Dnes som si "šupol" Pánsku Javorinu od Duchonky cestou - necestou.
Keď som konečne po blúdení neznačenými cestičkami podľa mapy.cz natrafil na značenú modrú cyklotrasu až mi srdiečko poskočilo
No a späť som tiež nešiel celkom štandardne zjazdom po značených trasách poväčšine.
Trip Dist: 27,26 km
Ride Time: 1:46:27
Avg Speed: 15,36 km/h
Max Speed: 40,50 km/h
Altitude Up: 893 m
Temperature: 26,3 st.C
Hej. Aj som tlačil. Keď ti odstrelí koleso na konároch a si nútený vysadnúť už nenasadneš ( aspoň teda keď máš v predu "malý" prevodník 30z ) dnes som si ponadával, že som mal radšej ešte nechať starú 28čku aj keď možno by som to nedal ani na tej
Lebo je tam moznost ist hore bez tlacenia,ako prides do lesa od Jamky tusim ze je to druha odbocka doprava po tej ceste prides na luku pod Panskou napojis sa na modru TZT smer Kulhan/panska odtial je to pohodicka cca 400m
Tade som isiel asi ja pred par tyzdnami. Ved som sa cudoval ked mi hovoril ze dneska musel aj tlacit bike. My sme vtedy isli hore od Kulhana.
No ja mam vpredu prevodniky 26, 36
zmiatla ma ta modra TZT. to snad bolo myslene modre C a ten zaver po zltej+zelenej turistickej - tam som si tusim potlacil aj ja - chcelo by to 46z kazetu na ten zaver
V predu mám 30 ako som písal a na zadu najväčšie 36.
No a bolo to ako píšeš. Najskôr modré Cčko a potom zelená/žltá turistická.
Neviem ako sa tam chodí "štandardne" no ja som to dnes ozaj dával všeliako. Aj cestou dole som nešiel stále dole
Akurát ma dosť prekvapilo, že tam hore nikoho nebolo a cestou som stretol len jedného bikera (inak ten tlačil bike v úseku kde som to ja dával ešte s úsmevom).
Lubik hore chodievam bud z Kulhana po asfalte neskor lesna cesta po zelenom C neskor to viac menej kopiruje modru znacku - alebo od Duchonky dolinou po zelenom C (zelena TZ) po dolne zlavy - odtial ti zacian modre C po ktorm si siel hore. vsetko v pohode slapatelne az na ten zaver od Jamky. z Jamky smerom na tu asfaltku - duchonka-kulhan ide siroka strkova cesta - tou som sa spustil tento rok 2x dolu. ked dolu prejdes cez asfalt a budes pokracovat - peknou lesnou cestou - dalej prides na zltu TZ Duchonka - Nemecky. Dalej som po nej uz nesiel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď som konečne po blúdení neznačenými cestičkami podľa mapy.cz natrafil na značenú modrú cyklotrasu až mi srdiečko poskočilo
No a späť som tiež nešiel celkom štandardne zjazdom po značených trasách poväčšine.
Trip Dist: 27,26 km
Ride Time: 1:46:27
Avg Speed: 15,36 km/h
Max Speed: 40,50 km/h
Altitude Up: 893 m
Temperature: 26,3 st.C
No ja mam vpredu prevodniky 26, 36
Možno keby mi neustrelí predné kolo na konári, tak by som to dal.
A Možno aj nie
No a bolo to ako píšeš. Najskôr modré Cčko a potom zelená/žltá turistická.
Neviem ako sa tam chodí "štandardne" no ja som to dnes ozaj dával všeliako. Aj cestou dole som nešiel stále dole
Akurát ma dosť prekvapilo, že tam hore nikoho nebolo a cestou som stretol len jedného bikera (inak ten tlačil bike v úseku kde som to ja dával ešte s úsmevom).
Vikino videl som Ťa cestou na Trojičku (aj som trúbil - 2x)
To sme išli s Evkou domov.