Dnes najdlhšie kontinuálne stúpanie v Anglicku. 9km / 295m. Na Slovensku by sa asi našlo dlhšie a vyššie stúpanie.
Attachment:
Climb01.jpg
Blackstone Edge Reservoir
Attachment:
Climb2.jpg
Mestská nástenka
Attachment:
Climb4.jpg
Zrušili HS tak farmár asi nevie kde je prauda.
Attachment:
Climb3.jpg
Najvyššia anglická diaľnica asi tiež vyvolá úsmev na tvári Slovákov. Btw, najvyšší anglický kopec má vrchol približne vo výške najvyššie položenej slovenskej diaľnice.
Stvrtkovy Sliezsky. Cesta takmer bez snehu. V jednej tienistej zakrute pred mostom je ale kolaje az na asfalt cize pohoda. No a asi kilometer za mostom sa tiez najde jeden usek ale tiez s kolajami. No a pred legendarnym zavejom tiez trochu snehu.
Ja dnes opäť kúsok Tríbečského pohoria ( severnejšie ) popod Veľkú a Malú Suchú.
Trip Dist: 30,13 km
Ride Time: 2:11:11
Avg Speed: 14,89 km/h
Max Speed: 49,91 km/h
Altitude Up: 973 m
Temperature: +12°C 👍
...a našiel som aj pár kameňov
Posledny vyjazd sme navstivili Vancouverske North Shore. Da sa povedat, ze vo Vancouveri su tri hlavne enduro lokality Mt.Fromme, Cypress Mt.a Mt.Seymour. Navstivili sme prvomenovanu a ponuka 86 trailov od najlahsich zelenych po jednu proline a som presvedceny, ze kopec illegal trailov. Ja som tam naposledy jazdil prvy rok v Kanade, takze to bolo zasa nieco ako keby uplne nove. Je to obrovsky rozdiel v charaktere trailov oproti domovskemu Whistleru. Vo Vancouveri sa da povedat, ze traily naozaj buduju, su vacsinou vydlazdene kamenmi, poprepletane lavickami vo Whistleri sa traily skor vytycuju. Samozrejme aj vo Vancouveri sa daju najst prirodne traily, ale to uz je na iny vyjazd a prevdepodobne inu oblast. Pocasie super a prijemnych jarnych 1100m prevysenia, 3okruhy, 6trailov a cely cas usmev na tvari.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Blackstone Edge Reservoir
Mestská nástenka
Zrušili HS tak farmár asi nevie kde je prauda.
Najvyššia anglická diaľnica asi tiež vyvolá úsmev na tvári Slovákov. Btw, najvyšší anglický kopec má vrchol približne vo výške najvyššie položenej slovenskej diaľnice.
Lopušná dolina
Trip Dist: 30,13 km
Ride Time: 2:11:11
Avg Speed: 14,89 km/h
Max Speed: 49,91 km/h
Altitude Up: 973 m
Temperature: +12°C
...a našiel som aj pár kameňov
Počasie opäť dokonalé a dnes navyše zabudnuté okuliare takže zajtra znova.