Chalani takto:
Jozef mal RS SID, ta bola nedavno zhodena z bajku, lebo bola nejaka ....nanič.
Mal aj druhú, resp. mu ju niekto dal už dávnejsie. Videl som ju u neho na dvore.
Ak si aj nieco kupil sam teraz....nie je problem, lebo mame
bicykel v cene 2500 EUR za 1250 EUR a teda dostatocnu financnu rezervu. Mozeme mu pripadne tie peniazky za vidlu dat v hotovosti. nech nezatazuje rozpocet.
Dalej:
Klein-a pouziva na maratony, doma na denne jazdenie ma taku sunku z hypermarketu, ktora je z roku 1992, ma to 20 kilo, nefunkcnu prehadzovacku, je to krive a ledva to ide. Ked dostane novy
bike osobne dohliadnem na to, aby to hodil do potoka (pardon do zberu

) a Klein sa mu opravi na to denne jazdenie a novy
bajk nech je na maratony. Nejake komponenty na opravu KLEIN-a su slubene, to sa porozpravame s nim na maratone, ked bude mat novy a sam nam povie ...resp. jeho servisak, co treba na KLEIN-ovi menit. Potom sa to hodi na forum a urcite mu niekto daruje. Navyse zo zbierky sa bude tiez dat nieco dokupit ....i ked plan je nasledovny:
1250 bike
cca 200 - 300 na nahradne diely (duse, plaste, retaz, mazanie, flasu, .....) proste to, co bude k novemu bajku potrebne.
dalsie financie podla uvazenia ....avsak zjavne neberie lieky na tlak....spominal problemy v clanku a Alenka chce dozriet a financovat tie lieky. Viem, ze lieky na tlak su okolo 10-20 EUR /mesiac.
Inac od predajcu, kory nam dal 50% z ceny dostane aj komplet oblecko - dres, gate, tretry.
Takze klud, tesim sa na sobotu.
Ak mozete, drzte palce aby zasielky sli plynule a do soboty bol bajk tu