Dneska som bol s ocom pedalovat pred burkou. Stihli sme len tak, tak
DST: 20,84 km
TIME: 1:05 min.
AVG: 19,19 km/h
MAX: 56,25 km/h
UP: 209 m 28*C
Fotky len dve ale urcite staci. Bike je uz teraz cisty tak ze ho bude teraz skoda jazdit - aj predavat by som ho teraz mohol
Došiel na psa mráz...😀 A ešte odkaz pre tých ktorí si ma berú do huby a odsudzujú človeka bez toho aby ho poznali osobne 🖕😈 A len smelo do mňa... píšte si čo chcete... Toto fórum už nečítam... Upozornenia blokujem 🙊🙉🙈
A čo už ste retardovaný že sa na mňa "musíte" pozerať??? No tak sa na mňa nepozerajte keď nechcete!!! Mám v p*či už tu radšej žiadne fotky dávať nebudem... Ko*ti !!!
Došiel na psa mráz...😀 A ešte odkaz pre tých ktorí si ma berú do huby a odsudzujú človeka bez toho aby ho poznali osobne 🖕😈 A len smelo do mňa... píšte si čo chcete... Toto fórum už nečítam... Upozornenia blokujem 🙊🙉🙈
zmazal som to ja, nerad sa divam na vykricniky...netreba to tak prezivat vsak sa nic nestalo a zivot ide dalej
tak to si asi zmazal zly prispevok. ten moj co si zmazal nemal ani jeden vykricnik
ide len o to ze preco v teme fotky z vyjazdov mame kukat len na niekoho ksicht a 3x po sebe tak nech sa zalozi temu -,som najkrajsi a mam naj
selficka"
a k teme z oopacnej strany vyhlad uz pozna kazdy
Kazdy deň sme štartovali po raňajkách cca 7:00 do 15:00,(o 17 pršalo) presuny trvali cca 3hod. Bolo to dosť náročné, ale minulý rok sme boli niečo podobné od Demonte až po Aostu kde sme prešli veľa Francúzskych kopcov ( col Fauniera, col Lombarde, Bonetta, Angel, Izoard, Madeleine, Galibier, Veľký a malý Bernard a iné). Chodím takto po alpách už 8 rokov vždy iné kopce a v pohode.
Dnes na čistučkom, vyservisovanom stroji s "novým" prevodníkom ( o dva zuby viac bolo cítiť ) Podskalie , Šiance , Kopaná , Podháj ...
Dnes som si hodil svetielka do batoha ale ten zostal doma
Trip Dist: 27,96 km
Ride Time: 1:38:11
Avg Speed: 17,09 km/h
Max Speed: 57,35 km/h
Altitude Up: 504 m
Temperature: 13,7st.C
Už som to tu písal viackrát ale opakovanie je matka múdrosti.
Dá sa tu v kľude na jeden výjazd nastúpať aj 1000 - 1300v.m.
No napr.dnes som z domu vyrazil až nejako pred siedmou hodinou a naložiť si nejaké kopce hodinu pred zotmením by nebolo rozumné. Aj tak som sa síce vrátil po tme ale už od pol deviatej ležím v postieľke pred telkou osprchovaný a voňavý
PS: Niekedy sem môžeš prísť pojazdiť. Tatry sú to síce neni ale to, že v okolí sú kopce "len" okolo 500-600 v.m. vieš na nich na pár kilákoch nastúpať slušné metre.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
DST: 20,84 km
TIME: 1:05 min.
AVG: 19,19 km/h
MAX: 56,25 km/h
UP: 209 m
Fotky len dve ale urcite staci. Bike je uz teraz cisty tak ze ho bude teraz skoda jazdit - aj predavat by som ho teraz mohol
katko keď nemusíš výkričníky tak čo potom toto?
co prispevok to perla.
tak to si asi zmazal zly prispevok. ten moj co si zmazal nemal ani jeden vykricnik
ide len o to ze preco v teme fotky z vyjazdov mame kukat len na niekoho ksicht a 3x po sebe tak nech sa zalozi temu -,som najkrajsi a mam naj
selficka"
a k teme z oopacnej strany vyhlad uz pozna kazdy
https://www.facebook.com/mtbenduraci/?ref=bookmarks
Podskalie , Šiance , Kopaná , Podháj ...
Dnes som si hodil svetielka do batoha ale ten zostal doma
Trip Dist: 27,96 km
Ride Time: 1:38:11
Avg Speed: 17,09 km/h
Max Speed: 57,35 km/h
Altitude Up: 504 m
Temperature: 13,7st.C
Dá sa tu v kľude na jeden výjazd nastúpať aj 1000 - 1300v.m.
No napr.dnes som z domu vyrazil až nejako pred siedmou hodinou a naložiť si nejaké kopce hodinu pred zotmením by nebolo rozumné. Aj tak som sa síce vrátil po tme ale už od pol deviatej ležím v postieľke pred telkou osprchovaný a voňavý
PS: Niekedy sem môžeš prísť pojazdiť. Tatry sú to síce neni ale to, že v okolí sú kopce "len" okolo 500-600 v.m. vieš na nich na pár kilákoch nastúpať slušné metre.
Prvy prispevok, tak asi najlepsie sem
Novy trail Gwizd som si po dazdi netrufol skusat, podla videii je to narocnostou uz trochu ina kava ako Š***** a Griftof.