No ja rozumiem .. ja som reagoval len kvoli tomu, ze (ak som spravne pochopil) si to pisal kvoli fotkam z Cergova. A to si tak trochu dost netrafil, ponevaz tam proste singel smerom dole nemas (pokial nechces do Polska ). Ale co sa tyka fotiek, tak fotky singla (ak to nefoti niekto, co tomu rozumie ako pol) su aj tak nanic, lebo vyhlady nemas a singlace aj tak vyzeraju na jedno kopyto. A my .. sediaci v praci chceme (niekedy nechceme) vidiet krajinu
Malatiná - Oblazy v Kvačianskej doline - Liptovský Starý hrad - Malatiná v prílohe je gpx záznam
pao ta fotka drevenej budy pri mlyne na Oblazoch je excelentna. Cim si fotil ? Myslim ze si mal stastie na decentne svetlo, ostrost super a ma to aj atmosferu (to Ty vies). Vedel by som si ten zaber predstavit na stene
... na Cergove prakticky neexistuje nic ine, len zvaznica smerom dole.
Aj na Cergove sa najdu paradne single ... napr. polovnicky singel ktory sa tiahne od chaty Cergov az po sedlo Lysina, alebo pekne technicky singel po modrej znacke z Lysej smerom na Drienicu, dalsi singel sa tiahne z Lysej smerom na Cergovsku chatu (tesne pod hrebenom) ... atd.
Ja som vedel, ze sa niekto na to ozve .. no , polovnicky singel ano, to je ale mimo, modra znacka a technicky singel, no, ked som to naposledy isiel, dalo sa to nazvat vselijako, len nie singlom .. z Lysej na chatu ok, turisticky chodnik, zas ma neber uplne doslova. Skor ma zaujima to atd, co pises Cergov je nadherna zalezitost ( a radsej pojdem tam, ako na single na Inovec), problem je, ze poniektori (nebudem menovat ) su tak narocni a zmlsani, ze pokial nemaju singlac z hrebena az dole do chaty, tak ... no nic Pricom zvaznica po hrebeni Cergova si v nicom nezada s plno singlacmi. Singlacovy hype je uz privelmi masivny .. a za to moze pol
Nemyslel som teba, ale tvoje fotky ... tie potom ludi motivuju a rozmaznavaju az prilis .. inak ja mam tiez singlac cca tak do 100m od domu, ale tiahne sa lesikom pri parkovisku
edit: proste hejtujem tych co hejtuju zvaznice. Do lesa chodim kvoli prirode, vzduchu a kludu, nie kvoli singlacom. Tak to bolo kedysi, tak to je aj teraz a bude to tak vzdy, bez ohladu na modne vlny 150+ zdvihov, jednoprevodnikov a farebnych papagajov, ktore sluzia ako podpora pre vylucovania slin. Singlace ja inak podporujem, pretoze sa tam vsetci takito narvu a potom je na zvazniciach klud /to je vztiahnute na BA, kde je tisic cyklistov a milion psov vsade v lese/
Toho roku je ta modra dokonala, polovnicky chodnik by uz tiez mohol byt pekne precisteny a z Lysej na chatu to nieje znacena cesta ... atd. som myslel kratsie singlove useky po znackach a single o ktorich este neviem
Siroke lesne cesty a turisticke znacky (aj v narodnych parkoch) vyuzivaju a nicia lesaci a to ma najviac odradza ... preto rad jazdim, vyhladavam a budujem single
Takze som vlastne zlý:) Ale tak ja sa neurazím, rešpektujem tvoj názor. Ale tak uz len kvoli tebe si dam ten Cergov budúci rok:) Ale ak by si vedel o nejakom novom traile ako zelená do Podlužian daj vediet:)
Len ma prosím nezaraduj niekde do novej vlny cyklistov a novačikov lebo bikujem od roku 2000. V posledných rokoch sa mi zapáčil AMEN štýl
Tesak Cesta do a z hory je (bola) čisté bahno lebo včera u nás doobeda pršalo. Na tých fotkách mám bike v lese resp. hneď po vybehnutí z lesa kde mi kolesá krásne poumývali popadané mokré listy. Lenže posledných pár sto metrov bolo zasa po poľnej ceste a tam mi zasa kolesá oblepilo blato. doma som musel bike aspoň trochu hadicou vystriekať lebo by som ho nemohol prenocovať doma na chodbe
u nás podobne ... asfalt vlhký ... v lese blato, blato, blato ... prišiel som celý od blata ... bike som prvýkrát vystriekal vapkou, doteraz, som ho doma vždy iba umýval ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v prílohe je gpx záznam
pao ta fotka drevenej budy pri mlyne na Oblazoch je excelentna. Cim si fotil ? Myslim ze si mal stastie na decentne svetlo, ostrost super a ma to aj atmosferu (to Ty vies). Vedel by som si ten zaber predstavit na stene
Aj na Cergove sa najdu paradne single
edit: proste hejtujem tych co hejtuju zvaznice. Do lesa chodim kvoli prirode, vzduchu a kludu, nie kvoli singlacom. Tak to bolo kedysi, tak to je aj teraz a bude to tak vzdy, bez ohladu na modne vlny 150+ zdvihov, jednoprevodnikov a farebnych papagajov, ktore sluzia ako podpora pre vylucovania slin. Singlace ja inak podporujem, pretoze sa tam vsetci takito narvu a potom je na zvazniciach klud
Siroke lesne cesty a turisticke znacky (aj v narodnych parkoch) vyuzivaju a nicia lesaci a to ma najviac odradza ... preto rad jazdim, vyhladavam a budujem single
Takze som vlastne zlý:) Ale tak ja sa neurazím, rešpektujem tvoj názor. Ale tak uz len kvoli tebe si dam ten Cergov budúci rok:) Ale ak by si vedel o nejakom novom traile ako zelená do Podlužian daj vediet:)
Len ma prosím nezaraduj niekde do novej vlny cyklistov a novačikov lebo bikujem od roku 2000. V posledných rokoch sa mi zapáčil AMEN štýl