tmax ak sa este dostanes do žulovej, tak skus navstivit lokalitu "andelske domky" a tam sa da zo zeme vyhrabat kristal. sam ich odtial zopar mam. alebo sa daju pekne kusky za 10 korun kupit v "jaskyni na pomezi" medzi vapennou a jesenikem
To je teda z hlavnej medzi Žulovou a Černou Vodou na vrchole stúpania vpravo? Neďaleko sme boli, v Novom lome. Nabudúce dám návrh na hrabanie sa v zemi ako súčasť večerného oddychu.
tu je coord z geocachingu
N 50° 18.327 E 017° 07.017
UTM: 33U E 650745 N 5574736
no my sme tam boli 5 dni a boli sme az v javorniku v račim udoli a dokonca na špecial request aj v "lome u *****ú", takze ci to bolo v pravo hore si nepamatam. skor sa mi javi, ze sme uz boli nastupani a sli sme cez nejake luky az k lesiku. mam odtial aj video. 40 minut na YT. az by bol zaujem poslem ti link do PM. ale to nie je typické bikerske video. je to taka reportaz z tych vsetkych dni. ale akurat ty domky tam nemam.
Prechod Kremnických vrchov zo západu na východ + singláč "Dlhý" v Laskomerskej doline...nastúpaných 2191m, 56km. V tejto horúčave ako za trest:-)
Sme sa stretli na začiatku Dlhého a Laskomerského
A pridám teda aj ja nejaké fotky. Najprv z pondelkového výjazdu asfaltkou z Vrútok na Martinky. Z Veľkej Lúky dole som išiel modrou TZT a Kozlovým trailom.
tmax ak sa este dostanes do žulovej, tak skus navstivit lokalitu "andelske domky" a tam sa da zo zeme vyhrabat kristal. sam ich odtial zopar mam. alebo sa daju pekne kusky za 10 korun kupit v "jaskyni na pomezi" medzi vapennou a jesenikem
take najdes aj na Slovensku aj ovela vacsie a krajsie
dobi235 ty si asi ten typ, ktory vie ale nepovie...
ja netvrdim, ze tu ich nenajdes ale tamta lokalita je tak bohata, ze tam som zapichol šrobovak do zeme, vypacil material a uz som preberal ulomky. a to kazdy z party. je pravdou, ze pre vacsie kusy bolo treba pokopat viac ale za 15 minut sa da istotne pri troche stastia za hrst slusnych kristalov nahrabat. a ked mas ako my - 40km pred sebou a dalsich 40km za sebou, tak tych max. 15 minut je presny cas, ktory vies na takuto zabavku obetovat.
Vcerajsi pokus po modrej Šalviak-Biele pleso, no skoncilo to asi 1km za Pokryvnikom, slapal som asi 300m za Pokryvnik dalej to uz nejak neslo zvolit stopu po tych skalach a bola to skor turistika s bajkom
Dneska testovačka nového zadného náboja po okolitých horách matt dík za rýchlosť a ešte veľké poďakovanie M.Č. z BikePEAK Oslany (reklama) za bleskové prepletenie
DST: 40,33 km
TIME: 2:11 min.
AVG: 18,44 km/h
MAX: 39,09 km/h
UP: 395 m
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
N 50° 18.327 E 017° 07.017
UTM: 33U E 650745 N 5574736
no my sme tam boli 5 dni a boli sme az v javorniku v račim udoli a dokonca na špecial request aj v "lome u *****ú", takze ci to bolo v pravo hore si nepamatam. skor sa mi javi, ze sme uz boli nastupani a sli sme cez nejake luky az k lesiku. mam odtial aj video. 40 minut na YT. az by bol zaujem poslem ti link do PM. ale to nie je typické bikerske video. je to taka reportaz z tych vsetkych dni. ale akurat ty domky tam nemam.
Sme sa stretli na začiatku Dlhého a Laskomerského
A pridám teda aj ja nejaké fotky. Najprv z pondelkového výjazdu asfaltkou z Vrútok na Martinky. Z Veľkej Lúky dole som išiel modrou TZT a Kozlovým trailom.
No a v utorok som bol pozrieť Laskomerské singletraily.
take najdes aj na Slovensku aj ovela vacsie a krajsie
ja netvrdim, ze tu ich nenajdes ale tamta lokalita je tak bohata, ze tam som zapichol šrobovak do zeme, vypacil material a uz som preberal ulomky. a to kazdy z party. je pravdou, ze pre vacsie kusy bolo treba pokopat viac ale za 15 minut sa da istotne pri troche stastia za hrst slusnych kristalov nahrabat. a ked mas ako my - 40km pred sebou a dalsich 40km za sebou, tak tych max. 15 minut je presny cas, ktory vies na takuto zabavku obetovat.
matt dík za rýchlosť a ešte veľké poďakovanie M.Č. z BikePEAK Oslany (reklama)
DST: 40,33 km
TIME: 2:11 min.
AVG: 18,44 km/h
MAX: 39,09 km/h
UP: 395 m