Nech si jazdí každý čo chce, kam chce a na čo fyzicky má. Hlavne, že bude spokojný. Lepšie ako pozerať telku. Ak jazdí len na druhý koniec dediny ku babke po vajcia, aj to je v poriadku. Ale nech nerobí zo seba majstra sveta. Pár fotiek snáď tiež prežijeme, hlavne v duchu hesla, čo nás nezabije, to nás posilní 😀Babe držím palce, nech ju bikovanie teda baví ❤️
ja vcera s kamosom kusok po hrebeni Malej Fatry. Hore sme sli z Raj. Lesnej cez Jankovu, potom Skalky a popod Grun dole a spat do Rajca. prejdenych 41,90km a nastupanych skoro 1000m Pocasie super, aj ked hore sa mracilo. https://www.relive.cc/view/s5d46b9faa65c74cdb4e6d7b5
Bez teleskopky???
To si bola na spovedi v kostole alebo po rozky okolo ostola?
Mi pride, ze by si sa tesila, ked by sa nieco pokazilo... Na mesiac zavesit bike na stojan
Až tak nadšená som včera nebola, síce sa môj bike nerozpadol ale predsa sa vyskytol relatívne vážny problém.
Seriózne prosím o pomoc, nie robiť si žarty.
Neznesiteľný hluk a silné vibrácie celého rámu pri brzdení zadnou brzdou.
Aj pri tlačení bicykla a slabom stlačení brzdovej páky to strašne hučí.
A z väčšieho kopca katastrofa bojím že sa podomnou čoskoro rozpadne.
Prosím ako sa to dá opraviť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keby sa vozila aj okolo baraku tak je vam do toho prd. Pochybujem ze detailne sledujete polohu gumiciek a stav plastov ostatnym chlapom vo fore.
Trochu viac jazdit a menej mudrovat.
tiez nechapem ,co vam je po tom, ako a kde niekto jazdi
prelistuj si tému "čo vám priniesla poštárka" a hlavne jej inzeráty a potom sa spýtaj znovu
https://www.relive.cc/view/s5d46b9faa65c74cdb4e6d7b5
To si bola na spovedi v kostole alebo po rozky okolo ostola?
Mi pride, ze by si sa tesila, ked by sa nieco pokazilo... Na mesiac zavesit bike na stojan
Seriózne prosím o pomoc, nie robiť si žarty.
Aj pri tlačení bicykla a slabom stlačení brzdovej páky to strašne hučí.
A z väčšieho kopca katastrofa bojím že sa podomnou čoskoro rozpadne.
Prosím ako sa to dá opraviť.