mariangajdos10 Nosíte na svojich telefónoch ochranný obal? Ak áno, aký máte dôvod nenosiť prilbu pri jazde na bicykli?
Nie, že by som obhajoval jazdu na bajku bez prilby, ale tieto príspevky mi už začínajú liezť tak trochu krkom. Ako osveta je to pekné, ale čo od toho očakávaš, že nabudúce si dá prilbu? Garantujem ti, že nedá. Už by bolo načase nekomentovať takéto veci a nechať to na jednotlivcov, nech s každý jazdí ako uzná za vhodné. Pokiaľ tým neublíži niekomu inému, tak je to jeho vec a netreba to riešiť. Veď aj chirurgovia potrebujú z niečoho žiť
Pokial nase zdravotnictvo funguje na principe solidarity a platis zdravotne odvody, mozes komukolvek kecat do nezodpovedneho zdraviu rizikoveho spravania sa.
pokial pojde sanitka po takeho bezhelmaca co si rozleje hlavicku o zem a bude ho tam hodinu ozivovat miesto toho aby zachranovala niekoho kto ma fakt problem z nie vlastnej viny a potom budu obaja mesiac na JISke ako pise User zo spolocneho zdravotnictva tak mam pravo a aj kazdy do toho kecat.
Pokial nase zdravotnictvo funguje na principe solidarity a platis zdravotne odvody, mozes komukolvek kecat do nezodpovedneho zdraviu rizikoveho spravania sa.
Sám vieš , že si napísal blbosť, aj keď mnohým sa to páči. To by si mohol hovoriť fajčiarom koľko môžu resp. nemôžu denne vyfajčiť, štamgastom koľko môžu vypiť, kecať do toho kto kedy a kde pôjde na akú zdravotnú prehliadku, ale takto to nefunguje. Prilba pre osoby nad 15 rokov nie je povinná, čiže nič neporušili.
Chcel som len poukázať na to, že porovnávať prilbu s obalom na telefón nemá význam. Pokiaľ si to ľudia neuvedomia sami tak ju jednoducho nosiť nebudú. Potom je druhá skupina (a sem patria aj niektorí bajkeri) čo nosia prilbu na rajdoch a to mňa osobne irituje ešte viac ako keď ju niekto nemá vôbec.
Radšej už končím s touto diskusiou, lebo to zaváňa vyvolaním zbytočného flame, čo nebolo mojim úmyslom.
Sám vieš , že si napísal blbosť, aj keď mnohým sa to páči. To by si mohol hovoriť fajčiarom koľko môžu resp. nemôžu denne vyfajčiť, štamgastom koľko môžu vypiť, kecať do toho kto kedy a kde pôjde na akú zdravotnú prehliadku, ale takto to nefunguje. Prilba pre osoby nad 15 rokov nie je povinná, čiže nič neporušili.
Chcel som len poukázať na to, že porovnávať prilbu s obalom na telefón nemá význam. Pokiaľ si to ľudia neuvedomia sami tak ju jednoducho nosiť nebudú. Potom je druhá skupina (a sem patria aj niektorí bajkeri) čo nosia prilbu na rajdoch a to mňa osobne irituje ešte viac ako keď ju niekto nemá vôbec.
Radšej už končím s touto diskusiou, lebo to zaváňa vyvolaním zbytočného flame, čo nebolo mojim úmyslom.
Môže mi niekto z tých čo označili tento príspevok za ofenzívny a nekvalitný čo je na ňom ofenzívne, alebo nekvalitné? Už vám tu naozaj je..e človek slušne vyjadrí svoj názor a budete ho tu kameňovať ako *****. Teraz môžete označiť tento.
V pondelok na záhorí bolo poriadne horúco, tak to chcelo niekam vyššie schladiť sa. Výjazd na Veľkú Javorinu(Biele Karpaty) a návrat po červenej TZ do Skalice a domov. Ale trasa sa začala naťahovať, kopce dávali celkom zabrať a hlavne naspäť. Do Skalice som prišiel 21:20 a rozmýšlam čo s tým. V nohách 133km a cez 1900 v.m. Cez les podľa plánu a riskovať niekde defekt al. to zobrať obchádzkou po asfaltovej hrádzi Moravy, Adamova a cyklotrasou cez les domov. Výhráva hrádza Moravy. Tak šlapať ešte 40km a bez zastavenia. Trasa: cyklotrasa smer Šaštín - Šaštínsky les - Borský Mikuláš - Letisko Senica - Hlboké - Vinohrádky - Prietržský vrch - Branč - po modrej Turá Lúka - Myjava - Sovinec - Hrabina - odbočka na zelenú TZ smer Dibrovov pomník - Križovatka do Strání - Veľká Javorina - Šibeničný vrch - Kubíkov vrch - Krúžok - rohľadňa Poľana - po červenej Šance u Sabotu - U tři kamenu - Kobyla - Žalostiná - Hate - Skalické hory - Skalica - Skalické rybníky - Holíč - sv. Margita - hrádza Moravy - Adamov - do lesa a domov. 173km, 1994v.m.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mariangajdos10 Nosíte na svojich telefónoch ochranný obal? Ak áno, aký máte dôvod nenosiť prilbu pri jazde na bicykli?
Nie, že by som obhajoval jazdu na bajku bez prilby, ale tieto príspevky mi už začínajú liezť tak trochu krkom. Ako osveta je to pekné, ale čo od toho očakávaš, že nabudúce si dá prilbu? Garantujem ti, že nedá. Už by bolo načase nekomentovať takéto veci a nechať to na jednotlivcov, nech s každý jazdí ako uzná za vhodné. Pokiaľ tým neublíži niekomu inému, tak je to jeho vec a netreba to riešiť. Veď aj chirurgovia potrebujú z niečoho žiť
Ja mam presne opacny pocit. Slnko ma objektivny pozitivny vplyv na hormony stastia a na jeho prispevkoch sa da v poslednom case aj pobavit
Daj radšej nejaké fotky z tej dovolenky a kašli na to, Aj tak to tu nevyriešime.
Otvoriť v novom okne thumb_up4thumb_down
Môže mi niekto z tých čo označili tento príspevok za ofenzívny a nekvalitný čo je na ňom ofenzívne, alebo nekvalitné? Už vám tu naozaj je..e človek slušne vyjadrí svoj názor a budete ho tu kameňovať ako *****. Teraz môžete označiť tento.
ja uz som od utorka doma