20180608_132618_HDR - to su Mlyny Oblazy v Kvacianskej? tam si siel na bajku? posledne co som tam slapal tak tam bolo par usekov kde by sa cez skaly asi muselo prenasat a potom taky uzky chodnik strmy dole
ci je tam aj ina cesta?
nemam fotku ale po trase boli myslim dve take miesta cca 50m pokryte skalami o velkosti mensej lopty kde neviem ako sa teda ide na bajku
ale tak bolo to tusim 2-3 roky naspat
no tak to tam uz bude horsie ako pred 2-3 rokmi. vzdy ked tam idem mam pocit ze je to stale v horsom stave. ale vsetko zjazdne - od kvacian cez mlyny po huty. scarinko daj presne ktory usek myslis
ok je to uz davnejsie tak si to nepamatam az tak presne len viem ze som sa vtedy zamyslal prave nad tym ze je to offi cyklotrasa a ze ako sa tadialto jazdi
ale vtedy som len zacinal na krosovom bajku tak mozno preto mi to prislo take divne
isiel som tadeto https://www.strava.com/activities/1021922855
Kedysi sa tadiaľ jazdilo aj na autách . Henten úsek je bez problémov, tie skaly sú pevné, tak sa to dá v pohode šľapať. A ako píše jezus, tak na fulle úplne bez problémov, zadok to pekne kopíruje.
Ano, to je ten usek s trochu vystupenymi skalami z podlozia. Ale nic extra. Zato ked som od Oblazov siel dalej po modrej a dosiel zhora do Prosieckej doliny, tak som zistil, ze to na bajku teda nedam. Tam len na peso.
tak ked som siel prvy krat Kvacianskou tak tento usek bol takmer rovny a je to presne to miesto ktore je z roka na rok horsie. dolu pohoda, hore som so uz s nalozenym bikom tlacil.
inac je tam aj info tabulka ze je to vysekane do skaly koli ceste
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z tých čo sme jazdili sa asi najviac páčila z-line
musis hladat hotel/penzion ktory to podporuje
ci je tam aj ina cesta?
no tak to si frajer, lebo mne sa tie skaly zdali docela velke na akykolvek bajk, mozno fat ale aj tak
ale tak bolo to tusim 2-3 roky naspat
scarinko daj presne ktory usek myslis
ale vtedy som len zacinal na krosovom bajku tak mozno preto mi to prislo take divne
isiel som tadeto
https://www.strava.com/activities/1021922855
myslim ze to bolo nieco taketo
inac je tam aj info tabulka ze je to vysekane do skaly koli ceste