Znacenie tam nie je. Pri hribiku striebornica ide chodnik popri plote tam to zacina. Dalej ta to vypluje na lesnu cestu kde treba ist rovno dolava a po 50m v lavotocivej zakrute je chodnik doprava. Po prudsom kratkom zjazdiku dolava a po lesnej ceste a zhruba po 50m zacina chodnik, lesna cesta (zelena tzt) ide dolava v tom mieste. Chodnik konci na asfaltke smer vytoky za tou krcmou pri zahradach.
prec od zhonu a obchodov - chcel som ist na hodinku vratil som za 3 len po lesoch v okoli - je tam krasny klud a pokoj, srnky si poskakuju. snehu par cm a bolo to aj na sviznejsiu XC jazdu - ziadne magorenie v snehu. cista uzivacka
jo a slnko som nevidel uz pekne dlho
prec od zhonu a obchodov - chcel som ist na hodinku vratil som za 3 len po lesoch v okoli - je tam krasny klud a pokoj, srnky si poskakuju. snehu par cm a bolo to aj na sviznejsiu XC jazdu - ziadne magorenie v snehu. cista uzivacka
to modre zabradlie je na BN priehrade?
kade si sa bol motat? nemas zaznam?
Ano, je to VN Prusy. Záznam som mu na Strave nenasiel, ale podľa foto i keď sú pohoria v hmle a ťažko sa orientuje to tipujem na smer Dubnicka, Ksinna.
svetko uz bolo spomenute no bez zaznamu - povymetal som toho dost - stary vodojem - zlta - modra do Dubnicky - okolo vodojemu za Dubnickou nad Ksinnu - Banovsky vrch - zjazd dolu smerom do Dubnicky - zvaznicami naspat k vodojemu za Dubnickou - Lutov - lesom na letisko a na hradzu.
Dnešná štedrodenná krátka motanica Havranec - Babice - Brloh - Šiance ...
Trip Dist : 24,05 km
Ride Time : 1:36:35
Avg Speed : 14,94 km/h
Max Speed : 46,78 km/h
Altitude Up : 613 m
Temperature : od + 6,5st. na začiatku ešte zo no ako zašlo hneď bolo len 1,5st.
Podmienky ťažké - všetko po celonočnom daždi riadne premočené.
PS:
Všetkým šťastné a veselé
Dnes trochu pohybu: BB-Kraliky-BB. Skoro pol hodinu som sa zdrzal pri pochabom psovi na konci lesa nad Mutnom. Ze vraj tam uz peknych par turistov poplasil.
Ja nosim.Ale naposledy ked sa na mna rutili 2 psy,tak v tom monente mi ani na um neprislo ho vytiahnut.Len bike pred seba,rychlo som ocami prebehol co je to za rasu a cakal som.Prebehli okolo mna a isli nazad.Niekto tam s nimi bol,lebo predtym po nich skrikol.A 2 tyzdne dozadu som isiel pesi,kusok tu pod vodarnou stekot a chlap s 1 mensim,2 vacsim psom.No len som si prehodil palice v ruke,ze ked po mne skoci ,ze ho s nimi j..nem a chlapik,ze v pohode on len steka.Nepochopim ludi,co len vylezu kusok na travu uz odopinaju psov a nechaju ich volne behat.Potom len pocut stekot a krik ako si nadavaju,ze kto je vaccsi kkt,lebo pustil na volno psa a ten zautocil na ineho.A samozrejme nahubok uz asi nieje povinny,lebo to som uz roky nevidel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to modre zabradlie je na BN priehrade?
kade si sa bol motat? nemas zaznam?
... ten most na tej 3. fotke, to kde ?
Havranec - Babice - Brloh - Šiance ...
Trip Dist : 24,05 km
Ride Time : 1:36:35
Avg Speed : 14,94 km/h
Max Speed : 46,78 km/h
Altitude Up : 613 m
Temperature : od + 6,5st. na začiatku ešte zo
Podmienky ťažké - všetko po celonočnom daždi riadne premočené.
PS:
Všetkým šťastné a veselé