dneska nás chytil lejak, tak šup pod stromi a zo srandy som natrhal lopúchy a povešal ich na bike aby nenapršalo tam kde by nemalo do ložísk samozrejme potom sa utíchlo a šli sme domov a kedže sme mali za sebou asi iba 35 km tak sme pobajkovali ešte po okolí
bobris prvý heli bike v EU a dnes šli prvý x tu na Garde, bolo promo za 75€ na osobu aj s bikom, no nekúp to! Posledne sme za vrtuľník vo Vegas platili $2500
Osobne som za každý pokrok , ale vytrepať sa na M.Baldo trtulníkom a akože zakaliť 601 , Navene trail a iné dolukopcom a pivkovať ako king na promenáde po 1,5 hoďke zjazdu...to pre mňa nie je. Ano letieť , to je zážitok , ale M.Baldo som si stále vyšlapal za svoje .Neviem , možno som už len starý uhundraný kkt , ale pre mňa ten zjazd z tak krásnej hory plný výhľadov bol stále odmenou za vynaložené usilie a nachádzam v tom aj vlastnú filozofiu MTbikingu
Ramon 601ka ide z Mt. Altissimo a nie z MT. Baldo. A je ti dúfam jasné že nie všetci jazdime XC, ale sú tu aj jedinci čo jazdia EN/FR. Každý máme asi radosť z niečoho iného, ale to neznamená že len to tvoje je to pravé orechové. Okrem toho tie ebajky, ano, je ich tu už tak 1/3, ale motaju sa dolu pri vode jak komáre, občas nejaký na XC trase Tremalzo. Na ŽIADNOM!!! traily čo jazdím som tu ešte ebajkera nestretol, tym pádom mi absolútne žily netrhaju. Neprezivaj to tak a teš sa z vecí čo ti robia radosť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tá už je dlho zatvorená, aj Flinstones 2, túto sezonu myslím vobec nebola...
https://www.facebook.com/mtbenduraci/
Bolo fantasticky.
Z Torbole na Mt. Baldo.