astro to bolo také rozhodnutie na poslednú chvíľu či beh alebo bike ale skúsil som a fajne bolo ani sneh nebol z Lopušky do Vápenice takže paráda. Pozeral som na svah či ta tam neuvidím ale nikoho nikde. Ty si ešte tu ? zajtra asi pôjdem opačný smer pridáš sa
Dnešné pojazdenie.
Fotrík zasa na požičanom kolese a len o prednej brzde už začína byť odvážnejší Šípok a okolie
DST: 48,25 km
TIME: 2:37 min.
AVG: 18,34 km/h
MAX: 35,48 km/h
UP: 404 m + 13°C
bol aj nejaký asfalt navyše (asi 8km) lebo dedko stratil včera puklicu z auta tak sme boli hľadať ale aspoň bolo viac kiláčikov
Veď nech otec príde, ja mám stále tie 26" už by nemusel požičiavať a ešte aj na bezdušákoch, na cene sa dá dohodnúť Mimochodom boli ste už tento rok v okolí Vrchhory? Rád by som si už dal tu modrú, ak by ste niekedy šli, tak sa ozvite, ak by som mal čas, tak by som sa pridal
On chce kolesá na rýchloupinák a pravdepodobne MAVICi.
Aj keď už pokukoval aj po nejakých EASTONoch.
Vrchhoru už máme v pláne dlhšie len zjazdovať to do V.Klíža len o prednej brzde je odvaha.
To máš pravdu, na prednej si to moc neužiješ, tak snáď skoro niečo kúpi, mňa to tam už tiež dlhšie láka,prevetrať bajk na nejakom peknom a známom zjazde, škoda že nemám viac času...
No a dnes sa točilo okolo V.Uheriec Malá Dolina a Belianskych Štále + návrat domov po asfalte kôli tech.problémom
DST: 36,33 km
TIME: 1:58 min.
AVG: 18,50 km/h
MAX: 43,38 km/h
UP: 355 m 19°C
Predpoveď počasia predpovedala nejakých 18 a silný južný vietor, tak som si naplánoval okruh viacmenej v lese. Realita - teplomer ukazoval až 23°C a fúúúkalo..., takže im to tento raz vyšlo. Väčšinou som bol skrytý v lese, ale keď už som bol nútený ísť mimo lesa, tak mi fúkalo rovno oproti (užil som si , najhoršie boli tie nárazy vetra). Vydalo mi to na 88 km po záhoráckych lesoch, od Kútov až po Malé Karpaty.
Tak dnes motanie sa po okolí a na záver Tematín a Bôrovište... Vietor už zopár dní naplno vysúša, na niektorých miestach sa už aj prášilo... Pred vetrom sa v dolinkách dalo excelentne ukryť, fučalo viac menej iba na hrade, inak nič, že fúka bolo poznať len podľa hukotu v lese...
dnes konecne poriadny vyjazd - oskrety ram, oskreta tretra, aj v listi sa mi podarilo vyvalat nastupane 3 kopceky - od mierneho po uplnu strechu, expresne presuny po asfalte vdaka vetru, tlacenie, nosenie, 3 paradne zjazdy, v dolinach na severnych stranach trosku blata, inak na paradu sucho.
BN-Krasna Ves-Bukovinska skala-C. Lehota-Trebichava-Bradlo-Lutov-cez priehradu BN
s vetrom som bojoval mozno kilometer - inak ho skor vyuzival - po asfalte s vetrom v chrbte, domov po lesoch
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to prve ma pracovny nazov "fresh trail".
Neboj prídeme
Fotrík
Šípok a okolie
DST: 48,25 km
TIME: 2:37 min.
AVG: 18,34 km/h
MAX: 35,48 km/h
UP: 404 m
bol aj nejaký asfalt navyše (asi 8km) lebo dedko stratil včera puklicu z auta tak sme boli hľadať
Veď nech otec príde, ja mám stále tie 26" už by nemusel požičiavať
Aj keď už pokukoval aj po nejakých EASTONoch.
Vrchhoru už máme v pláne dlhšie len zjazdovať to do V.Klíža len o prednej brzde je odvaha.
Malá Dolina a Belianskych Štále + návrat domov po asfalte kôli tech.problémom
DST: 36,33 km
TIME: 1:58 min.
AVG: 18,50 km/h
MAX: 43,38 km/h
UP: 355 m
vidko: https://mega.nz/#!egZRXBTK!VcScTLGeWm6zbp4RTXliCJ8rQhl7nsR6hXMB_vHrNVk
BN-Krasna Ves-Bukovinska skala-C. Lehota-Trebichava-Bradlo-Lutov-cez priehradu BN
s vetrom som bojoval mozno kilometer - inak ho skor vyuzival - po asfalte s vetrom v chrbte, domov po lesoch