Palo TT, sedlo mám vyššie, ako predstavec. Vieš mi poradiť, ako mám dať sedlo ešte vyššie a predstavec nižšie pri tej geometrii ramu? ? Či aj geo je zlá? ? Btw rám je veľkosti M a ja mám 175 cm, lebo niekomu sa zdalo, že som maličký. Možno som, ale ja som spokojný so svojou výškou. ?
Ja som nikde nepisal, ze mas menit posed/ram. Len som konstatoval, ze na tom biku je stale sedlo voci riaditka dost nizko. Myslene vseobecne, najma ked to porovnavam s bikami XC zavodnikov, kde ten rozdiel byva spravidla markantny. Ale je mozne ze to platilo najma v minulosti pre 26" biky a na 29" to uz take okate nebyva. Ja zase tych zavodnikov a ich biky nejak nesledujem.
Ale ked uz sa pytas. Tak odpoviem. Sedlo nezvysis - fyzika nepusti. Ale predok dokazes este znizit (napr. Ritchey WCS Dive Negative Riser Bar). Ale kvoli mne to urcite robit nemusis
Dnes som využil nádherné počasie(konečne vyšlo,keď som mal voľno).
Bol som pozrieť okolie Štiavnických Baní - sedlo Pleso po modrej na Červenú studňu a po Hornom hodrušskom jarku späť.
Dnes som na testovačke pojazdil v okolí Terchovej Spešly 2018. Stumpjumpera a E*****.
Stumpjumper veľmi prijemne prekvapil, FSR spravilo svoje a napriek tým 29 kolesám to bolo príjemne obratné a dostatočne živé. Dal by som si povedať.
Ale tomu E***** som neprišiel na chuť. Ľahučký to áno, karbónové kolesá bolo cítiť, eagle radil jedna báseň, ale ten brain a jednočap to bol des. Pri šlapaní sa to húpalo viac ako nejaké enduro, ale možno to chcelo len oveľa viac prifuknut. A to bol ten brain v móde Firm. Ale soudruzi asi vedia čo robia
Tak chalani sa s tým fúkaním chvilu hrali. Ale dalo by sa prifuknut. Sag bol v norme. Zas 100mm, no bolo ten pohyb cítiť a hlavne na asfalte. Treba vyskúšať ten s****ený jednočap
lto boli tam aj chalani čo majú súčasné epicy a ti tiež krútili hlavami. Tak neviem. Každopádne ja nie som expert na maratónske špeciály, len to bol môj pocit z inak možno geniálneho jednočapu.
Aktuálna z Javorníkov, veeeľmi príjemné počasie, na hrebeni dobre jazditeľná vrstvička firnu, traildorado mokré, poorané motorKármi (my sme tomu tiež moc nepomohli ), ale koriekovo/kamienkové pasáže fajn.
Povodne som chcel ist na Kamenne vrata a okolo Omsenskej baby,ale nechcelo sa mi do blata,tak som sa vybral nad Iliavku.Nuz a tam som sa rozhodol,ze skusim ist popod Sokol a tam uz blata bolo dost.Ale zastavil ma el.ohradnik.Tak som sa vybral po zltej do Ilavy.Az na smyklave listie a blato sa islo dobre.
Mal som aj nehodu kedy sa mi neuhol strom,no nic sa biku ani mne nestalo
u nas bez sraciek - aspon som si teda povyberal take cesty (skoro stale asfalt, strkove lesne cesty ) ale blato ma uz nebavi.
BN-Kulhan-P. Javorina-Top. Hrad-Kulhan-Nemecky-BN
konecne za svetla s vyhrievanim na slnku
(tazi sa vo velkom uz aj v Povazskom Inovci a tych ciest co poopravovali .... len tak na paradu to myslim nerobili)
Parada. My sme boli Hole ale tolko ludi som este nezazil. Serpentiny pripominali pesiu zonu a na chate totalne rady a ani miesto na sedenie nebolo. Na magure bolo ako?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som nikde nepisal, ze mas menit posed/ram. Len som konstatoval, ze na tom biku je stale sedlo voci riaditka dost nizko. Myslene vseobecne, najma ked to porovnavam s bikami XC zavodnikov, kde ten rozdiel byva spravidla markantny. Ale je mozne ze to platilo najma v minulosti pre 26" biky a na 29" to uz take okate nebyva. Ja zase tych zavodnikov a ich biky nejak nesledujem.
Ale ked uz sa pytas. Tak odpoviem. Sedlo nezvysis - fyzika nepusti. Ale predok dokazes este znizit (napr. Ritchey WCS Dive Negative Riser Bar). Ale kvoli mne to urcite robit nemusis
Bol som pozrieť okolie Štiavnických Baní - sedlo Pleso po modrej na Červenú studňu a po Hornom hodrušskom jarku späť.
Stumpjumper veľmi prijemne prekvapil, FSR spravilo svoje a napriek tým 29 kolesám to bolo príjemne obratné a dostatočne živé. Dal by som si povedať.
Ale tomu E***** som neprišiel na chuť. Ľahučký to áno, karbónové kolesá bolo cítiť, eagle radil jedna báseň, ale ten brain a jednočap to bol des. Pri šlapaní sa to húpalo viac ako nejaké enduro, ale možno to chcelo len oveľa viac prifuknut. A to bol ten brain v móde Firm. Ale soudruzi asi vedia čo robia
Mal som aj nehodu kedy sa mi neuhol strom,no nic sa biku ani mne nestalo
BN-Kulhan-P. Javorina-Top. Hrad-Kulhan-Nemecky-BN
konecne za svetla s vyhrievanim na slnku
(tazi sa vo velkom uz aj v Povazskom Inovci