Gusto0 ja som cez Prielacinu nešiel 2 r. to už nie je nič pre mňa. Radšej idem po zvaznici pod hrebeňom až k studničke. Teraz jazdím po cestách čo som ešte nešiel včera som skúsil Cepusky Lipovec ale nedostal som sa až hore. Je tam ťažba a musí byť suchšie.
JOLI Vcera bol paradny den, slnko, teplo, v podstate nefukalo ani hore. Domaci jazdili v kratkych veciach, to len chalan spod Malych Karpat bol obleceny v dlhom. scarinko Co by malo byt zavrete? Od 19. aprila je vsetko otvorene, bez najmensich problemov. Navyse, ako bonus malo turistov a malo aut. A ak by som siel autom, myslis zeby som nieco vlozil do temy "Fotky z vyjazdov" na toto forum?
Ale ze si to Ty - tak dve fotky sa este najdu
P.S. chapem, ze selfie si mam nechat - ide o tu tabulu, ked uz tu mame prilezitostne roznych neveriacich Tomasov ...
ked uz sme v tych Bielych Karpatoch...
vcera sme sa pomotali aj pod Velkou Javorinou a nasledne uz taka nasa klasika - cervena ponad Strani, Brezovu a Lopenik, na Mikulcuin vrch, Vyskovec a okolo Kykuly spat do nasej milovanej dzamahirie. po zltej cez Spani vrch, Rohacovu, Zabudisovu a krasne luky nad Haluzicami
Ja som 3 týždne dozadu urobila mobilu potápačský kurz v kýbli s handrou a saponátom. Dve hoďky sa učil. Nenaučil sa darebák. Po dvoch hodinách som ho akosi začala postrádať, vravím si, veď niekde tu bude, nájde sa a keď som vylievala špinavú vodu z vedra , tak si skočil šípočku do WC . Potešilo fakt.
Vytiahla som starý mobil a fotky ako z kalkulačky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dudo - cesta som skontroloval, presiel - uplne v top stave
Hore nebola kledra? Lebo z tých fotiek so snehom ide na mňa chlad. Ja radšej, keď sa to tam všetko zelená a kvitne.
scarinko Co by malo byt zavrete? Od 19. aprila je vsetko otvorene, bez najmensich problemov. Navyse, ako bonus malo turistov a malo aut. A ak by som siel autom, myslis zeby som nieco vlozil do temy "Fotky z vyjazdov" na toto forum?
Ale ze si to Ty - tak dve fotky sa este najdu
P.S. chapem, ze selfie si mam nechat - ide o tu tabulu, ked uz tu mame prilezitostne roznych neveriacich Tomasov ...
Dik
vcera sme sa pomotali aj pod Velkou Javorinou a nasledne uz taka nasa klasika - cervena ponad Strani, Brezovu a Lopenik, na Mikulcuin vrch, Vyskovec a okolo Kykuly spat do nasej milovanej dzamahirie. po zltej cez Spani vrch, Rohacovu, Zabudisovu a krasne luky nad Haluzicami
prikladam aj album s tymi mobilovymi mazanicami
https://eu.zonerama.com/riso/Album/13182665
prikladam aj album s tymi mobilovymi mazanicami
https://eu.zonerama.com/riso/Album/13182665
Ja som 3 týždne dozadu urobila mobilu potápačský kurz v kýbli s handrou a saponátom. Dve hoďky sa učil. Nenaučil sa darebák. Po dvoch hodinách som ho akosi začala postrádať, vravím si, veď niekde tu bude, nájde sa a keď som vylievala špinavú vodu z vedra , tak si skočil šípočku do WC . Potešilo fakt.
Vytiahla som starý mobil a fotky ako z kalkulačky
ale tak kto nic nerobi, nic nepokazi a ty si akcna zena
Aktuálne 3tí..aj tie dokážem zničiť pri práci.