dnešný pojazd za jesennou prírodou aneb po stopách Púchovského mtb maratónu(aspoň časti) s priateľkou po okolí spojený s troškou fotenia a blata v Nimnici na záver:)
Dnesny luxusny vyjazd na Vapennu s Palo TT a hmla bola tak akurat silva ale tesne, ak by Vapenna mala tak o 50 vyskovych menej neuvidime ani prd, nieto takuto spektakularnu inverziu
inak uz davnejsie som sa chcel opytat nemusim sa tam bat ochranarov ze by ma tam nacapali na biku ked je to taky stupen ochrany? lebo vidim ze tam ostatny chodite tak neviem ci sa mam bat
inverzia v Karpatoch bol dnes zaujímavá,z Rače po červenej po KH bolo pekne slnečno,ale od KH začala hmla,vlhko,šmýkalo sa ...
lepšie to bola až na červenej za Čertovým kopcom po Skalnatú,po dlhšom čase som si to vytlačil zo S.Javorina,oplatilo sa,je tam vyjazdený pekný singlík.
pár foto,č.1 lesná cesta-traverza somára-slnečno, č.2 Konské hlavy,tu začala hmla, č.3 hustá hmla na traverze pod Čmelkom, č.4 na červenej za Č.kopcom inverzia smer Kuchyňa,č.5 červená v sedle pred Skalnatou č.6 Skalnatá,č.7 Vysoká v hmle
pridám pár z predlženého víkendu v TN...prvý výjazd cez Petrovanské lúky a Klepáč na Kamenné vráta nad Tn.Teplicami..
a dnešný ranný skok na Ostrý vrch nad Soblahovom cez Kubricu a Lúčky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to kde je taký parádny chodníček lesom?
youtube.com/watch?v=nJ_1xrsb-G8&t=0
5ka
lepšie to bola až na červenej za Čertovým kopcom po Skalnatú,po dlhšom čase som si to vytlačil zo S.Javorina,oplatilo sa,je tam vyjazdený pekný singlík.
pár foto,č.1 lesná cesta-traverza somára-slnečno, č.2 Konské hlavy,tu začala hmla, č.3 hustá hmla na traverze pod Čmelkom, č.4 na červenej za Č.kopcom inverzia smer Kuchyňa,č.5 červená v sedle pred Skalnatou č.6 Skalnatá,č.7 Vysoká v hmle
a dnešný ranný skok na Ostrý vrch nad Soblahovom cez Kubricu a Lúčky