kava - nemáš GPX ? Cez prázdniny budem v Dubnici, možno by som si nejaký úsek prešiel ( Vršatec, Krivoklát poznám), hlavne tie lúky s výhľadmi - aby som nešiel opačným smerom.
Lanslevillard - Chalet L´Alpen Rock - Chapelle Sainte-Agathe - Lanslevillard
Dnes pracovný návrat do Lanslevillard. Tak som dol pojazdiť a popozerať staré miesta.
Neskutočne teplo aj tu hore 30 stupňov
Nieco z ranneho pojazdenia. Nejak nerozumiem tomu zaujmu sem cestovat koli cyklo kempom. Jazdi sa tu uplne na pikacu. Neviem ci je to oblastou alebo obdobim alebo kombinaciou vsetkeho ale zlate slovensko a jeho soferi.
No co pozeram ked tam chodia v marci tak tam bola teplota rovnaka ako u nas +- 15 stupnov takze tiez nic moc. A to chodia az dole na Basku vodu a pod. Keby tam bolo aspon 20-22 tak chapem ale takto. A v maji sa tam uz asi na jarny kemp nechodi. Ale to nie je len o tom ale cesty hrbate, asfalt mizerny. Znacky neviem naco tu su lebo to nikto nedodrzuje, ani rychlosti, aj stopky, zakazy, uplna anarchia ? a tie ceny co tu maju za vsetko. Len to more je pekne ale plaze na ... Nie je to moja sialka kavy. Btw kavu tu maju uplne vsade hnusnu. ?
No co pozeram ked tam chodia v marci tak tam bola teplota rovnaka ako u nas +- 15 stupnov takze tiez nic moc. A to chodia az dole na Basku vodu a pod. Keby tam bolo aspon 20-22 tak chapem ale takto. A v maji sa tam uz asi na jarny kemp nechodi. Ale to nie je len o tom ale cesty hrbate, asfalt mizerny. Znacky neviem naco tu su lebo to nikto nedodrzuje, ani rychlosti, aj stopky, zakazy, uplna anarchia ? a tie ceny co tu maju za vsetko. Len to more je pekne ale plaze na ... Nie je to moja sialka kavy. Btw kavu tu maju uplne vsade hnusnu. ?
Este nejake zo vcerajsieho kopcovania. Niektore useky boli krute. Hlavne v tomto teple. Ale zaujimava bola ta cesticka zarezana do skalneho ubocia. Som myslel ze tade auta nejazdia pokial sa proti mne jedno neukazalo 😁 sirka je max na jedno auto aj to nie velmi velke.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://ulozto.sk/tamhle/yoF5kmYNF4KH#!ZJLkZmR2AQV2LGR0MwplZmMyMGR3MRuYARMkIzkjLybjKmZ4Zt==
Dnes pracovný návrat do Lanslevillard. Tak som dol pojazdiť a popozerať staré miesta.
Neskutočne teplo aj tu hore 30 stupňov
Johnny to kde je ten hipstersky altanok?
Tym padom si tam siel uplne zbytocne
Nabuduce zober aj tenistu. Budeme sa tesit na report (nasratych dovolenkarov)
Nove miesto, nove podnety na frflanie.
Vyskusat, este som tu nebol a chcel som vidiet na vlastne oci co tu laka pol slovenska sa sem trepat xy hodin v aute 😁