Nemam rada, ked je vela napadanych listov a nevidim, co je na zemi. Vcera to bolo presne tak na Zobori, isla som ako keby som prvykrat sedela na bicykli. Tak dnes som sa vybrala po sto rokoch k Cechynskemu rybniku po cyklotrasach a naspat cez Janikovce. Celkom pekny cca 30km okruh, ale! Uz je strasna zima, fialove prsty na nohach (lebo ja blba, ze sak este vydrzim, nechce sa mi vytahovat zimne tretry), zamrznuta na kost, nevedela som, ci vobec stlacam brzdovu packu a aby nestacilo, presla som cez fajnove cerstve hovno ukryte pod listami.
dnes z revucej na Krížnu, K.studnu-žltou dolu na sálašky-traverzom k modrej , tu som preletel ,tak dolu na hlavnú a cez Horný jelenec na šturec a Revucu
hore fučák a -4
40,4km-3h24-1590vm
Ja som si dnes dal kúsok Medzihoria.
... ozaj len kúsok potom nejaké poľné cesty a aj trochu asfaltu.
Trip Dist: 22,16 km
Ride Time: 1:18:14
Avg Speed: 16,99 km/h
Max Speed: 40,86 km/h
Altitude Up: 508 m
Temperature: +7,5st.C ale dosť silný vietor
Dnes len na cestnom s pokusom o 100vku. Nakoniec som to dal aj s 20km bonusom. Bešenová -> Liptovský Mikuláš -> Liptovský Hrádok -> Pribylina -> Podbanské -> Popod Kriváň a späť. Zima solidná, trebalo aj extra rukavice, ale najhorší bol vietor cestou späť. Skoro mi odpadol nos.
dnes krizom-krazom po lesoch - vychutnat si jesen kym je este sucho - padajuce listie pocas jazdy je super - na asfalte som bol len chvilocku aj to ma jeden skoro poslal do potoka. a konecne som videl jazveca - ziveho na vlastne oci vo volnej prirode. lan a jelen boli uz len bonus. posledne dni pridavam este dve prasce (vratili sa do jednej doliny kde ich par rokov nebolo) a jeden cerstvo prejdeny had - nechapem co tam robil v tej kose
Sviatočné motanie sa okolo komína (Kúty, Borský Sv. Jur, Tomky, Lakšárská Nová Ves, Šaštín, Smolinské). Teplota klesla na nejakých 8°, ale vietor riadne pridal na intenzite.
Sobotňajší výjazd po okolí. Už cítiť, že výjazdom chýba pravidelnosť, a aj kondička po celom roku ide dole )) Svit - Zámčisko - Hôrka cez Dubinu - Gánovské slaniská - Lopušná dolina a cez Svit. babu návrat
52km ; 1001 m prevýšenie ; 3hod ; teplota +/- 6 stupňov
na chvilku opustit komfortnu zonu - len na kopec za "dedinu", vecer pokecat s ludmi pri ohni. najhorsie bolo dostat sa v sobotu von, potom to uz bolo fajn. vrchol cely cas v hmle - zo stromov stale hrcala voda akoby prsalo. dnes dolu celkom peklo v zimnych handrach a samozrejme pri navrate domov sa ukazalo slnko
Zasa kúsok MEDZIHORIA dnes väčší - návrat po tme Blatá, Dvorská Dolina, Hlboké, Plešovica ...
Trip Dist: 34,22 km
Ride Time: 2:19:54
Avg Speed: 14,68 km/h
Max Speed: 41,88 km/h
Altitude Up: 814 m
Temperature: +15°C ale opäť silno fúkalo
No a prekvapenia pod lístím mi pripravili dva pády
... už som sa dlho nevytoto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hore fučák a -4
40,4km-3h24-1590vm
... ozaj len kúsok potom nejaké poľné cesty a aj trochu asfaltu.
Trip Dist: 22,16 km
Ride Time: 1:18:14
Avg Speed: 16,99 km/h
Max Speed: 40,86 km/h
Altitude Up: 508 m
Temperature: +7,5st.C
Svit - Zámčisko - Hôrka cez Dubinu - Gánovské slaniská - Lopušná dolina a cez Svit. babu návrat
52km ; 1001 m prevýšenie ; 3hod ; teplota +/- 6 stupňov
Blatá, Dvorská Dolina, Hlboké, Plešovica ...
Trip Dist: 34,22 km
Ride Time: 2:19:54
Avg Speed: 14,68 km/h
Max Speed: 41,88 km/h
Altitude Up: 814 m
Temperature: +15°C
No a prekvapenia pod lístím mi pripravili dva pády
... už som sa dlho nevytoto