16.2.2024 - Februárový vrch Kohút 711mnm v pohorí Bachureň, už po tme, no nepamätám kedy bolo v lese tak sucho, aby sa to dalo ist vo februári bez kila blata na chrbte 😄
16km a 450vm.
včerajší pojazd s Bicyclegarrage KE. 12 falatky smer chata Hrešná, ďalej sme pokračovali cez Findorakovu, Jahodnu a Klatovianku. Blata každým dňom menej a na záver aj jemný lejacik
skoda ze sa nijak neda na cestaku prejst cez ten Ellener Wald, tam by to mohlo byt pekne.
Inac predpokladam ze si siel tou cestickou cez vinice co zacina za Arbestahlom pri Müller Glas, viem ze tam robili kus noveho asfaltu medzi tymi poliami.
skoda ze sa nijak neda na cestaku prejst cez ten Ellener Wald, tam by to mohlo byt pekne.
Inac predpokladam ze si siel tou cestickou cez vinice co zacina za Arbestahlom pri Müller Glas, viem ze tam robili kus noveho asfaltu medzi tymi poliami.
Vizuálne takto som šiel od Brucku. A do Hofleinu som sa nepustil tou hlavnou čo bola uzavretá minulý rok, ale išiel tou vrstevnicovou okolo sklípkov a kvôli výhľadu na kostolík.
U nás dnes bolo krásne, jarná vôňa a vtáčiky Teplota "len" 5-6 stupňov, teraz už zasa mrzne, -1,5 stupňa, no aj tak v porovnaní s predchádzajúcimi rokmi, kedy sa kvôli ľadu cez Sestrčskú dolinu a Lúčky nedalo dostať do konca marca, je to luxus teplé počasie a suché cesty.
Takto presne pred rokom to u nás vyzeralo úplne inak.
len vsetko je stale rozmocene. som chcel ist dnes vyskusat do lesa nieco, ale po vcerajsom dazdi som to vzdal.
tak na asfalt, ja ked uz mi lezie krkom, vyskusat co vo mne po zime zostalo. esteze mame tie cyklocesty na povazi
Po včerajšej časovke Bachurenská 7mička dnes len vyvenčiť nohy po rovinkách v okolí Šariša a Sabinova. Dalo sa ísť aj do terénu, ale zvolil som suchotu na cyklochodníkoch a cestách.
50km a 400vm
uf, to je celkom sranda - neviem ja som to siel na XC-ku, navyse zahladeny do seba tak take veci nevnimam, ale nezdalo sa mi ze by bolo moc piesku, je vyjazdeny na krajnici.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
16km a 450vm.
Vizuálne takto som šiel od Brucku. A do Hofleinu som sa nepustil tou hlavnou čo bola uzavretá minulý rok, ale išiel tou vrstevnicovou okolo sklípkov a kvôli výhľadu na kostolík.
Takto presne pred rokom to u nás vyzeralo úplne inak.
tak na asfalt, ja ked uz mi lezie krkom, vyskusat co vo mne po zime zostalo. esteze mame tie cyklocesty na povazi
A luzne lesy su uz plne snezienok
kks, konecne si nasiel bike, pri ktorom vyzera ten tvoj ako nova supermoderna raketa
50km a 400vm
Dobre,že píšeš. Tú druhú foto s písmenom K som videl a videl tam (bez zväčšenia) iba jeden bicykel...
ja som sa zas musel vratit, ze ake pismeno K myslis