Juchuu, konecne mam aj ja cim prispiet. Siel som smer M. Hole ale podklad bol makky a rozbity, tak som si to musel vytlacit. Skoncil som pri dele. Cesta na dol bola zaujimava. Koleso sa miestami zabaralo, skoro cely cas som siel smykom. Clovek sa nauci technike v tejto prekliatej zime Takze fun factor na vysokej urovni. Pad ako zazrakom ziadny. Dopredu som nahodil Maxxis Wetscream a veru oplatilo sa. Na moje pocudovanie je plast na asfalte tichy a ani neprenasa vibracie do riaditok.
Dnes to bol boj, paradoxne so stupajucou nadmorskou vyskou sa kvalita snehu zhorsovala. Cesta na Zelene pleso je nezjazdna kasa, cesta na Plesnivec je slabo preslapana pre cyklistu.
U nás bez snehu ale brzdy dostali tiež riadne zabrať - ťažký terén (mokré lístie )
Dneska Vrchhora - Michalov Vrch
Zaťažkávacia skúška na členok
Konečne sa dá aj výškovými trošku pochváliť
DST: 30,35 km
TIME: 2:09 min.
AVG: 14,11 km/h
MAX: 47,78 km/h
UP: 803m
veru tu nieje siroko daleko - treba ist vyssie alebo na vychod ja dnes len po asfalte aj to som bol zafrkany snad vsade - bola tu hmla cely den. do lesa som ani nemal odvahu ist.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bavendo na snehu2Otvoriť v novom okne thumb_up6thumb_down
https://www.facebook.com/mtbenduraci/
Dneska Vrchhora - Michalov Vrch
Zaťažkávacia skúška na členok
Konečne sa dá aj výškovými trošku pochváliť
DST: 30,35 km
TIME: 2:09 min.
AVG: 14,11 km/h
MAX: 47,78 km/h
UP: 803m
... https://m.youtube.com/watch?v=tti6kppxVj8
A to nám na tacháčoch ukazovalo +8st.