V tomto pripade je jedno kde to je, tu ide o umenie
Ak chcete presne vedieť kde to je, tak slnečný kopec s jazdcom je Veľká fatra a dedina bez slnka je z hornej oravy. Kombináciou záberov sa ochranárom uvarí mozog
Palo TT bol som nakoniec, aj ked teda neplanovane (az 15:20 som sa tam dokymacal). niekde medzi Nemsovou a Opatovcami si v tom protivetre vravim ci mi neje... , v lese to nemoze byt horsie ako toto. tak som znacne nacaty od vetra v Jastrabi zahol na Inovec, nejak sa vytackal hore a pustil sa na hreben. ziadne cvachtanie a frkanie sa nekonalo. pekne ofukane. krasne pohodove xc-ko. pod Panskou uz rasi novy zivot zo zeme. luky tiez vsiaknute, ofukane. cisty som prisiel domov.
A čo dnes? Tak výlet na Hanigovský hrad. No okej si hovorím, už keď mám bajk zaľapaný z piatku tak dnes ho dokatujem v tienistých zvažniciach na Čergove. Nudný presun asfaltom až do obce Hanigovce a za obcou už pociťujem prvé dotyky s fajnou uschnutou lúčnou cestou, si vravím fajne, nezačapem še. ? Ďalej výšľapom sa povrch zmenil na kamenistý výšľap až po cestu vysypanú štrkom, ešte furt som čistý. Blatisto začalo až na lúke pod hradom, kde mi kolesá obalilo pekné žlto-červené blato a už to šlo len po mokrej lúke kde ako tak kolesa obmylo, ale šúchalo to a reťaz plakala. Tak som došiel na hrad a pýtal sa prečo som si to urobil. ? Pozrel som hrad a už som sa pustil do zjazdu zblaceným lesom až som zošiel pri pútnickom mieste v Ľutine a asfaltkou už domov, do SB. Dneska ceplo, ale veterno.
30km a 500vm vo vyletnom tempe.
dnes som skusil okolie mimo asfalt - chyba ono je celkom obschnute, ale je vela podmacanych miest, miestami som mal pocit ze idem po akomsi potoku. potrva kym to odtecie
Zvyšok SR: Jeééj, snežienky, jéj jar prichádza, sucho, takmer na trištvrťáky.... medzi tým GLEVO : Začalo husto snežiť, snehová veľryba ešte drží, zasnežené cesty, metrový závej snehu....
Dneska Branisko kus, keď už počasie dalo.
Dlhý asflatový presun do Širokého mi veľmi nevonial, tam stretko s parťákom a už odtiaľ tiahlým stúpaním na horský priesmyk Braniska, na Chvala Bohu. Kúsok ďalej je ponor potoka do skaly, resp. Ponor do Diablovej diery. Pozreli sme a šľapali ďalej na sedlo pod Smrekovicou. Odtiaľ už enduro sekcia aj s bajkmi na pleciach. Hore sa výhľad nekonal keďže počko všelijaké. Tak naspäť dole do sedla a svaznicami sme nabrali smer na druhý vrch dnešneho vyjazdu, Patria. Odtiaľ miestami rockgardenový zjazd až do Širokého a asfaltový presun nazad do SB.
66km a 1450vm.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To sú hádanky pre nás a pre ochranárov, taká hra ku rannej káve každý mesiac
Je to foto z kalendára, nie je aktuálna
Ak chcete presne vedieť kde to je, tak slnečný kopec s jazdcom je Veľká fatra a dedina bez slnka je z hornej oravy. Kombináciou záberov sa ochranárom uvarí mozog
30km a 500vm vo vyletnom tempe.
Tak to si ma predbehol o 20minut. Ja som tiez menil plany - pridal Uhrad, vegetil na Duchonke... Na Pansku som dorazil 15:45.
Dlhý asflatový presun do Širokého mi veľmi nevonial, tam stretko s parťákom a už odtiaľ tiahlým stúpaním na horský priesmyk Braniska, na Chvala Bohu. Kúsok ďalej je ponor potoka do skaly, resp. Ponor do Diablovej diery. Pozreli sme a šľapali ďalej na sedlo pod Smrekovicou. Odtiaľ už enduro sekcia aj s bajkmi na pleciach. Hore sa výhľad nekonal keďže počko všelijaké. Tak naspäť dole do sedla a svaznicami sme nabrali smer na druhý vrch dnešneho vyjazdu, Patria. Odtiaľ miestami rockgardenový zjazd až do Širokého a asfaltový presun nazad do SB.
66km a 1450vm.
53km 700vm.