"niziny" za Lucencom, az po Prahu ... ten Karancs je teda dost tazko zdolatelny kopcek a to ma len nieco nad 720 metrov, som sa tam vystveral az pred osmou vecer a potom preteky naspat do lucenca, po tme
mathoso na Karanc si siel dole z dediny alebo po hranici ? Vidim ze tam mas jednu foto z hranice medzi magistralou a Karancom. Tam to je hodne vyzivne. Na jednej naucnej tabuli som sa tam docital ze cerova vrchovina je najmladsie pohorie na svk preto su tie kopce take ostre. plus hranicu museli tahat cez najvacsie... Taka juzanska hrebenovka
mathoso na Karanc si siel dole z dediny alebo po hranici ? Vidim ze tam mas jednu foto z hranice medzi magistralou a Karancom. Tam to je hodne vyzivne. Na jednej naucnej tabuli som sa tam docital ze cerova vrchovina je najmladsie pohorie na svk preto su tie kopce take ostre. plus hranicu museli tahat cez najvacsie... Taka juzanska hrebenovka
tam je takych vyzivnych kopcekov celkom dost, videl som na tabuli 4,5km (no fotke 1809 vyssie) a pekna cesticka, tak som pokracoval po hranici prvy kopcek (foto 1822) som este nejak potlacil, ale potom ked som videl pred sebou dalsi vacsi turisticky, zvrtol som to takou lesnou cestou, stratil vyskove a napojil som sa na cervenu z dediny, ale este aj to bol slusny zabijak, hlavne zo sedla hore k vezi poslednych 100 vyskovych, dosiel som tam nejak 19:40
tak cervenou hore - si si pekne nalozil. tam ide taka lesna cesta ponad turisticku a potom to obchadza z madarskej strany. na tvojej mape vyjazdu to pekne vidno...
Ramon 601ka ide z Mt. Altissimo a nie z MT. Baldo. A je ti dúfam jasné že nie všetci jazdime XC, ale sú tu aj jedinci čo jazdia EN/FR. Každý máme asi radosť z niečoho iného, ale to neznamená že len to tvoje je to pravé orechové. Okrem toho tie ebajky, ano, je ich tu už tak 1/3, ale motaju sa dolu pri vode jak komáre, občas nejaký na XC trase Tremalzo. Na ŽIADNOM!!! traily čo jazdím som tu ešte ebajkera nestretol, tym pádom mi absolútne žily netrhaju. Neprezivaj to tak a teš sa z vecí čo ti robia radosť.
... áno , viem / 601- Altissimo / myslene všeobecne ... len sa mi to už zdá príliš hi-tech a malo " surové " . v auguste sa možno aj ja " preletim "
tak cervenou hore - si si pekne nalozil. tam ide taka lesna cesta ponad turisticku a potom to obchadza z madarskej strany. na tvojej mape vyjazdu to pekne vidno...
ved hej, len uz nebolo casu na skumanie, chcel som byt co najskor hore a frcat prec, v mobile som mal mapku ale len po hranice, madarsko mi nejak nenacitalo, takze som netusil, aj ked zhora bolo dost znacenych tras smerom do madarska a bolo mi jasne ze tam musi byt zjazdnejsia cesta k tym antenam
Jedna fotečka vláčika zo včera
+ niečo z dnešného motania sa okolím
DST: 31,67 km
TIME: 1:41 min.
AVG: 18,91 km/h
MAX: 30,65 km/h
UP: 201 m
hneď po taká testovačka zadnej brzdy - vlastne to výjazdík ani nebol samá rovinka
Ono keď vidím fotečky toho typu ako dáva pol a volodaj,tak ma prdí to,že páčik na príspevok je až hore,lebo najprv prejdem skvelé fotky a potom šup znova hore dať palec,myslím že by hodnotenie príspevku malo byť dole ako na fotkách trebars. Ale fakt skvelé fotky peace
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tam je takych vyzivnych kopcekov celkom dost, videl som na tabuli 4,5km (no fotke 1809 vyssie) a pekna cesticka, tak som pokracoval po hranici
tu je vyjazd http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/213814/mathoso-vyjazd-import-gps-mtb-sucho-78km-5h-1543m.html
... áno , viem / 601- Altissimo / myslene všeobecne ... len sa mi to už zdá príliš hi-tech a malo " surové " . v auguste sa možno aj ja " preletim "
ved hej, len uz nebolo casu na skumanie, chcel som byt co najskor hore a frcat prec, v mobile som mal mapku ale len po hranice, madarsko mi nejak nenacitalo, takze som netusil, aj ked zhora bolo dost znacenych tras smerom do madarska a bolo mi jasne ze tam musi byt zjazdnejsia cesta k tym antenam
Este neviem ci pojdem
+ niečo z dnešného motania sa okolím
DST: 31,67 km
TIME: 1:41 min.
AVG: 18,91 km/h
MAX: 30,65 km/h
UP: 201 m
hneď po