Môže mi niekto z tých čo označili tento príspevok za ofenzívny a nekvalitný čo je na ňom ofenzívne, alebo nekvalitné? Už vám tu naozaj je..e človek slušne vyjadrí svoj názor a budete ho tu kameňovať ako *****..utí. Teraz môžete označiť tento.
Príspevok nebol ofenzívny,bol len nekvalitný,lebo ignoroval určite fakty.Snaha spoločnosti formovať ľudské správanie tu je (môžme sa baviť ci efektivna),pri spomínaných cigaretách a alkohole sú to napr. osobitne spotrebné dane na takéto výrobky,pri zdravotnej starostlivosti napr. nutnosť pravidelnej prehliadky u zubára,ak chceš od poisťovne aké také neskoršie preplatenie ošetrenia.Dalo by sa nájsť viac príkladov keď ostatní (najmä pomocou štátu) “kecajú” do správania druhých (lebo solidarita,ktorú si platíme,ako ti niekto trefne napísal).V konečnom dôsledku,ak by si človek zranil hlavu na biku bez prilby v prípade,že ju mal mať,dá sa očakávať,že mu príde pozdrav zo zdravotnej poisťovne,a nebude to len želanie skorého uzdravenia…
Včera bolo ideálne počasie, tak som si po práci bol opäť vybehnúť na nejakú rychlovku a konečne som sa dostal na Snožek (688), z ktorého je parádny výhľad na Alpy. 😛
Po ceste dole som si strúhol 2 traily (Dielec a Machnáč).
rano bolo v lese velmi fajn, az cerstvo, ale postupom casu sa rychlo otepljevjavalo
na Duchonke si za kuracie sote s ryzou a 3dcl kofoly vypytali 10.50€
najlacnejsia pizza isla podla jedalneho listka po 7.90€
Stupanie na Pansku Javorinu z Kulhana, aj ked dlho po asfalte, bolo super, vratane luxusu v podobe pramena priamo na trase a usek Javorina - Prielacina uplne najsuper. Mat to po ruke, jazdil by som tam casto.
Pár momentiek z výletu do Jeseníkov. Preliezol som cez tri tisícovky a najazdil cca 90 km a cez 2000 výškových metrov. Nechýbal samozrejme Praděd (najvyššia hora Moravy), ani horná nádrž Dlouhé Stráně. Na kopce som liezol po asfalte, zjazdy sú potom po lesných šotolinách. Väčší nápor ľudí bol akurát pod Pradědom a na okruhu okolo nádrže, inak som si pripadal že mám celé Jeseníky sám pre seba.
Attachment:
0605 Praděd 09.jpg
Attachment:
0605 Praděd 10.jpg
Attachment:
0605 Praděd 12.jpg
Attachment:
0605 Praděd 13.jpg
Attachment:
0605 Praděd 18.jpg
Mal som so sebou aj kameru a natočil dokopy asi 3 a pol hodiny materiálu z čoho som nakoniec strihnul hodinový komentovaný záznam Je mi jasné že taká dĺžka nie je pre každého, ale ak hľadáte inšpiráciu, môže to byť nápomocné. Sú tam vytvorené aj kapitoly pre rýchly posun na to, čo konkrétne Vás zaujíma. Otvoriť v novom oknethumb_up2thumb_down
Tak som dnes bol opäť na jednej testovačke. Tentokrát to mala značka Specialized a konalo sa to v Žiline na OKO Trails.
Mal som na hodinu požičané endurko a potom na hodinu elektriku. Na normálnom bajku si tie traily musí človek zaslúžiť. Najprv treba poriadne zamakať hore kopcom, ale stojí to za to.
Na endure som išiel trail Nord Šolinger, z ktorého sa prechádza na Paragán. Čierne traily celkom potrápili a 2-3 razy som veru aj zliezol z bicykla. Modrý Sweet Chilli som si nechal na druhú hodinu a elektrobajk. Predsa, to elektro je o niečo ťažšie, tak som nechcel riskovať. A tu sa ukázala výhoda tej pomoci. Na normál bajku som dal za hodinu jeden výšľap a jeden zjazd. Na elektrike som to za hodinu dal 2x. Parádne sa s tým išlo hore kopcom. Dole je to o trošku namáhavejšie, takže sa človek aj potrápi. Sweet Chilli je dlhý flow trail plný luxusných klopeniek a sem-tam nejakým skokom. Skákať ale netreba, takže zvládne aj naozaj začiatočník. ?
