už by mohli začať robiť niečo s týmito offroadistami, u nás je to to isté... my čakáme kedy nebude blato, oni práve naopak, čakajú kedy budú sťažené podmienky aby sa mohli viac ryť...
a hned ho takto humplovat? z CTM-ka si sprav zimak. ja som tiez kupoval novy a zo stareho mam zimak a ked vidim ten piesok, vodu a sol co dostava (o tesneniach na vidle ani nehovorim) skoro kazdy vyjazd som rad ze mam bike ktory je viac menej na dozitie a da za za lacno zgeneralkovat
Dnes taky 35km vyjazdik ...z petrzky smer zelezna , od lanovky hore na kolibu po tom divne namrznutom lade ...chodci nechapali ze ja idem na biku a oni sa ledva udrzia na nohach. Nuz,aj ja som sa cudoval,stastie ze ten lad bol navrchu akysi drsny ,asi odmek . Cestou dole som si dal od bufetu az po obchod Bajkula zadne kolo......vcelku prijemne spestrenie. Kedze cez les sa neda v tom blate moc jazdit.
Gusto0 no CTM-ka uz predana mal som na nu uz troch zaujemcov ktori len cakali kedy kupim novy bajk ze bude na predaj stary. A zase po nejakej ciernej hnusnej brecke som nejazdil ani na CTM-ke do Tatier to mam na skok cesta z KK do Mlynček je sice solena ale bola sucha a hore uz idem po snehu, ked idem do Levočakov to iste dokonca cesta do Zaľubice je neudrziavana v zime je tam suvisla vrstva snehu ked nasnezi, no a vlete stejne si uzije na pretekoch blata az az. Nekupoval som ho preto aby som jazdil len ked bude pekne. ToPaS dik
Pali65 pozeram, ze sme mali rovnaku trasu, o nieco skor som tade siel aj ja(na peso). Ale ten novy asfalt na Sklennej hute ma prekvapil, ani nevim kedy ho tam stihli polozit.
Pali65 pozeram, ze sme mali rovnaku trasu, o nieco skor som tade siel aj ja(na peso). Ale ten novy asfalt na Sklennej hute ma prekvapil, ani nevim kedy ho tam stihli polozit.
Tu už bol a čumel som jak puk kto spraví 300 super asfalt uprostred lesa, pred aj za stará rozbitá. Asi EU fondy...
Fotene 30.12.16
radsej ho mohli natianut zo zosky na hubalovu, dokoncit chybajuci usek, a vzniklo by pekne kolecko pre cestak
Mám také obavy, že až dokončia nový koberec po Hubalovú, tak to bude znamenať len to, že sa stavba oligarchického hotela na Vývrati blíži do finále a budú sa po lese producírovať drahé autíčka typu Veyron na nízkoprofilových gumách, aby sa páni nemuseli voziť dookola cez Záhorie. Spojazdnia tie pripravované rampy a bude vymaľované.
Dneska konečne na svojom biku.
Aj keď sme dosť improvizovali CIBAJKY a široké okolie ( dosť veľa asfaltu )
DST: 45,12 km
TIME: 2:30 min.
AVG: 18,02 km/h
MAX: 37,20 km/h
UP: 301 m
Konečne bez a krásnych 8,5°C
Braunsberg a okolie. Na ten hrad sa nesmie na bajku, su tam vsade zakazove znacky. Pri dunaji je tiez zrucanina ale tiez sa tam nesmie na bajku zevraj narodny oark ci nieco take ako chranene uzemie.
Na braunsbergu boli aj zvery, dva koniky a nejake cierne barany, najskor som myslel ze muflony ale to tam asi nemaju, celkom krotke lebo to chodilo pomerne blizko a nebalo sa to velmi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uz nech tie lesy trosku obschnu - asfalt je nuda
Tu už bol a čumel som jak puk kto spraví 300 super asfalt uprostred lesa, pred aj za stará rozbitá. Asi EU fondy...
Fotene 30.12.16
Mám také obavy, že až dokončia nový koberec po Hubalovú, tak to bude znamenať len to, že sa stavba oligarchického hotela na Vývrati blíži do finále a budú sa po lese producírovať drahé autíčka typu Veyron na nízkoprofilových gumách, aby sa páni nemuseli voziť dookola cez Záhorie. Spojazdnia tie pripravované rampy a bude vymaľované.
Aj keď sme dosť improvizovali
CIBAJKY a široké okolie ( dosť veľa asfaltu )
DST: 45,12 km
TIME: 2:30 min.
AVG: 18,02 km/h
MAX: 37,20 km/h
UP: 301 m
Konečne bez
trasa :Trenčín _ Leopoldov
album: https://www.zonerama.com/marecky/Album/2718308
Na braunsbergu boli aj zvery, dva koniky a nejake cierne barany, najskor som myslel ze muflony ale to tam asi nemaju, celkom krotke lebo to chodilo pomerne blizko a nebalo sa to velmi.