Včera Popradské, hore klasika modrá dole zelená+červená, od Triganu som bol skúsiť trochu červenú smerom k plesu, vyzerala byť tiež komplet prešliapaná aj napriek uzavretiu. Podmienky fajn.
Dnes Zamkovského, hmla a mokrý sneh, stúpalo sa pomerne ťažko ale dalo sa
Glevo včera som ťa videl, stretol v Tatranskej lomnici, len si išiel tak rýchlo, akoby si ponáhľať na poobednú já som dal len pár krát sedlo na lyžiach, ale keď sa mi vráti vidla z wellnesu chcem ho vziať do ta3 a zopakovať Zelené ešte na snehu.
kucofly si mal zakričať , no hej po tom chodníku ak nevídím nikoho pred sebou tak si to valím po tom vychodenom snehu no. Zelene si vychutnas na snehu niekedy v pohode aj koncom marca
dnes Topolciansky hrad - mimo asfalt kopec ladu, blata. kde bol odmak zasa kopec vody v kolajach, mimo kolaji sa moc slapat nedalo. fotky hnusne ako pocasie. aspon z hora nic nepadalo.
Podhradie je kus vyssie. Ta fotka s cestou bola cez 500 vyskovych metrov. Dolu tiez sneh nebol. Len potoky vody a bacorina. A slnko svietilo na celom zapade snad len v NR
u nas tiez len potoky vody, blato a hrozna vlhkost vzduchu - normalne sa to predieralo cez oblecenie ale hlavne rukavice brrrrrrrrrr
dneska Rakovo - Uhrovska dolina - Rígeľ - Čavojov kút väčšina asfaltka a zvážnice
DST: 45,71 km
TIME: 2:41 min.
AVG: 17,03 km/h
MAX: 52,74 km/h
UP: 712 m
TEMP: 1,8°C uz aby bolo leto alebo aspon máj
videli sme srnky, jelene, muflonov, dive svine a aj polovnikov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes Zamkovského, hmla a mokrý sneh, stúpalo sa pomerne ťažko ale dalo sa
viac foto tu:
https://www.facebook.com/pg/mtbenduraci/photos/?tab=album&album_id=1968705536715556
hej ide to parádne
dnes Topolciansky hrad - mimo asfalt kopec ladu, blata. kde bol odmak zasa kopec vody v kolajach, mimo kolaji sa moc slapat nedalo. fotky hnusne ako pocasie. aspon z hora nic nepadalo.
dneska Rakovo - Uhrovska dolina - Rígeľ - Čavojov kút väčšina asfaltka a zvážnice
DST: 45,71 km
TIME: 2:41 min.
AVG: 17,03 km/h
MAX: 52,74 km/h
UP: 712 m
TEMP: 1,8°C
uz aby bolo leto alebo aspon máj
videli sme srnky, jelene, muflonov, dive svine a aj polovnikov
ale co to uz neviem - tusim tam boli tie dive svine