Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
btw auto nevlastnim, a ani tak skoro nebudem, nakolko som mal jedno teraz pozicane na vikend a nalial som na 600 km do neho za 4000 korun...
btw auto nevlastnim, a ani tak skoro nebudem, nakolko som mal jedno teraz pozicane na vikend a nalial som na 600 km do neho za 4000 korun...
A jasne, ved v pozadi je pramienok, ma potom napadlo ze si ho asi poumyval v nom a vysusil
inac tez by ma zaujimalo ako si spravil ten drziak brzdy
Ved oni povazuju za pohorie uz aj spomalovac
Najvyssie miesto na akom som tam s bikom bol, je ten mostik v strede Amsterdamskeho Redlightu
Ved oni povazuju za pohorie uz aj spomalovac
Najvyssie miesto na akom som tam s bikom bol, je ten mostik v strede Amsterdamskeho Redlightu
dutchman ja som v Limburgu,tu je to trocha kopcekovatejsie,blizsie Arden
Inak dobra momentka
Nezohnal. Tie jeho fotky su fsetko screensavere z najnovšej ultrarealistickej akčno-jointovo-bajkovej holandskej PC hry neederlandewarzone van commando. Si si nevšimol, že je stále na nete?
foto dam, ked najdem, alebo urobim, ale opravil som ju stylom, ze na tom kuse co tam este ostal som navrtal dieru a dal si na CNC vyrobit novy adapter, ktory som si v ProEngineery nakreslil
Tak to foto nema chybu. Mohol by si poslat aj viacej fotos z tejto akcie. Uz ked som tam ochorel, tak si aspon popozeram fotecky.
veru veru, teraz by tu malo byt milion fotiek, som aj ja chory a nemozem nic robit
Za tie dva roky sa kone presunuli o cca. 0.5km. Teoreticky v roku 2016 dorazia az na Tematin