sam teraz....nie je problem, lebo mame bicykel v cene 2500 EUR za 1250 EUR a teda dostatocnu financnu rezervu. Mozeme mu pripadne tie peniazky za vidlu dat v hotovosti. nech nezatazuje rozpocet.
Dalej:
Klein-a pouziva na maratony, doma na denne jazdenie ma taku sunku z hypermarketu, ktora je z roku 1992, ma to 20 kilo, nefunkcnu prehadzovacku, je to krive a ledva to ide. Ked dostane novy bike osobne dohliadnem na to, aby to hodil do potoka (pardon do zberu :tmi: ) a Klein sa mu opravi na to denne jazdenie a novy bajk nech je na maratony. Nejake komponenty na opravu KLEIN-a su slubene, to sa porozpravame s nim na maratone, ked bude mat novy a sam nam povie ...resp. jeho servisak, co treba na KLEIN-ovi menit. Potom sa to hodi na forum a urcite mu niekto daruje. Navyse zo zbierky sa bude tiez dat nieco dokupit ....i ked plan je nasledovny:

1250 bike
cca 200 - 300 na nahradne diely (duse, plaste, retaz, mazanie, flasu, .....) proste to, co bude k novemu bajku potrebne.
dalsie financie podla uvazenia ....avsak zjavne neberie lieky na tlak....spominal problemy v clanku a Alenka chce dozriet a financovat tie lieky. Viem, ze lieky na tlak su okolo 10-20 EUR /mesiac.

Inac od predajcu, kory nam dal 50% z ceny dostane aj komplet oblecko - dres, gate, tretry.

Takze klud, tesim sa na sobotu.

Ak mozete, drzte palce aby zasielky sli plynule a do soboty bol bajk tu :y:
Zobraziť komentár 29.06.2010 - 13:59:24
00
takže značka model vybraný? tak aspoň sem hoďte čo to cca bude teda..
inak dúfam že to oblečko bude tak nejak normálnejšieho vzhladu a nie chodiaci reklamný bilboard :tmi:
Zobraziť komentár 29.06.2010 - 15:37:36
00
Ak uz mal novu vidlu nahodenu na svojom Kleinovi na Kosickom maratone, tak je to Rock-shox.

Nie,to je tá stará.Pozeral som ju bola to nejaká mne neznáma značka a že,vraj ju kúpil ráno pred maratónom
Zobraziť komentár 29.06.2010 - 17:53:08
00
http://mtbjashin.rajce.idnes.cz/RH-100-2009/#
Na tejto adrese si môžte pozrieť Jožkov zázrak ktorý má na turistické účely.
Zobraziť komentár 29.06.2010 - 18:06:12
00
Ano, to je on. Ten pojde do srotu!!!
Inac nadherna krajina, musel to byt skvely vyjazd! :y: :y:
Zobraziť komentár 29.06.2010 - 18:12:48
00
Na obleceni nebude vela reklam, skoro ziadne. Je tam asi len sponzor uvedeny...teda jeho logo.
Neviem, dostavame to zadarmo...neriesim ;)

Bicykel je SPESLIK, HT, nadherny design. Je to bicykel do ktoreho sa Jozef zalubil a tym naznacil, ze toto je jeho sen. OK, priklonili sme sa teda jeho snom. Cenikova cena 2500, nasa 1300.
Vybava ...to zatial neviem presne ale je to SRAM a je to okolo X9 a vyssie.
A teraz:
je to karbon. Jozef sa vyjadril za karbon a aj dovozca pislubil pomoc pri pripadnom poskodeni. Mame aj kontakt na frimu, ktora uspesne opravila desiatky prerazenych karbonov a funguju :y: :y: Ale budme optimisti a verme, ze sa mu s tym karbonom nic nestane :y:

Este aby ste si nemysleli, ze sa niekto vypytoval. Nadalej nic netusi a toto vyzvedanie vzniklo pri rozhovore v partii aky by si kto zelal bicykel, keby si teraz mohol vybrat.
Zobraziť komentár 29.06.2010 - 18:40:26
00
Ano, to je on. Ten pojde do srotu!!!
Inac nadherna krajina, musel to byt skvely vyjazd! :y: :y:

Každý 5-ty ročník sa ide z RV do KE a keď vyjde počasie je to paráda,nie ako minulý rok
Zobraziť komentár 29.06.2010 - 18:53:03
00
Angel mna sa Jozko v Kosiciach pytal na teba.
Zobraziť komentár 29.06.2010 - 19:43:49
00
keyboard_arrow_up