no vidis, ved ti tu povedali ze sa ten bajk rozpadne
kotuc nie je krivy? brzdovy strmen nie je krivo namontovany? koleso nema osmicku, je dobre vypletene?
mne ked hulakal kotuc musel som otocit PM adapter a uz je pokoj.
Nie mám organické.
A práve to že nie hneď ale až po nejakom čase brzdenia mi to začalo robiť a iba sa to zhoršuje...
Predná brzda to nerobí iba zadná.
Môže to byť tým že mám aj vzadu veľký kotúč ako vpredu že vraj nie všetky rámy sú stavané na veľký kotúč. Či...?
Prečo nejdeš do servisu ?? Ja som žena, bikujem dlho a veru nie okolo pekárne, ale sú veci, ktorým sa nerozumiem, tak sa s tým nebudem babrať. Chlapi sú v tomto šikovní, je to ich parketa, bike Ti určite poriadne nastavia a môžeš si konečne dať do tela v teréne . A určite pošli nejaký foto report ako sa Ti darilo ???
Spýtam sa aj ja keď už je reč o brzdách
Mám brzdy Shimano BR-MT200 a predná brzda mi pri väčšom zaťažení hučí-zavíja. Resp keď idem z nejakého veľmi prudkého kopca a brzdím takmer na doraz (cca do rýchlosti chôdze). Bike je nový ale už som dosť jazdil tak by to malo byť vybrzdené a zabehnuté. Či je to ok?
Lucka, v rámci tréningu choď do servisu na ňom 😀 cez telefón Ti ho nikto neopraví. Ani lekári neoperujú pacienta cez mobil 🙈 Nechaj im ho tam, oni sa na ňom prevezú a zistia, kde je problém a určite to opravia 😀 Podľa mňa to nie je nič vážne , ak máš len tento problém...
luckatomova mala som na bajku od vyroby osadene semimetalicke platnicky, robilo mi to iste, bajk mi rezonoval pod zadkom neskutocne pri brzdeni, poculo to cele mesto. Milionkrat som centrovala prasa, kontrolovala kotuc, ci nie je ohnuty, vsetko bolo ok. Po case a niekolkych relativne poriadnych a dlhych zjazdoch brzdy prestali skuvinat a isli uplne hladucko. Zrejme len potrebovali zasadnut. Mozno to bude aj tvoj pripad. Este by som skusila pozret, ci su vsetky skrutky podotahovane spravne
Čaute, tak v nedeľu som si dal prejazd cez Martinky. Na chrbáte ruksak plný jediva a pitiva, dedo vo vlaku že to mám ako padák Na vrchu Martiniek invázia kobyliek s česákmi, keby tak vedeli, že o dva km sú raz tak veľké ha. Inak bola celkom nuda, nič sa nedialo a dve nezmyselné, brutálne ťažby dreva radšej nejdem komentovať Celkom záhul 132 km a takmer 3300 v.m. Trasa: https://www.freemap.sk/?track-uid=5U7KAQ5BJM99SkErcC7tLg
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kotuc nie je krivy? brzdovy strmen nie je krivo namontovany? koleso nema osmicku, je dobre vypletene?
mne ked hulakal kotuc musel som otocit PM adapter a uz je pokoj.
Všetko je nové, kolesá, brzdy aj rám.
Zvláštne že keď som tam mala shimano xt a 180 kotúče všetko išlo ticho a hladko...
A práve to že nie hneď ale až po nejakom čase brzdenia mi to začalo robiť a iba sa to zhoršuje...
Predná brzda to nerobí iba zadná.
Môže to byť tým že mám aj vzadu veľký kotúč ako vpredu že vraj nie všetky rámy sú stavané na veľký kotúč. Či...?
Mám brzdy Shimano BR-MT200 a predná brzda mi pri väčšom zaťažení hučí-zavíja. Resp keď idem z nejakého veľmi prudkého kopca a brzdím takmer na doraz (cca do rýchlosti chôdze). Bike je nový ale už som dosť jazdil tak by to malo byť vybrzdené a zabehnuté. Či je to ok?
Skús odmastiť kotúč a jemne prešmirgľovať platničky.
Som zvedavá dokedy...
Len dúfam že toto je na čistenie doštičiek a kotúčov...
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/cyklokozmetika/weldtite-cistic-brzdovych-kotucov-dirtwash.html