Chalani si tam pripravili aj občerstvenie a každému bajk nastavili podľa potrieb. Parádna akcia.
P.S.: Sú tam aj zajtra, tak tam kľudne skočte. Naozaj sa to oplatí. ?
Val Thorens-2360 - Lac de Ěchauds - Tougnète (2434 m) - Cherferie (2225 m) - Roc De Fer (2290) a spať
Pracovné povinnosti ma preniesli do Val Thorens. Tak som sa bol dnes trochu vyvetrať .
Dnes po stopach VKL.nizke ta3-Svidovske sedlo, sedlo za lenivou nad Čertovicou a vn Čierny Váh
Pekne povozenie. 87km/1800vm
Poslednych 20 proti fučaku.zatrest
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Príspevok nebol ofenzívny,bol len nekvalitný,lebo ignoroval určite fakty.Snaha spoločnosti formovať ľudské správanie tu je (môžme sa baviť ci efektivna),pri spomínaných cigaretách a alkohole sú to napr. osobitne spotrebné dane na takéto výrobky,pri zdravotnej starostlivosti napr. nutnosť pravidelnej prehliadky u zubára,ak chceš od poisťovne aké také neskoršie preplatenie ošetrenia.Dalo by sa nájsť viac príkladov keď ostatní (najmä pomocou štátu) “kecajú” do správania druhých (lebo solidarita,ktorú si platíme,ako ti niekto trefne napísal).V konečnom dôsledku,ak by si človek zranil hlavu na biku bez prilby v prípade,že ju mal mať,dá sa očakávať,že mu príde pozdrav zo zdravotnej poisťovne,a nebude to len želanie skorého uzdravenia…
Po ceste dole som si strúhol 2 traily (Dielec a Machnáč).
je tam aj odkaz na album
rano bolo v lese velmi fajn, az cerstvo, ale postupom casu sa rychlo otepljevjavalo
na Duchonke si za kuracie sote s ryzou a 3dcl kofoly vypytali 10.50€
najlacnejsia pizza isla podla jedalneho listka po 7.90€
Stupanie na Pansku Javorinu z Kulhana, aj ked dlho po asfalte, bolo super, vratane luxusu v podobe pramena priamo na trase a usek Javorina - Prielacina uplne najsuper. Mat to po ruke, jazdil by som tam casto.
Mal som so sebou aj kameru a natočil dokopy asi 3 a pol hodiny materiálu z čoho som nakoniec strihnul hodinový komentovaný záznam
Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
Mal som na hodinu požičané endurko a potom na hodinu elektriku. Na normálnom bajku si tie traily musí človek zaslúžiť. Najprv treba poriadne zamakať hore kopcom, ale stojí to za to.
Na endure som išiel trail Nord Šolinger, z ktorého sa prechádza na Paragán. Čierne traily celkom potrápili a 2-3 razy som veru aj zliezol z bicykla. Modrý Sweet Chilli som si nechal na druhú hodinu a elektrobajk. Predsa, to elektro je o niečo ťažšie, tak som nechcel riskovať. A tu sa ukázala výhoda tej pomoci. Na normál bajku som dal za hodinu jeden výšľap a jeden zjazd. Na elektrike som to za hodinu dal 2x. Parádne sa s tým išlo hore kopcom. Dole je to o trošku namáhavejšie, takže sa človek aj potrápi. Sweet Chilli je dlhý flow trail plný luxusných klopeniek a sem-tam nejakým skokom. Skákať ale netreba, takže zvládne aj naozaj začiatočník. ?
Chalani si tam pripravili aj občerstvenie a každému bajk nastavili podľa potrieb. Parádna akcia.
P.S.: Sú tam aj zajtra, tak tam kľudne skočte. Naozaj sa to oplatí. ?
Pracovné povinnosti ma preniesli do Val Thorens. Tak som sa bol dnes trochu vyvetrať .
Pekne povozenie. 87km/1800vm
Poslednych 20 proti fučaku.zatrest