Závidím.
Kua. Ja už som nebol na biku vyše týždňa. Najskôr zdrav.problémy, potom dážď a teraz služobka v DE.
V nedeľu ak prídem domov pôjdem aj cez mŕtvoly
Inak tu je počasie ako na hojdačke - sneh, dážď, slniečko v striedačkách po desiatich minútach.
marosh1 v akom stave (ľad sneh ) je cesta od Podlaska na Kopanec a následne k Dobšinskej ľadovej. Uvažujem že by som to otočil v nedeľu keď má byť najteplejšie len ak tam je ešte ľad počkám si. Je to na sliky ?
Na sliky este asi nie. Cez Kopanec som sa vracal od Dobsinskej. Od razcestia Krivian je to taky sneholad az na Kopanec a smerom k Podlesku su useky sem tam bez snehu tak sa to dalo aj pustit. Na MTB uplne vsetko prejazdne len treba byt opatrny cez lad ale topi sa to. Foto je zo sedla pod Kopancom smerom dole k Podlesku. Druha je hore v sedle Kopanec.
Ahojte. Tak pridám aj ja dnešný, prvý dlhší tohto roku, výjazd. Svit - Štrba - Šoldov - Važec - Východná - Lopušná dolina - Sp. Teplica - Svit
65,09 km (asfalt 😋)
947 výškových
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kua. Ja už som nebol na biku vyše týždňa. Najskôr zdrav.problémy, potom dážď a teraz služobka v DE.
V nedeľu ak prídem domov pôjdem aj cez mŕtvoly
Inak tu je počasie ako na hojdačke - sneh, dážď, slniečko v striedačkách po desiatich minútach.
Na zabráni pri plote trochu. Nič vážne. Len mokro. Ale z lucok som sile pomaly aby som nebol ako prasa 😀
Rieka Morava vo Vysoké pri Morave
Svit - Štrba - Šoldov - Važec - Východná - Lopušná dolina - Sp. Teplica - Svit
65,09 km (asfalt 😋)
947 výškových