Biker Kleine tu pridával zaujímavý tip na celodenný výlet. Tak som to popozeral v mape, čo to bude chcieť, čo sa bude dať vymyslieť... Vidím vodná nádrž Nové Mlýny a bolo rozhodnuté, že celý deň a príchod asi už v potme. Tak pred týždňom som bol teda pozrieť rozkvitnutý mandľový sad. Tak aj bolo, neskoro som ale vyšiel, tak príjazd domov troška neskoršie. 🙂 ...ale paráda. V potme v obore Soutok strašné funanie, dupot, zastavím a predomnou asi 10m prebiehalo stádo danielov, pekne som si na nich svietil, kopytá dupotali cez asfaltku, pach diviny bolo pekne cítiť. Trasa: cez les smer Brodské - Obora soutok - Pohansko - Břeclav - Januv hrad - Přítulky - Rozhladňa maják - Zaječí - Starovičky - Hustopeče - Mandlový sad - Hustopeče - Sonberk - Popice - Strachotín - Strachotínsky rybník - Vodná nádrž nové mlyny - Dolní Věstonice - Pavlov - Hrádza v.n. Nové Mlýny - Bulhary - Lednice - Nový dvur - Charvátska Nová Ves - Obora soutok - Brodské a lesom domov. 141km. 655v.m.
svetla po ... po praci sa uz da seriozne pojazdit - sneh uz ide konecne doprec
4 stada vysokej mi dnes prebehli popred cumak a jedno maskovane prasa v krikoch o velkosti hunta - maskuje sa a potom v strese krochka ked idem tesne vedla neho
V Baške je snaď pol slovenska. ked pozerám stravníka
A druhá polovica bude od tejto soboty do V.N. Dúfam, že nebudeme musieť byť tak naobliekaný ako na obrázku vyššie a konečne si obnovím po zime svoje cykloopálenie na štýl poskladaný ako frankensteinov nepodarok.
Inovec a po modrej dole na Dubodiel - ten najkrajsi usek vo vrchnej casti cerstvo rozmlatili tazbari - tak za peknym vyhladom nastalo nadavanie
na fotke to nieje dobre vidiet ale v pozadi je - Klak, Strazov, Vapec a myslim ze aj Manin
Nejak je tu stále veľa snehu, tak pridám pár záberov z "dolniakov". Skúsil som dnes trasu popri nížinnej riečke Čierna Voda. Snažil som sa mimo asfalt a premávku, až na pár úsekov sa to dalo, či už po hrádzi ale aj po pekných cyklochodníkoch veľmi tesne lemujúcich brehy meandrujúcej rieky. Po kratšej, aj tu dole mrazivej prestávke, zas v kraťasoch.😁
Príjemne bolo dnes, vietor okolo poludnia postupne ustával . Maroshito Ja som veľký zmrzlák, dlhé gate, podkolienky, ča***** pod prilbou, atď. V kraťasoch by mi odišiel chrbát aj s príslušnými orgánmi tak na mesiac . Inak tá fotka z lávky Stará Čierna Voda je robená takmer na meter presne z miesta, kde som fotil tuším minulé leto...
Daniel6669 myslis tu lavku so zltym zabradlim? Ci ten pekny most dole pri Dolnom Chotari? Tie lavky aj celkovo prevedenie tej Cyklotrasy Tomasikovo-Vozolany-Cierna Voda sa mi celkom vidi. Prijemna zmes povrchov od cisto prirodneho trailu v lese az po hladky asfalt aj s deliacou ciarou, kazda lavka je inej farby pre spestrenie a hlavne useky bez asfaltu su celkom setrne poriesene. Dnes som dal zas v kratasoch akurat ma uz solidne spieklo. 😀
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
4 stada vysokej mi dnes prebehli popred cumak a jedno maskovane prasa v krikoch o velkosti hunta - maskuje sa a potom v strese krochka ked idem tesne vedla neho
A druhá polovica bude od tejto soboty do V.N.
na fotke to nieje dobre vidiet ale v pozadi je - Klak, Strazov, Vapec a myslim ze aj Manin
Maroshito Ja som veľký zmrzlák, dlhé gate, podkolienky, ča***** pod prilbou, atď. V kraťasoch by mi odišiel chrbát aj s príslušnými orgánmi tak na mesiac
No len tie teploty by mohli podskočiť, my tu máme blato...