načo ste sa púšťali do chlebníc a nazad na Diel ... inač tie skalky čo ste videli z Pravnáča smer TA3 tak tesne ponad ne ide fajný singel na Čerenovú skalu, od tej novej zvažnice v sedle ,kde ste šli pravou na Pravnáč.
Čerenovú poznám, išiel som ju pred rokom. Lto zobral zimáka a sťažoval sa, že má nahovno brzdy aj plášte, tak sme to nechceli siliť. Inak by sme išli Choč, alebo Krakovku. Hento bolo pekné, ale jazdenie oničom.
Predpokladám Korzár, že si na tú Magurku asi miestami aj potlačil, čo ? či normálne v sedle vytiahol ten prevod 1x4 ? ja som to minule skúšal na tom Favorite a najľahší prevod 46/22 pri 12% stúpaní mi vytiahol tep na 183 a aby som nevylámal jazýčky vo voľnobežke, tak som z toho radšej zosadol a tlačil..ale 1x4 tam je aký najľahší prevod?? 53/20?? ?
branomelis Šiel som v sedle/zo sedla striedavo. V podstate áno, tlačil som asi 2m dokopy, kde bola moc rozbitá cesta a zároveň moc strmé (celkovo 2x). Jedna fotka je z toho jak som prvý krát zosadol (viď GPS) a myslel som, že končím. Ale skúsil som za 2m už na asfalte a tam to šlo. Keď som sa hecol, mal som už aj akú takú kadenciu. Na asfalte to šlo aspoň keď zo sedla... Spomenul som si aspoň jak sa treba ťahať za rajdy. Tep ani nič som neriešil. Ten kopec som zobral ako výzvu a môžem povedať, že klesanie tam nieje, len rovina kúsok. Najľahší prevod tuším 50x20
To si mal čo robiť. pozerám, že tá Magurka má našťastie celkom rovnomerné stúpanie..okolo 7%. To je také že sa dalo. Keď som šiel nedávno na tom Favorite, tak do 10% to celkom šlo. Potom už trápenie a rýchly úbytok síl, ale zvykol by som si. Ale tiež sa mi veľmi páčia takéto jazdy. Škoda, že ja som po oprave už Favorit vrátil majiteľovi. Ináč by som si ešte niečo pekné na ňom isto vyšiel. Nie som vôbec fanúšik cestnej cyklistiky, ale favorit je ikona
Dnes som sa preslapal cez 5000km,co si davam kazdy rok ako zavazok,vyslo mi to akurat na Dracej studni.Dole blato,no vyssie od studne sa zacal menit svet.Citelnejsie sa ochladilo,primrznuta zem,v dialke biele vrcholce stromov.No kym som tam prisiel,mobil opat zacal strajkovat,tak tu najkrajsiu cast nemam zaznamenanu.Ale bolo tam fakt pekne
serie_te stymi inverziami - ale tak mi treba, mal som ist vcera
Inovec
vedel som ze hore je mrak no dufal som ze to odide kym sa tam dokotulam - nestalo sa - 50 odtienov sedej - zjazd uz potme - proti bielej stene, v Jastrabi som bol biely
od chaty hore je celkom "nasnezene" z hmly - miestami to ma cez 5cm a paradne to drzi, cestou hore to kladie odpor ale vsetko sa da slapat
kusok nad chatou bola "bublina" bez hmly - teplo a kvapcalo zo stromov, ostatne zamrznute
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čerenovú poznám, išiel som ju pred rokom. Lto zobral zimáka a sťažoval sa, že má nahovno brzdy aj plášte, tak sme to nechceli siliť. Inak by sme išli Choč, alebo Krakovku. Hento bolo pekné, ale jazdenie oničom.
Inovec
vedel som ze hore je mrak no dufal som ze to odide kym sa tam dokotulam - nestalo sa - 50 odtienov sedej - zjazd uz potme - proti bielej stene, v Jastrabi som bol biely
od chaty hore je celkom "nasnezene" z hmly - miestami to ma cez 5cm a paradne to drzi, cestou hore to kladie odpor ale vsetko sa da slapat
kusok nad chatou bola "bublina" bez hmly - teplo a kvapcalo zo stromov, ostatne zamrznute