Včera bol deň na 1*.
Vybrali sme sa so susedmi do Ski Bíla a bol to super zážitok.
Chvíľku sme sa s parťákom venovali rodinkám a potom sme sa oddelili a išli vyskúšať Singletrails Bíla. Moc som od toho neočakával, keďže sú tam len 2 traily (ľahký a ťažký). Po preskúmaní som prišiel na to, že nakoniec mi zostal len ten ľahký. Ja osobne by som si asi trúfol aj na ten ťažký, ale vedel som, že moje základné brzdy (MT200) by to nedali. A na moje prekvapenie stačil aj ten jeden. Bol som na ňom 5x a zakaždým ma to mega bavilo. Trail má skoro 3km a obsahuje asi všetko. Lavice, dvojáky, dropy, stepupy, veľké klopenky, kamene, korene, miestami vyhladené časti a ževraj asi najdlhšiu drevennú lávku v ČR. Mne na ňom Garmin pri tých 5 jazdách nameral 158 skokov. :O Aj napriek tomu, že to znie hrozivo, tak je celý trail urobený tak, aby ho mohol prejsť aj začiatočník. Skoky sa dajú buď obísť alebo pohodlne prejsť pri pomalšej rýchlosti a klopenky sú urobené veľmi dobre, takže sa dajú bezpečne prejsť. Jeden trail a neskutočne veľa zábavy. A keby to niekomu nestačí, tak sa dá šlapať hore aj za svoje (ja som išiel iba lanovkou ) a sú tam ďalšie nenáročné cyklotrasy.
My sme sa sem vybrali hlavne pre to, že je tam v okolí veľa atrakcii pre deti. Boli sme tam cca 5 hodín a náš drobec ani zďaleka nestihol všetko. A to lietal rýchlo po všetkých možných miestach. Žena to fotila, ale to sem nepatrí, takže nejdem tu dávať kopec fotiek detských atrakcii.
Ak Vás bavia traily a máte deti, tak je to úžasné miesto. Zábava minimálne na jeden celý deň. A kľudne aj na viac.
Tolko horucich dni uz bolo u nas na juhozapade a stale nie a nie si poriadne zvyknut. Aspon sa dalo sem-tam pod stromami skryt a aj zopar studniciek sa naslo. Potesila najma ta nad Kuchynou s vydatnym prudom sviezej vody.
Trasa : BA[Raca]-Biely kriz-Jablonove-Vojenske lesy VO Zahorie-Kuchyna-popod Raznovu-Modranska dolina-sedlo Cermak-Stefanikova cyklomagistrala-sedlo Hubalova-VN Fugelka-Kobylska dolina-Pila-Modra-Pezinok-BA[Raca]
103,7km/1361vm
V plane som mal este stupacik do Suchej a Castianskej doliny, ale uz som bol riadne vystaveny, tak som usudil, ze lepsie bude ponechat ich na inokedy.
Gusto0 tak na bike je urcite slovensko krajsie..ale ta radost deti z mora je na nezaplatenie a ked sa popri tom mozem takto potulat na bajku, tak su spokojny vsetci
Vcera som bol pozrelť novú enduro a DH line na kubinke...zacinaju na vrchu zjazdovky po prestup a nastup na trail z min roku.
Prva je super.ideal os 120mm vyššie zdvihy.korene.šutre. klopky . všetko
Zašiel som s kamerou pojazdiť do Bielych Karpát. Z Pruského na Biely vrch a späť potom okolo hradu Vršatec cez Vršatské Podhradie do sedla Chotúč, odkiaľ som "objavil" nádherný, nekonečne dlhý a ľudoprázdny zjazd až dole do Pruského.
Pár fotiek a koho by to zaujímalo, aj spomínané video, ktoré som tam natočil
Attachment:
0522 Vršatec 05.jpg
Attachment:
0522 Vršatec 09.jpg
Attachment:
0522 Vršatec 11.jpg
Attachment:
0522 Vršatec 16.jpg
Attachment:
0522 Vršatec 19.jpg
Attachment:
0522 Vršatec 22.jpg
Je to tam nádherný kraj. Dá sa prejsť aj na českú stranu, to som už žiaľ nestihol, ale aj tak to myslím stálo za to! Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Veru, to som trochu zaváhal. Bola tam informačná tabuľa, ale že tam bude aj výhľad som nečakal. Musím nabudúce pozornejšie do mapy pozerať pri plánovaní trasy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vybrali sme sa so susedmi do Ski Bíla a bol to super zážitok.
Chvíľku sme sa s parťákom venovali rodinkám a potom sme sa oddelili a išli vyskúšať Singletrails Bíla. Moc som od toho neočakával, keďže sú tam len 2 traily (ľahký a ťažký). Po preskúmaní som prišiel na to, že nakoniec mi zostal len ten ľahký. Ja osobne by som si asi trúfol aj na ten ťažký, ale vedel som, že moje základné brzdy (MT200) by to nedali. A na moje prekvapenie stačil aj ten jeden. Bol som na ňom 5x a zakaždým ma to mega bavilo. Trail má skoro 3km a obsahuje asi všetko. Lavice, dvojáky, dropy, stepupy, veľké klopenky, kamene, korene, miestami vyhladené časti a ževraj asi najdlhšiu drevennú lávku v ČR. Mne na ňom Garmin pri tých 5 jazdách nameral 158 skokov. :O Aj napriek tomu, že to znie hrozivo, tak je celý trail urobený tak, aby ho mohol prejsť aj začiatočník. Skoky sa dajú buď obísť alebo pohodlne prejsť pri pomalšej rýchlosti a klopenky sú urobené veľmi dobre, takže sa dajú bezpečne prejsť. Jeden trail a neskutočne veľa zábavy. A keby to niekomu nestačí, tak sa dá šlapať hore aj za svoje (ja som išiel iba lanovkou
My sme sa sem vybrali hlavne pre to, že je tam v okolí veľa atrakcii pre deti. Boli sme tam cca 5 hodín a náš drobec ani zďaleka nestihol všetko. A to lietal rýchlo po všetkých možných miestach. Žena to fotila, ale to sem nepatrí, takže nejdem tu dávať kopec fotiek detských atrakcii.
Ak Vás bavia traily a máte deti, tak je to úžasné miesto. Zábava minimálne na jeden celý deň. A kľudne aj na viac.
Trasa : BA[Raca]-Biely kriz-Jablonove-Vojenske lesy VO Zahorie-Kuchyna-popod Raznovu-Modranska dolina-sedlo Cermak-Stefanikova cyklomagistrala-sedlo Hubalova-VN Fugelka-Kobylska dolina-Pila-Modra-Pezinok-BA[Raca]
103,7km/1361vm
V plane som mal este stupacik do Suchej a Castianskej doliny, ale uz som bol riadne vystaveny, tak som usudil, ze lepsie bude ponechat ich na inokedy.
Prva je super.ideal os 120mm vyššie zdvihy.korene.šutre. klopky . všetko
Pár fotiek a koho by to zaujímalo, aj spomínané video, ktoré som tam natočil
Je to tam nádherný kraj. Dá sa prejsť aj na českú stranu, to som už žiaľ nestihol, ale aj tak to myslím stálo za to!
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down