ráno sa najlepšie jazdí len to chce sa naučiť vstávať o 4tej ak budem mať bike za 9 000e tak aj ja budem ráno vstávať ale už o 3tej aby som predbehol Jančiho
blato, sneh, lad - sliky zvladaju vsetko ja som vedel ze sa mi to nebude chciet prezuvat
rana su na hovno - clovek sa nevyspi (regeneracia) zbytocne je zima, v lete kopec vody (rosy) a treba sa ponahlat domov stihat ine veci. vecer je klud, sucho, nikam sa uz netreba ponahlat.
kto jazdi na pohodu tak nemusi riesit a ide kedy chce ale ked jazdis aj pre to aby si sa zlepsil tak rano na nacno v lete je to prave je chlad vlhko nefuka v tele mas vsetky hladiny v idealnom stave a rano sa najlepsie chudne. k veceru uz je prehriaty vzduch telo mas uz unavene hladiny cukru a vsetkeho su rozhodene pre vytrvalostny trening nic moc a asi najdolezitejsie uz sa treba venovat rodine kto ma deti treba pisat ulohy ist von aj s rodinkou a ta haved k veceru to je hnus nemozes si uz ani poriadne nalozit lebo ak moc das laktat tak sa blbo spi cize za mna rano sa najlepsie sportuje
Aj dnes som využil krásne jarné (februárové) počasie Blatá, Lubín, Hlboké, Plešovica, Vrchhora, Michalov Vrch, Kolianová ...
Trip Dist: 34,84 km
Ride Time: 2:10:29
Avg Speed: 16:02 km/h
Max Speed: 47,81 km/h
Altitude Up: 895 m
Temperature: +11°C
Parádny švih dnes - išiel som "takmer" na moje maximum ( 2x ľahší pád )
mi zomrel aj dnes po prvej fotke ale aj tak mi to nepokazilo parádny jarný výjazdík Stracová, Kolianová, Plešovica, Dvorská Dolina ...
Trip Dist: 33,12 km
Ride Time: 2:18:22
Avg Speed: 14,36 km/h
Max Speed: 44,52 km/h
Altitude Up: 991 m
Temperature: +12,5 °C
...ešte zajtra asi jar a potom sa to do....
Aj napriek fakt hnusnému Z až SZ vetru sa mi dnes podarilo presvedčiť kamaráta Vlada, že výjazd na S až SV je dobrý nápad. Cieľom bola stará drevenica schovaná v peknom zväčša dubovom lese neďaleko dediny Čechy, /súradnice mi poslal Jano82 => ešte raz ďakujem/...
Zároveň som skúsil aj novú GPS appku a docela sa mi pozdáva...
... po obede možno bolo aj 20°C, až na ten hulvátsky vietor ...
To už máte peknú jar. Ja som bol dnes v Slovenskom Raji a tam je ešte zima v plnej prevádzke dokonca okolo Stratenej je ešte ľad na asfalte ale to je také extrémne miesto.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je označený cedulkami ma asi 1,5km, konci asi pol km pred chatou
skús pozrieť archív večerných správ zo soboty alebo piatku markíza alebo joj, presne si už nepamätám
To bol náš najlepší master cyklista na Slovensku janohalik:) akurát šľapal na Hrebienok sa mi zdalo v tom príspevku na JoJ
Ja dnes kus pojazdiť po snehu na slikoch
rana su na hovno - clovek sa nevyspi (regeneracia) zbytocne je zima, v lete kopec vody (rosy) a treba sa ponahlat domov stihat ine veci. vecer je klud, sucho, nikam sa uz netreba ponahlat.
Blatá, Lubín, Hlboké, Plešovica, Vrchhora, Michalov Vrch, Kolianová ...
Trip Dist: 34,84 km
Ride Time: 2:10:29
Avg Speed: 16:02 km/h
Max Speed: 47,81 km/h
Altitude Up: 895 m
Temperature: +11°C
Parádny švih dnes - išiel som "takmer" na moje maximum ( 2x ľahší pád )
Nie je to pod Brnčalku, kto ho pozná vie ze ak je dobrý povrch o zábavu postarané
Stracová, Kolianová, Plešovica, Dvorská Dolina ...
Trip Dist: 33,12 km
Ride Time: 2:18:22
Avg Speed: 14,36 km/h
Max Speed: 44,52 km/h
Altitude Up: 991 m
Temperature: +12,5 °C
...ešte zajtra asi jar a potom sa to do....
Zároveň som skúsil aj novú GPS appku a docela sa mi pozdáva...
... po obede možno bolo aj 20°C, až na ten hulvátsky vietor ...