Heh,čistil som Ti trail šli sme s bráchom smerom od Plešivca,prehodili sme aj pár slov,ten v maskáčoch s motorovkou na pleci som bol ja ,dúfam,že sa išlo dobre
skvele! diky moc
bolo to super zjazdne , urcite ste mali vela roboty a silno dakujeme
btw. si pamatam ako sme okolo vas prechadzali a ze "mate to vycistene" a motorovka v ruke
Nemal som tachometer, ale podla mapy cosi nad 40km. Zo sedla Javorniky po zelenej by som uz nesiel, je to tam zavalane konarmi a stromami, sice zjazdne, ale ziadna slast...
ano od plesivca smerom na sipkove, ozaj do hrachovista je to ako daleko z tej odbocky ako je ta sipka ?
Hmm,pár minút,neviem presne nikdy som to nestopoval,je to fajn zjazdík,keď sa Ti podárí vybehnúť zo stopy celkom sranda,uživíš aj väčšie zdvihy Inak peši možno pol hodinku.
Nemal som tachometer, ale podla mapy cosi nad 40km. Zo sedla Javorniky po zelenej by som uz nesiel, je to tam zavalane konarmi a stromami, sice zjazdne, ale ziadna slast...
Vďaka, si mi dal červotoča do hlavy, niekedy si to vyskúšam.
S tými popadanými stromami by som to nevidel tragicky, vraj je v okolí Tužiny polom, takže sem-tam so spadnutým stromom po okolí treba rátať. Aj čo som bol teraz v nedeľu na Magure, boli spadnuté 2 stromy navyše ako pred 2 týždňami. Snáď sa o to lesáci rýchlo postarajú...
ako tak pozeram tie fotky .. tiez som si dal kriznu v sobotu ... a po turistike cez ramzinu, uplaz na kriznu a potom dalsej turistike cez rybovske sedlo po cervenej sa mi podarilo zabudit do vysnej revucej a ked som konecne siel dole s donovalov tak mi dovolnobezkovala aj volnobezka takze aj ja som dobicykloval a vazne rozmyslam ci vobec riesit opravu kolesa a ci idem na porac
roman a neuveris ze na druhy den som siel na Kriznu znova, ale peso, a dokonca som aj kukal po zemi ci nenajdem odpadnutu maticu, samozrejme som nic nenasiel
jj, videl som, aj s polovickou . Tej matice je skoda, ale este stastie, ze si to chalani vsimli.
Pekny pedlzeny vylet to bol. Po Kriznej a v nedelu sme mali coro-moro backcountry exploring ala Alan
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skvele!
bolo to super zjazdne
btw. si pamatam ako sme okolo vas prechadzali a ze "mate to vycistene" a motorovka v ruke
Koľko km mala trasa?
Inak Obšiar chválim, vďačná lúka na výhľady.
Hmm,pár minút,neviem presne nikdy som to nestopoval,je to fajn zjazdík,keď sa Ti podárí vybehnúť zo stopy celkom sranda,uživíš aj väčšie zdvihy
post412008.html#p412008 viac foto
Vďaka, si mi dal červotoča do hlavy, niekedy si to vyskúšam.
S tými popadanými stromami by som to nevidel tragicky, vraj je v okolí Tužiny polom, takže sem-tam so spadnutým stromom po okolí treba rátať. Aj čo som bol teraz v nedeľu na Magure, boli spadnuté 2 stromy navyše ako pred 2 týždňami. Snáď sa o to lesáci rýchlo postarajú...
http://*****saweb.google.sk/pista41/100704Ruzinok?authkey=Gv1sRgCNSZrMPh_pOvdw#
heh zda sa, ze sme boli v tych istych horach, len my nename "fotky" z asfaltu
Bikova grupa: Alan, lto, Jezus, Vrato, Polo, Bon.
Ostatne dni som nefotil, radsej jazdim
Pekny pedlzeny vylet to bol. Po Kriznej a v nedelu sme mali coro-moro backcountry exploring ala Alan