astro Hmm no môj Garmin Edge 520 mi nameral ~1050mnm (pred krčmou) tak tých 938 m je dosť blud. Ale už sa bojím niečo písať, lebo google toho znesie veľa
@peter1976 Môj bajk je ten čierno-červený. Ten zelený je Andrejov, on jazdí taký posed, vyhovuje mu. Detaily sa pýtaj jeho na pretekoch
Ja som bol cez víkend na chate a podarilo sa mi s Andrejom Kubišom spraviť výjazd a poukazoval mi, kde je on doma a čo ich lesy ponúkajú. Voňavé ihličnaté lesy no a tie single, to som ešte na Slovensku také nešiel. Veľmi krásne, ale aj veľmi náročné na kondičku - nonstop mäkučký mach alebo ihličie, korene a vkuse malé brdky hore-dole.
Fotky sú jeho, ja som otrasný fotograf
Strenki ono je to aj tak jedno, oblasť je to pekná a tiež ju mam v hľadačiku. Vďaka za report
"Pri určení najvyššie položenej obce sa vychádza zo zoznamu obcí a častí obcí podľa platného zákona. Nadmorská výška je vztiahnutá k definičnému bodu obce, ktorým sa rozumie ťažisko osídlenia obce. Definičný bod je podľa Michalíka často ťažké určiť. "Preto sa nedá jednoznačne odpovedať na otázku, kde sa meria nadmorská výška obce," upozornil.
Údaje o nadmorskej výške obcí sa rozchádzajú najčastejšie preto, lebo zdrojov na získanie nadmorskej výšky je pomerne veľa - od máp, cez GPS prijímače až po barometrické výškomery a podobne."
No to je ale dobra chobotina, ten statisticky urad .. dedina Lom nad Rimavcou je cez 1000mn/m /stred je 1015) , kde nabrali tych 938, to fakt netusim .. to je hlboko pod. Ostatne sa to da lahko pozriet aj na mape. .. netreba internetom moc verit /a hentie vyhovorky ako sa nevie, to je ako v materskej skolke. Za tym bude urcite politika daka/ .. okrem toho som tam zopar krat samozrejme bol aj na bajku, toz mam to z prvej ruky . A spanie na luke, kde vas rano zobudi slnko a prvy pohlad oka su Tatry je asi druhy najlepsi zazitok z turistiky co som zazil
Ja myslím že neskresluje. Vyzerá to zvláštne takto dole zahnuté. No ale pokiaľ to vyhovuje "pánovi domácemu" tak asi vie prečo to tak jazdí.
Pokial chce nizsi biker jazdit 29" kolesa (lebo zavodne ambicie), tak inu moznost ani nema. Na tej fotke s celym bikom ma aj tak stale sedlo voci riaditka dost nizko - v cca. rovnakej vyske.
No ale tamtie rajdy nie su tie excentricke so znizenim uchopu dosiahnutym v ich strede. Ved su ohnute na celej dlzke smerom dole. Aspon to z fotky tak vyzera. Cize to vyzera vyslovene na nespravnu montaz standardnych riadidiel. Ale ved nas problem to nie je.
... účel to splnilo aj takto.
No ale nič to nemení na tom, že to vyzerá divno
Ešteže "26" dinosaurus to môže mať štandardne namontované (oku lahodiace)
... účel to splnilo aj takto.
to ale žiadne marketingové oddelenie nevypustí do sveta, že ľudia nižšieho vzrastu budú vyzerať na 29tke divnô...
ešteže funguje trh a ten vyprodukuje všetko, aj predstavce divných tvarov v snahe dostať riaditka do cca normálnej polohy....
No ale tamtie rajdy nie su tie excentricke so znizenim uchopu dosiahnutym v ich strede. Ved su ohnute na celej dlzke smerom dole. Aspon to z fotky tak vyzera.
