Sam som bol prekvapeny, ako rychlo sa im to podarilo vycistit - aj ked toho snehu na cestach je stale dost. V kazdom pripade bolo super vypadnut na cerstvy vzduch a nechat trainer odpocivat
jazda po utlacenom snehu je skvela - mne sa tu podari par krat za zimu, prijal by som castejsie. inak len v cerstvom snehu do 10cm. vsetko ostatne je magorenie nie jazda.
U nas pada tazky,mokry sneh,no zas to ma zliezt.Povodne som chcel ist nad Iliavku,ale bol som len nad Prejtou.Podklad na lukach zo zaciatku blato,v lese listie,ale dalo sa pekne hore aj dole.Aspon plaste po vcerajsom blatistom vyjazde vyzeraju ako nove
Fotky to pridalo tradicne v opacnom poradi.
Dole leje, hore doobeda ešte neprejdené. Takže po dolinách len čo to dalo. Už sa zdalo, že Roháčsku dám na 2. krát, keď okolo obeda to ľudia vyšliapali, ale aj tak sa nedalo. Makčka, uvidím čo zajtra vymyslím...
Pekne si tam mal Miloš posnežené...tlaky v kolesách hlavne vzadu si mal aké ?
Ak si dobre pamätám, tak som sa asi ustálil na 20 psov vzadu a 17 psov vpredu (kedysi som dával 25 psov dozadu a 20 psov dopredu). Nemám orgazmus pri nastavovaní tlakov tak to neriešim, ani neupravujem podľa podmienok Možno pre niekoho veľa, ale ja nemám rád mäkké pneumatiky, pri mojej hmotnosti okolo 75 km (zas viac ) je to tak akurát...
Veď jasné. Tie tlaky máš fajn, len do tých podmienok keby si vzadu dal 10psi a možno aj trochu menej, tak by to šlo o kus vyššie a s menšou námahou, ľahký prevod a pomaly z toho snehu odkusovať 😉😎 Na cestu dolu potom aj predok trochu spustiť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fotky to pridalo tradicne v opacnom poradi.
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/537155/mtb.html
Ak si dobre pamätám, tak som sa asi ustálil na 20 psov vzadu a 17 psov vpredu (kedysi som dával 25 psov dozadu a 20 psov dopredu). Nemám orgazmus pri nastavovaní tlakov tak to neriešim, ani neupravujem podľa podmienok