Ixnay ja nastastie predvidam. pocul som za sebou bliziace sa auto a videl autobus predsebou kedze som bol uz na horizonte, tak som uz viac menej vedel co sa bude diat a bol pripraveny, kedze mam mtb-cko mensi vylet mimo asfalt ustojim - nastastie okolie cesty zarovno s asfaltom. kazdopadne sla potom dost dlho velmi pomali - asi prelaknuta
Náhle som musel pricestovať na Slovensko, a tak som samozrejme využil šancu vybehnúť na cesty. Vyslapal som si to na Eske na Vršatec, nebol som tam 15 rokov, ale nezmenilo sa nič
V každom prípade som išiel bez poriadnych pedálov a slapal som do klasických kovových s teniskami na nohách. Spomenul som si, ako tu raz niekto v diskusii písal, že nie je takmer žiadny rozdiel medzi zaklikavacimi pedálmi a platformovymi. Po včerajšku môžem z osobnej skúsenosti potvrdiť, že to je absolútna hlúposť. Obyčajne pedále sú dobre tak na hrádzu na kofolu.
scarinko vyšiel som to až hore k hotelu, ale bál som sa, že sa roztrhne reťaz alebo utrhnem kazetu z kolesa. Ale išlo to na moje prekvapenie dobre. Len tie prevody sú zúfalé do takého strmého kopca
Rabac, Espresso trail. Vraj modrý, tak som si hovoril, že to bude fajn aj pre frajerkine XC, ale po jazde som úsudil, že sem radšej nie, na tento 3km dlhý rockgarden.
Krátky večerný fotovýjazd na Braunsberg a príhraničné Rakúsko. Naplánoval som si sledovanie východu mesiaca nad hlavným mestom, avšak bol jemný opar, mesiac sa ukázal až vyššie, nie na horizonte. Nočné výjazdy sú najzaujímavejšie práve v období okolo splnu, všetko je príjemne osvietené. Odporúčam.
Dnes Mincol -Strecno..... na hrebeni v mokrejsich miestach vidiet,ze to jazdia motorky a zosup na modrej od polomu je rozryty cely je to tam ako jazdit v makadame
Samalama
Tento rok boli prvé náznaky, potom kľud a najhorší stav pribudol tak pred týždňom. Niekto to tam pojazdil všetko a riadne. Aj z Višňovskej doliny cez Konský zadok či ako sa to tam volá sa nejaký magor pokúšal najazdiť tú strminu ku chate - celé je to tam rozbité, ale prešiel aj pôvodný chodník po ťažbe a tam to paradoxne vylepšilo stopu v tom traverze. Ale na ostatných miestach sú chodníky na komplet opravu. Na tej modrej z Polomu mám určitý nápad to pretrasovať do hory, ale bojím sa aby tam ešte viac nejazdili. Chcelo by im to tam nejaké switchbacky urobiť aby to nevytočili
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V každom prípade som išiel bez poriadnych pedálov a slapal som do klasických kovových s teniskami na nohách. Spomenul som si, ako tu raz niekto v diskusii písal, že nie je takmer žiadny rozdiel medzi zaklikavacimi pedálmi a platformovymi. Po včerajšku môžem z osobnej skúsenosti potvrdiť, že to je absolútna hlúposť. Obyčajne pedále sú dobre tak na hrádzu na kofolu.
Ta dnesna mladez rozmaznana
Rozhladňa Súšava a Kvačianska dolina
Tento rok boli prvé náznaky, potom kľud a najhorší stav pribudol tak pred týždňom. Niekto to tam pojazdil všetko a riadne. Aj z Višňovskej doliny cez Konský zadok či ako sa to tam volá sa nejaký magor pokúšal najazdiť tú strminu ku chate - celé je to tam rozbité, ale prešiel aj pôvodný chodník po ťažbe a tam to paradoxne vylepšilo stopu v tom traverze. Ale na ostatných miestach sú chodníky na komplet opravu. Na tej modrej z Polomu mám určitý nápad to pretrasovať do hory, ale bojím sa aby tam ešte viac nejazdili. Chcelo by im to tam nejaké switchbacky urobiť aby to nevytočili