Ano, to su klasicke 29er rajdy .. nie je to nespravna montaz, len proste ako pise Palo, nie je ina moznost. Ale teda chvilu som na niecom takom jazdil a aj ked si na to clovek ako tak zvykne, je to nanic. Proste 29er je problemova zalezitost
...ale cítim sa na nej dobre a to že počúvam z každej strany, že som vymretý dinosaurus na "26" kolesách som sa naučil ignorovať. Jezus moc to nevykrikuj s tými 26 - 27,5 - 29 rajdami lebo sa toho výrobcovia chytia a veľa bikerov zasa príde o
PS: Už to tu nieje o fotkách z výjazdov ale o nekonečnej téme 26 vs. 29
No pockat. Odkedy sa rajdy rozdeluju na 26 / 27 / 29er? To aby som si na kazdy bajk kupoval ine.
Si robis srandu, ale sedla uz takto robia, ze specialne pre 29er .. tusim Fizik .. a ako pise Lubik, pozor, ja byt vyrobca, tak uz zacinam nad tym premyslat, ako toto vymysliet .. sice teraz uz ficia 35tky, ktorych vyhoda je hlavne v tom, ze su vyrazne drahsie (predstavce) , ale preco nepriniest zas nieco nove, lepsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
@peter1976 Môj bajk je ten čierno-červený. Ten zelený je Andrejov, on jazdí taký posed, vyhovuje mu. Detaily sa pýtaj jeho na pretekoch
Fotky sú jeho, ja som otrasný fotograf
tak toto zaradujem na wishlist pre rok 2018!
"Pri určení najvyššie položenej obce sa vychádza zo zoznamu obcí a častí obcí podľa platného zákona. Nadmorská výška je vztiahnutá k definičnému bodu obce, ktorým sa rozumie ťažisko osídlenia obce. Definičný bod je podľa Michalíka často ťažké určiť. "Preto sa nedá jednoznačne odpovedať na otázku, kde sa meria nadmorská výška obce," upozornil.
Údaje o nadmorskej výške obcí sa rozchádzajú najčastejšie preto, lebo zdrojov na získanie nadmorskej výšky je pomerne veľa - od máp, cez GPS prijímače až po barometrické výškomery a podobne."
Čítajte viac: https://myzvolen.sme.sk/c/4369920/lom-nad-rimavicou-uz-nie-je-najvyssie-polozenou-obcou.html#ixzz4yFllFAYv
Ja myslím že neskresluje. Vyzerá to zvláštne takto dole zahnuté. No ale pokiaľ to vyhovuje "pánovi domácemu" tak asi vie prečo to tak jazdí.
Pokial chce nizsi biker jazdit 29" kolesa (lebo zavodne ambicie), tak inu moznost ani nema. Na tej fotke s celym bikom ma aj tak stale sedlo voci riaditka dost nizko - v cca. rovnakej vyske.
Takto to vyzera na tych, co su na to urcene: https://ritcheylogic.com/wcs-2x-bar-blatte
to ale žiadne marketingové oddelenie nevypustí do sveta, že ľudia nižšieho vzrastu budú vyzerať na 29tke divnô...
ešteže funguje trh a ten vyprodukuje všetko, aj predstavce divných tvarov v snahe dostať riaditka do cca normálnej polohy....
Ano, to su klasicke 29er rajdy .. nie je to nespravna montaz, len proste ako pise Palo, nie je ina moznost. Ale teda chvilu som na niecom takom jazdil a aj ked si na to clovek ako tak zvykne, je to nanic. Proste 29er je problemova zalezitost
...ale cítim sa na nej dobre a to že počúvam z každej strany, že som vymretý dinosaurus na "26" kolesách som sa naučil ignorovať.
Jezus moc to nevykrikuj s tými 26 - 27,5 - 29 rajdami lebo sa toho výrobcovia chytia a veľa bikerov zasa príde o
PS: Už to tu nieje o fotkách z výjazdov ale o nekonečnej téme 26 vs. 29
Si robis srandu, ale sedla uz takto robia, ze specialne pre 29er .. tusim Fizik
Po 40ke už väčšina z nás vyzerá divne na 26ke....a maminy nám to väčšinou ani nechcú dovoliť