Piny, pozeral som tu tvoju trasu cez Liptovskú Osadu. Veľmi pekne tam môže byť keď je zeleno. Pridal som si ju do plánu na jar 2024, samozrejme nie celú, takú kondičku moja baterka nemá
Vezmeš to cez Chatu Magurka, kým sa naješ, nabiješ bike a fičíš ďalej. Ďalšie nabíjačky sú v okolí RK.
Červená je tá, po ktorej som išla. Modrou z Chaty Magurka sa napojíš späť na cestu na Železnô. Jednoduché
Chata Magurka vyzera fajn na prestávku.
Plán mám ísť z PP do L.Hrádku vlakom (prípadne autom), potom po úbočí do Partizánskej Ľubče, cez Magurku a kopec do Liptovskej Osady a dole do Ružomberka a potom nazad vlakom do PP (prípadne osobákom do L.Hrádku ku autu). Mám rád okruhy a kombinácia s vlakom to vpohode umožňuje. V osobaku je to s bikom jednoduchšie. Celkovo je to 80km a 1100vm, čo dám na jedno nabitie s prípadne 30min dobíjaním na Magurke pre istotu. Liptovskú kotlinu mám veľmi rád. Je krajšia ako naša podtatranská.
To je tak pre Piny alebo Gleva, keď si dajú kávu na Magurke a majú ešte trochu času, tak si tam zájdu na selfie
Ale vyzerá tam hore byť nádherne. Škoda že hrebeňovka nieje aj oficiálna cyklotrasa ..
dnesne sedlo pod Ciernym. piesky vsiakli, v co som ani nedufal. v zjazde par usekov na brzdach, inak pohoda - vobec nemusim ist do pracky velka radost vo mne
Tiež som bol kúsok za domom.
Medzihorie.
Trip Dist: 28,97 km
Ride Time: 1:54:39
Avg Speed: 15,47 km/h
Max Speed: 51,34 km/h
Altitude Up: 519 m
Temperature: +12° 👍
Blato minimálne na moje prekvapenie
Vela tyzdnov do zaciatku sezony neostava. Zima ci nie, treba trosku zacat viac trenovat a zvysit objem na 15-20 hodin tyzdenne. Dnes 222 km v 3 stupnoch. Sneh sa uz pomaly topi, hadam sa uz nevrati. Aj ked to je asi utopia.
gronkjear toto bol prvy den, ked sa dalo ist po ceste s 99% istotou, ze sa nezabijes na lade. Este pred tyzdnom tu bolo 30cm snehu tusim. Ja uz ani neviem. Ale za tych skoro 10 rokov som sa naucil, ze mysliet si na konci februara, ze zima skoncila, je naivne 😄
Dnes som bol mrknut niektore este neprebadane zvaznice medzi Sv. Jurom a Limbachom, bez overenia zjazdnosti na heatmape. Ano, bol aj nejaky hiking ale aj tak to mam rad
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Piny, pozeral som tu tvoju trasu cez Liptovskú Osadu. Veľmi pekne tam môže byť keď je zeleno. Pridal som si ju do plánu na jar 2024, samozrejme nie celú, takú kondičku moja baterka nemá
Vezmeš to cez Chatu Magurka, kým sa naješ, nabiješ bike a fičíš ďalej. Ďalšie nabíjačky sú v okolí RK.
Červená je tá, po ktorej som išla. Modrou z Chaty Magurka sa napojíš späť na cestu na Železnô. Jednoduché
Plán mám ísť z PP do L.Hrádku vlakom (prípadne autom), potom po úbočí do Partizánskej Ľubče, cez Magurku a kopec do Liptovskej Osady a dole do Ružomberka a potom nazad vlakom do PP (prípadne osobákom do L.Hrádku ku autu). Mám rád okruhy a kombinácia s vlakom to vpohode umožňuje. V osobaku je to s bikom jednoduchšie. Celkovo je to 80km a 1100vm, čo dám na jedno nabitie s prípadne 30min dobíjaním na Magurke pre istotu. Liptovskú kotlinu mám veľmi rád. Je krajšia ako naša podtatranská.
NP Nízke Tatry - zákaz
Ale vyzerá tam hore byť nádherne. Škoda že hrebeňovka nieje aj oficiálna cyklotrasa ..
Medzihorie.
Trip Dist: 28,97 km
Ride Time: 1:54:39
Avg Speed: 15,47 km/h
Max Speed: 51,34 km/h
Altitude Up: 519 m
Temperature: +12° 👍
Blato minimálne na moje prekvapenie