Ja dufam, ze HAM to da, fandim mu odkedy prisiel do F1. Jednoducho by som chcel, aby este ten jeden titul ziskal, nech prekona SCHUMIho (toho som nikdy nemusel) a nech odide na dochodok. VER je sice najrychlejsi pilot v poli, ale jeho tiez nemusim (arogantny, namysleny a zakerny smrad, ktoremu su vsetky jeho spinave manevre prehliadane, vid 48. kolo tuto nedelu).
tento rok ma to celkom bavi. Konecne nejaky boj o titul, ale znovu sa vraciame k stavu co sme tu mali roky, hamiltonov mercedes je na kolo o pol sekundy rychlejsie a ked to tak bude aj buduci rok po zmene pravidiel tak sa na to uplne vykaslem. Aky ma zmysel pozerat preteky kde najlepsi si jazdi svoje preteky, tempom akym len chce a ostatni su iba statisti
Práveže u Hamiltona sa to dá vyvodzovať. Ten je konzistentný vo výkonoch, ale asi som pochopil. Pravdepodobne si jeho veľký fanúšik, takže zaujatosť je na mieste
Myslíš medzi nimi, alebo celkové umiestnenie? Lebo v rámci umiestnenia by asi veľa nenamútili, to bolo pekne vidieť vlani s Russelom, keď mu požičali Mercedes a potom späť do Williamsu... Ale na toho chlapca som na rok veľmi zvedavý...
Tak suboj HAM vs VER v rovnakom aute by dopadol lepsie pre VER, vsak je medzi nimi "generacny" rozdiel. VER je momentalne najrychlejsi jazdec v poli. To nic nemeni na tom, ze je to arogantne prasa (vystupovanim aj jazdenim), dufam, ze to tento rok neda (bud. rok mi to bude jedno ). Tiez som zvedavy na RUS v mercedese.
Nazgul áno medzi nimi som myslel, ale nie jedny preteky, interný súboj celú sezónu kto by dosiahol viac lepších výsledkov... clxno1 btw zdieľam úplne identický názor, ale že úplne...
čo sa týka RUS mám dve varianty, buď to bude podobné ako s BOT (ak HAM nezíska tento rok titul), alebo HAM získa titul a RUS dostane už prednosť pred HAM...
luky64 Presne tak isto uvazujem, fandim RUS a bol by som rad, aby buduci rok mal volnost zavodit a nerobil len dvojku HAM. A tiez mi ten VER neni sympaticky, takze hadam to HAM dobojuje, kazdopadne je to super napinave. Az sa bojim, ze to zasa raz dopadne v poslednych pretekoch sezony nejakym "racing incidentom"
Kr1v1 je to dosť možné, ani nie dávná história pozná viac takých situácií, keď sa bojovalo o titul telo na telo... nech už to dopadne akokolvek, tento ročník konečne priniesol napätie aj vďaka VER... v budúcnosti mu prajem titul, a určite ho získa, ale ešte tento rok to želám HAM...
Velmi pekne videjko o konstrukcii F1 auticka a ako to cele funguje, pre fanusikov F1 ale aj technicky orientovanych ludi: https://www.youtube.com/watch?v=V7707zEX9X4
btw. ja som sa vratil k sledovaniu F1 vdaka Netflixovej serii Drive to survive 2 roky dozadu
Hamilton sa snazi co to len ide aby ho VER s tymi manevrami nezostrelil, a potom sa skoro odstrelil sam😀 Ale zapletka do poslednej velkej ceny ako sa patri👍
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
clxno1 btw zdieľam úplne identický názor, ale že úplne...
čo sa týka RUS mám dve varianty, buď to bude podobné ako s BOT (ak HAM nezíska tento rok titul), alebo HAM získa titul a RUS dostane už prednosť pred HAM...
https://www.youtube.com/watch?v=V7707zEX9X4
btw. ja som sa vratil k sledovaniu F1 vdaka Netflixovej serii Drive to survive 2 roky dozadu