PINY konecne z toho nieco mam. pozrel som aj par starsich prispevkov a lepsie to ukaze ked vidim fotku celu. aj koliecko na mysi sa potesilo - ma menej scrolovania, sa tolko nenabeha
Dnešný Šariš hrad na západ slnka s parťákom.
33km 500vm.
A ďalšie 2 fotky len také pľantačky po cykláči pomedzi víkendové kvapky.
Sa mi cnie za Lysou, napravíme doraz 😁
Asteryks da sa to. Ked das ty a ennio palec na tento koment, budem vediet, ze ste ho videli a mozem ho zmazat. Ty nasledne vymazes svoj, v ktorom odpovedas ennio. On vymaze svoj a teda tvoj duplikat bude posledny prispevok a vtedy ho mozes zmazat.
Pripadne sam seba nahlas a dopln, nech ta vymazu a tiez moj aj enniov prispevok, kedze vymazanim tvojho duplikatu nebudu davat nase prispevky zmysel.
Jednoduche , ak nik iny medzitym nic neprida.
Este doplnim, nemaz cely prispevok, uprav popis a zapad slnka nechaj.
Dračia studňa.
Od chaty Gilianky kasovite blato, retaz pistala od radosti Potom este hore cez Fodorku, dole a zas hore na Tlstu horu, sup dole cez Slavnicke podhorie, Kamenicany. Potom uz len vratka lavka a cez Prejtu domov.
Pri hromadnom uploade fotiek ich prehadzalo, ale snad podla popisu je jasne, co je co
Dnešná Brnčalka. Na Bielej vode som rozmýšľal či to skúsiť ale tak veľa možností momentálne kam stejne nemám. Mráz pomohol fajne tvrdo, ľad len na dvoch miestach aj to krátkych no zaver mäkko, nový sneh a aj nafukane
Dnesna cesta z roboty. Kamenne vrata a Markovica.
Kde som necakal blato, bolo. Kde som cakal, nebolo. V polke februara je 15°C PLUS. Zemegula sa tusim zacala naopak tocit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
33km 500vm.
A ďalšie 2 fotky len také pľantačky po cykláči pomedzi víkendové kvapky.
Sa mi cnie za Lysou, napravíme doraz 😁
Pripadne sam seba nahlas a dopln, nech ta vymazu a tiez moj aj enniov prispevok, kedze vymazanim tvojho duplikatu nebudu davat nase prispevky zmysel.
Jednoduche
Este doplnim, nemaz cely prispevok, uprav popis a zapad slnka nechaj.
Tak dík
Inak veľmi krásne údolie, skoro ako Slovenský raj ...
Od chaty Gilianky kasovite blato, retaz pistala od radosti
Pri hromadnom uploade fotiek ich prehadzalo, ale snad podla popisu je jasne, co je co
Kde som necakal blato, bolo. Kde som cakal, nebolo. V polke februara je 15°C PLUS. Zemegula sa tusim zacala naopak tocit
Trip Dist: 36,98 km
Ride Time: 2:24:05
Avg Speed: 15,45 km/h
Max Speed: 62,43 km/h
Altitude Up: 795 m
Temperature: +6až7°