to asi robia tie 29" a XC-HT alebo cierna farba - mne tu bolo povedane to iste - ale pozeram ze Glevo ma podobne vysunutu sedlovku ako ja a mne je ten bike tiez akurat - aj podla ghostackej tabulky som s vyskou 180cm bol niekde v strede velkosti L.
Este mi kamos hovoril zeby som si kludne este o 2 cm mohol dat vyssie sedlo, ale tak mi to celkom vyhovuje, zase v zjazdoch lepsie mat trocha nizsie a teleskop neplanujem
Ja nedam pokoj s tym snehom dnes smer Hrebienok, cesta suchá akurát záver trocha snehu, dole som šiel po zelenej TZ,ktorá je ešte celá pod kašovitým snehom
Dneska pojazdík po zoservisovaní stroja.
Len tuná po okolí takmer 40 km. Návrat po tme. Oco na maminom stroji
Vďaka chlapcom s Cyklo OSTROV v PE bike ide ako nový
V lese to už začína kvitnúť
kvakob nemozem zato ze byvam pod Tatrami
Dnes bolo v pláne skusiť hrebeň Levočakov smer chata Vinna cez Kamennu dolinu no mokry sneh bol proti nam a asi 1 km pod hrebeňom sme to otočili, išlo to ťažko aj smerom dole po tom snehu ked sa predne zaborilo.
Dneska Stracová a okolie
DST: 32,82 km
TIME: 2:12 min.
AVG: 14,86 km/h
MAX: 34,21 km/h
UP: 291 m
Tma, blatko, mokro ale pojazdili sme niečo
PS: Dobrí ľudia nevymreli. Dnes jeden biker žičol ocovi zadné koleso na bike - tak pokiaľ nepríde ráfik už bude jazdiť plnohodnotne ( aj keď nie na svojom kolese ) tak aj ja sa poďakujem takto cez písmenká * Peťo dík
Ja dnes Tatranský okruh s vetrom a výhľadom ako z pohľadnice
Toho bordelu je na ceste a hlavne popri nej poriadne veľa, ale je to tá problémová zo Šuňavy , ktorá býva celú zimu zafúkaná (práve to miesto na fotke). Ako to vypadá inde, napr. smer Tatr.Štrba-Svit ?? Dá sa na cesťáku, alebo ešte je posypový bordel všade ??
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x17.56035y48.42817z16m2v36
Btw. Na letisku pri Bolerazi ma vcera upozornili, ze mam pouzivat tu vzdialenejsiu polnu cestu popri drahe
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x17.52265y48.45994z16m2v36
Na tej opacnej vraj davaju policajti pokuty
V dalsom stupni sa zhodi aj predna , vsak zbytocne gramy .. a menej problemov, odvdusnovanie, vymena platniciek atd.
Len tuná po okolí takmer 40 km. Návrat po tme. Oco na maminom stroji
Vďaka chlapcom s Cyklo OSTROV v PE
V lese to už začína kvitnúť
Dnes bolo v pláne skusiť hrebeň Levočakov smer chata Vinna cez Kamennu dolinu no mokry sneh bol proti nam a asi 1 km pod hrebeňom sme to otočili, išlo to ťažko aj smerom dole po tom snehu ked sa predne zaborilo.
DST: 32,82 km
TIME: 2:12 min.
AVG: 14,86 km/h
MAX: 34,21 km/h
UP: 291 m
Tma, blatko, mokro
PS: Dobrí ľudia nevymreli. Dnes jeden biker žičol ocovi zadné koleso na bike - tak pokiaľ nepríde ráfik už bude jazdiť plnohodnotne ( aj keď nie na svojom kolese ) tak aj ja sa poďakujem takto cez písmenká * Peťo dík
DST: 41,85 km
TIME: 2:15 min.
AVG: 18,67 km/h
MAX: 34,52 km/h
UP: 305 m
Co znamena Tatransky okruh?
Toho bordelu je na ceste a hlavne popri nej poriadne veľa, ale je to tá problémová zo Šuňavy , ktorá býva celú zimu zafúkaná (práve to miesto na fotke). Ako to vypadá inde, napr. smer Tatr.Štrba-Svit ?? Dá sa na cesťáku, alebo ešte je posypový bordel všade ??