popoludnajsia rychlovka - BN-P. Javorina-Bezovec-Horna Dolna-Duchonka-M. Hoste-BN
vsade sucho, akoby ani neprsalo. vonali lipy, baza, lesne jahody - no na paradu. a po "100 rokoch" som sa nazral ceresni popri ceste (az tak kricali - zec ma, zec ma) - snad to prezijem
Dnes z Prievidze cez tri hrebene.Hrebeň Žiaru na Sklenianske luky z tadial ponad Nadrž Turček až na Skalku ku vysielaču a dalej po hrebeni Kremnickych vrchov cez Flochovu singlačikmi na sedlo Šturec a hrebeň Velkej Fatry-Kralova Skala-Križna-Ostredok a šup ho dole do Gaderskej doliny a domov ✌️
doktor-40 : od Hornej Štubne radšej hore k chate Jegorovka a odtiaľ máš krásny singláč cez Flochovú do sedla Flochovej. A aspoň by ti z toho vznikla trošku "normálnejšia" trasa
som bol skusit vyjazdit frustraciu z toho, ze sa situacia ohladom KM nevyvija tak, ako by som si predstavoval, zelal a chcel po osi Kosice - Kojsovska Hola - Kralova Hola a spat, ale velmi to nepomohlo.
doktor-40 tak to ste nalozili slusne kakao, tiez to tam mam pojazdene, kedze v Turceku mame chatu, ale ty si tomu dal novy kilometrovy rozmer. Poklona a velky palec hore
perez Tak to hovoris teraz? Dik za tip, idem v auguste znova, pojdem to tam skontrolovat . Inak kozu mam uz fixnutu, tak ked bude nejaky vyjazd v plane, daj vediet, mozem sa pridat.
som bol skusit vyjazdit frustraciu z toho, ze sa situacia ohladom KM nevyvija tak, ako by som si predstavoval, zelal a chcel po osi Kosice - Kojsovska Hola - Kralova Hola a spat, ale velmi to nepomohlo....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vsade sucho, akoby ani neprsalo. vonali lipy, baza, lesne jahody - no na paradu. a po "100 rokoch" som sa nazral ceresni popri ceste (az tak kricali - zec ma, zec ma) - snad to prezijem
celkovo podla gps cez 280 km, 15 hodin v sedle, 16,5 s prestavkami a 6800 vyskovych (tych asi bude menej)
strava - https://www.strava.com/activities/1043726179
sportstracker - http://www.sports-tracker.com/workout/jullobadiar/5946d888205b9b5af48a5a2e
mozno bude aj clanok
gpx
mat tak tvoju frustraciu a formu