Teraz chalanisko od nás z MT dostal pokutu za jazdenie v národnom parku, normálne naňho vytiahli videá z youtube ktoré zverejnil na svojich účtoch a z facebooku ako dôkazový materiál ... Takže už aby bol človek aj obozretný čo kde vešia.
Presne bajk je setrny k prirode, nechapem tie zakazy v NP, tiez jazdim napr Rainerku aj v lete, chcel by som skusit este nejaky ilegal v zime napr Zamkovskeho atd
Moja téoria o zákaze bikovania v NP je, že biker dokáže prejsť za deň niekoľko násobne väčšiu vzdialenosť a dokáže sa pustiť hoci akou zvážnicou či cestičkou kadiaľ by turista nikdy nešiel. Preto biker má šancu objaviť obrovské územia, ktoré sú zničené po nelegálnej ťažbe dreva v NP.... Ale ako sa vraví zakázané ovocie chutí najlepšie. Hrebeňovka Nízkych Tatier je zakázaný bikersky raj
Večer po robote aspoň na Hole. Skúsil som aj fat bike, páčilo sa mi to, návrat späť k svojmu bol v tom teréne dosť veľký posun k horšiemu, tak kto si fat nemôže kúpiť, nech ho radšej ani neskúša.
Tá piata fotka je fake, nebolo tam odhrnuté a iba jedna stopa od auta čo po 100m vycúvalo, tam sa efektívne stúpať nedalo
Všetko ostatné v pohode išlo a zjazdy zábavné.
ja som fat trosku vyskusal, no vyse desat rokov jazdim na snehu na obycajnom bajku a kludne aj nadalej budem. Ked uz novy bajk, tak skor 29" XC raketu, a nie "kamenozrutovo kolo".
Btw, podla toho co mi Dano5 hovoril, tak voci hlbsiemu snehu so slabou krustou na povrchu (no mohlo to byt kolko? 12-15 cm max?) nie je odolny ani fatbajk a musel tlacit.
--
inak na jednej tvojej fotke uz konecne vidno Orion, parada
lukas6s8p tie posledné 3 fotky sú krásne, a úplne najviac tá posledná...všetky palce hore...martinky sú mojmu srdcu veľmi blízke, nalyžoval som tam stovky km, musím niekedy aj na bajku...
Na to ze uz to vyzeralo na predcasny koniec sezony to dnes celkom slo - sice sama rovinka ale jazdil som
Len tak po okoli (polne cesty , riecny val ...)
28 kilometrikov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moja téoria o zákaze bikovania v NP je, že biker dokáže prejsť za deň niekoľko násobne väčšiu vzdialenosť a dokáže sa pustiť hoci akou zvážnicou či cestičkou kadiaľ by turista nikdy nešiel. Preto biker má šancu objaviť obrovské územia, ktoré sú zničené po nelegálnej ťažbe dreva v NP.... Ale ako sa vraví zakázané ovocie chutí najlepšie. Hrebeňovka Nízkych Tatier je zakázaný bikersky raj
Všetko ostatné v pohode išlo a zjazdy zábavné.
Btw, podla toho co mi Dano5 hovoril, tak voci hlbsiemu snehu so slabou krustou na povrchu (no mohlo to byt kolko? 12-15 cm max?) nie je odolny ani fatbajk a musel tlacit.
--
inak na jednej tvojej fotke uz konecne vidno Orion, parada
Aka je to velkost ramu?
Len tak po okoli (polne cesty , riecny val ...)
28 kilometrikov