marseluspp Wau, ďakujem za fajnovú básničku ! Gusto0 Noo to ma už zdegenerovali sociálne siete, aby sa to dalo pohodlne pozrieť na mobile na stojáka a už fotím prakticky len na výšku
Včera sa ôsmy výjazd na Zelené za január nepodaril. Skončil som kúsok za Medulienkou. Po Kovaľčíkovu poľanu v pohode, potom úzko ale tvrdá stopa bola tak sa dalo. Vyššie mäkko a už veľa snehu. Dnes som si to vynahradil top podmienkami na Zamku
Asteryks jasne, od telefonov "vanie vietor", ale ze - zobral som fotak - a fotky na vysku ma uz zaskocilo musim si kupit bud veeelky monitor alebo namiesto NTB tablet - ten sa lahsie otaca
lebo teraz na starom 13" NTB vidim tuto paradnu fotku takto:
V sobotu som síce bol, na Lysej, 😄, ale už to bola trápenka v kaši a zjazd vo väčšej kaši a daždi, tak aspoň 1 foto... Ale dnes aspoň poobede keď kus obschlo tak po cyklochodníkoch v okolí Sabinova plus Šalgovské rybníky.
24km a rovina...
Víkend. V sobotu také hľadanie podmienok. Smer Zelené pleso fajn dalo sa až po wintertrail pekne v sedle ďalej už asi na tlačenie aj keď zjazd by sa dal. Plesnivec dobrý len úvod tak načo skúšať ďalej. Sankarska v Bachledke tiež nezjazdna tak aspoň Strednicu po asfalte.
Včera cesta po Štrbské, spojka smer Popradské pekne pod snehom. Popradské prekvapivo dobré snehové podmienky, turistická tiež. Ešte aj chumelica začala
ale u gleva to asi ako tak chapem, jeho fotky by na sirku boli uplne o ho...ne
tam je uzky chodnik a vysoke pozadie a inak ako na vysku to nema vyznam fotit
Ja mam nato iný dôvod ešte a to články tu na mtbikeri. Za textom musí nasledovať buď jedna fotka na šírku alebo dve na výšku .A ak chcem z nejakej časti alebo samotného vyjazdu dať viac fotiek tak musím fotiť na výšku
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
A zase jedna krásna fotka hodná titulky cyklokalendára…
Podľa mňa majú problém s fotkami na výšku starí neprispôsobiví frfľoši čo nechcu uznať nič nové vo svojom živote a odmietajú sa naučiť ešte niečo iné . Tá staroba nemusí byť len fyzická …
Majte otvorenú myseľ a vnímajte krasu takú aká je … bez zbytočných babských kecov … a uvidíte ako sa vám zmení pohľad na svet …
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chlapi pekne fotky ale fakt sa to zle pozera na sirokouhlom monitore
Dokoca by to bolo super keby sa automaticky otáčal sám podľa orientácie fotky…
Gusto0 Noo to ma už zdegenerovali sociálne siete, aby sa to dalo pohodlne pozrieť na mobile na stojáka a už fotím prakticky len na výšku
lebo teraz na starom 13" NTB vidim tuto paradnu fotku takto:
24km a rovina...
Včera cesta po Štrbské, spojka smer Popradské pekne pod snehom. Popradské prekvapivo dobré snehové podmienky, turistická tiež. Ešte aj chumelica začala
A Marcel už otáča monitor
tam je uzky chodnik a vysoke pozadie a inak ako na vysku to nema vyznam fotit
Podľa mňa majú problém s fotkami na výšku starí neprispôsobiví frfľoši čo nechcu uznať nič nové vo svojom živote a odmietajú sa naučiť ešte niečo iné . Tá staroba nemusí byť len fyzická …
Majte otvorenú myseľ a vnímajte krasu takú aká je … bez zbytočných babských kecov … a uvidíte ako sa vám zmení pohľad na svet …
My ženy tu toho už len "namútime"