Silvestrovský Tematín, krásne ako to tam zveladujú 😊 môja najnavštevovanejšia zrúcanina, moja srdcovka. Kde inde je aj po silnom daždi skvelý podklad? No predsa na Tematínskych trailoch 😎
Posledný deň užitý na 100% , opäť Popradské a po červenej späť, tieto tatranské zasnežené single sa stanú asi mojou každoročnou srdcovkou na Silvestra kde inde by som sa tak do sýtosti vybláznil celý Happy mierim domov,ani 40min zápcha ma nerozhádže
andyapo
Jasné, že ťa žiadna dopravná situácia nerozhádže. V najhoršom prípade zájdeš dozadu a hodíš šlofíka, alebo si v kuchyni spravíš praženicu kým sa situácia upokojí, resp. pohne.
Šťastný Nový Rok všetkým!
andyapo
Jasné, že ťa žiadna dopravná situácia nerozhádže. V najhoršom prípade zájdeš dozadu a hodíš šlofíka, alebo si v kuchyni spravíš praženicu kým sa situácia upokojí, resp. pohne.
pravdu máš, ale zatial som počas dopravnej zápchy skočil len na WC
Ahojte, asi to nepatrí sem tak prípadne ak to vadí presmerujte ma do inej témy fóra. Chceli by sme si zorganizovať cca 3-4 dňový cyklovýlet na Slovensku (na jar). Najlepšie vysoké alebo nízke tatry. Ideálne by bolo mať nejaké jedno ubytko a odtiaľ vyrážať na jednodňové tripy. Prípadne ak by sa nedalo tak ísť z bodu do bodu a každý deň prespať niekde inde. Máte nejaké tipy na cyklotrasy vo vysokých a nízkych tatrách, prípadne tipy na stránky kde je to pekne spracované? Možno problém je že všetci máme krosové/trekové bicykle, takže nejaký veľmi ťažký terén už tiež nie vhodný. Aj keď zase jazdili sme s tým aj po lesoch a nejaký problém nebol, možno by som sa bál kameňov a väčšieho rizika defektu. S tým ma napadlo či by aj nestačilo vymeniť plášte. Ja mám zo všetkých najhladšie continental speed ride 42, že keby tam nahodím niečo viac do terénu možno by ani kamene nevadili
Ked som jazdil v lete v tatrach a nevedel kam, tak som si trasy planoval cez mapy.cz. Oni maju zaznacene cyklotrasy a je ich v tatrach celkom dost. Myslim ze skoro po vsetkych co som siel by sa malo dat jazdit aj na krosaku.
jednu mozem odporucit urcite - z Liptovskeho Jana, Janskou dolinou na Svidovske sedlo a pokracovat dalej tou cestou do Maluzinej - zvysok okruhu je na vas - krosak to urcite zvladne
dnes mordovacka - makky podklad na nom par cm snehu - tazko sa slapalo, tam kde pred vianocami bola pekna lesna cesta to dnes pripominalo trialovu trat - ale aspon slnko zasvietilo.
Doobedu mam cas aj na 5 hodinovy vyjazd, no toho tyzdna som vela nepojazdil. Zima a sneh mi nevadi, sneh mam rad. Vadi mi vietor. Este ze som sa bol na silvestra previezt a v stredu aspon trochu po miestnom lese no na otvorenych miestach som myslel ze ma sfukne na zem aj s bajkom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pravdu máš, ale zatial som počas dopravnej zápchy skočil len na WC
-
- Vysere sa na ňu...