Výjazd "4 stromy"
Pred pár dňami ma na FB zaujala stránka zo súťažou o strom roka 2022 na Slovensku. Keď som pozeral finalistov, tak ma prekvapil jeden strom (hruška planá) okolo, ktorého jazdím už roky rokúce, nachádza sa pár metrov od domu a veru nečakal som, že by mohol mať 200 rokov Vo výbere súťaže sú ešte aj ďalšie 3 (dub nad Lozornom, lipa v Smoleniciach, lipa v Senici), ktoré sú +- na Záhorí.
Ešte v piatok večer bol v pláne navštíviť len ten najstarší a z najväčším obvodom kmeňa -700 rokov a 677 cm– dub nad Lozornom v Malých Karpatoch. Ráno ma ale napadlo, navštíviť všetky 4 stromy v rámci jedného výjazdu. Tak som sadol k počítaču, naplánoval cestu na mape a o 8. vyrazil. Tie 4 stromy sú 700ročný dub nad Lozornom, Pálffyovská lipa z r. 1647 v Smoleniciach, tretí strom bola Kresákova lipa v Senici a posledný bola hruška, ktorú mám prakticky pred domom (3 km). Nakoniec to vyšlo na 182 km, 2300vm a 12 hodín na bajku. Počasie super – od 17 do 25°C, vietor spolupracoval, iba keď som ho mal do chrbta, hlava-nohy tak isto v pohode, len zadok už začal ku koncu byť mierne proti.
Trasa: Veľké Leváre-Malacky-Jabloňové-Lozorno-Lintavy-Košarsko-Kozí chrbát-Somár--Pezinská Baba-stále po červenom C až do Smoleníc (keby ste tam niekde našli temofľašku 0,5l, tak to je moja, niekde mi tam potvora vypadla)-Trstín-Sokolovské chaty-Rozbehy-Cerová-VO Záhorie-Senica-Borský Mikuláš-Šaštín-popri Myjave do Kútov-po signálke do V. Levár.
P.S. PINY - v príspevku máš dve rovnaké fotky - 4. a predposlednú
Môže mi niekto z tých čo označili tento príspevok za ofenzívny a nekvalitný čo je na ňom ofenzívne, alebo nekvalitné? Už vám tu naozaj je..e človek slušne vyjadrí svoj názor a budete ho tu kameňovať ako *****..utí. Teraz môžete označiť tento.
pozri si na co si reagoval v inkriminovanom prispevku (to si zabudol citovat) ...
vyjadril si svoj nazor a my tiez ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skus dovolenku na rovine, napr. Senecke jazera
https://www.strava.com/activities/7408714243
https://www.strava.com/activities/7413552063
https://www.strava.com/activities/7442151286
Pred pár dňami ma na FB zaujala stránka zo súťažou o strom roka 2022 na Slovensku. Keď som pozeral finalistov, tak ma prekvapil jeden strom (hruška planá) okolo, ktorého jazdím už roky rokúce, nachádza sa pár metrov od domu a veru nečakal som, že by mohol mať 200 rokov Vo výbere súťaže sú ešte aj ďalšie 3 (dub nad Lozornom, lipa v Smoleniciach, lipa v Senici), ktoré sú +- na Záhorí.
Ešte v piatok večer bol v pláne navštíviť len ten najstarší a z najväčším obvodom kmeňa -700 rokov a 677 cm– dub nad Lozornom v Malých Karpatoch. Ráno ma ale napadlo, navštíviť všetky 4 stromy v rámci jedného výjazdu. Tak som sadol k počítaču, naplánoval cestu na mape a o 8. vyrazil. Tie 4 stromy sú 700ročný dub nad Lozornom, Pálffyovská lipa z r. 1647 v Smoleniciach, tretí strom bola Kresákova lipa v Senici a posledný bola hruška, ktorú mám prakticky pred domom (3 km). Nakoniec to vyšlo na 182 km, 2300vm a 12 hodín na bajku. Počasie super – od 17 do 25°C, vietor spolupracoval, iba keď som ho mal do chrbta, hlava-nohy tak isto v pohode, len zadok už začal ku koncu byť mierne proti.
Trasa: Veľké Leváre-Malacky-Jabloňové-Lozorno-Lintavy-Košarsko-Kozí chrbát-Somár--Pezinská Baba-stále po červenom C až do Smoleníc (keby ste tam niekde našli temofľašku 0,5l, tak to je moja, niekde mi tam potvora vypadla)-Trstín-Sokolovské chaty-Rozbehy-Cerová-VO Záhorie-Senica-Borský Mikuláš-Šaštín-popri Myjave do Kútov-po signálke do V. Levár.
P.S. PINY - v príspevku máš dve rovnaké fotky - 4. a predposlednú
Zas jeden nádherný deň . Malá odbočka výšlap k jaskyni len smola vchod zamurovaný .
pozri si na co si reagoval v inkriminovanom prispevku (to si zabudol citovat) ...
vyjadril si svoj nazor a my tiez ...
nabuduce sa ozvi, ked budes v okoli. Dame poldeci.